In The Flesh Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Pivo je najgore piće na svijet. SAMO ŽESTINA I TO PREMIUM! Quote
solicitor Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Kakvi su trendovi na svirkama, pivo će na koncertu Metallice da se toči u čašice od rakije po ceni litra žestine. Valja nam se napiti napolju, a ne obeznaniti se. Kad sam došao na koncert Napalm Death 1996 u SKC-u, vidim lika pre koncerta leži mrtav pijan na stepenicama i pitam se kako je mogao da bude takav idiot da posle 6 godina sankcija propusti svirku kultnog benda. Meni se slično desilo na King Diamondu i In Flamesu. Nisam baš zaspao na stepeništu, ali sam izašao posle treće pesme na obe svirke, a dan posle sam hteo sebi da oduzmem život. Daklem, samo umereno. Metallica moj dobar drugar. Quote
azal Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 meni se to desilo na wu tangu. najgore od svega je sto sam morao posle toga da sviram sa consecrationom Quote
solicitor Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 (edited) Svirao si seksofon, mogao si da zabušavaš Inače, na prošlom certu Metallice na JNA, ja bio bez devojke. Ona s firmom bila negde u CG na moru, kao neki seminar, šta li. Ja je zvao na mob kad je išla "One", ad čuje celu pesmu "uživo". Kad se vratila iz CG rekla da me tamo prevarila .... eto, a ja trošio mob za dž. Edited February 8, 2012 by solicitor Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 (edited) Kuruz je objasnio,samo jelen i tamno niksicko...Ponavljam LAV je najvece sranje od piva i cista hemija od koje boli glava i pegla se gore od vestice.Mrtvi Lav su svi krenuli da piju i da ga forsiraju zbog reklame ili JESI ili NISI Lav hahah,pre toga niko nije jebao to pivo,nego masa videla da trendy pa krenula da forsira. Edited February 8, 2012 by BruceBruce 3 Quote
In The Flesh Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Inače, na prošlom certu Metallice na JNA, ja bio bez devojke. Ona s firmom bila negde u CG na moru, kao neki seminar, šta li. Ja je zvao na mob kad je išla "One", ad čuje celu pesmu "uživo". Kad se vratila iz CG rekla da me tamo prevarila .... eto, a ja trošio mob za dž. Hahahaha, kralju. Quote
lemmy sixx Posted February 8, 2012 Author Report Posted February 8, 2012 Lemi? Nemam ja tih briga vise. Quote
lemmy sixx Posted February 8, 2012 Author Report Posted February 8, 2012 Ako,ako...svaki zicer treba iskoristiti. Quote
Grobodan Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Meni se slično desilo na King Diamondu Hahahaha još se sećam kako si bio prepijan i jedino ti si kenjao da je koncert sranje Quote
lemmy sixx Posted February 8, 2012 Author Report Posted February 8, 2012 Bumbare,tada si otisao sa koncerta cim je poceo zbog neke ograde? Tako nesto si mi bese pricao. Quote
Grobodan Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Jeste, žalio se da su nas ogradili kao stoku Quote
solicitor Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Jest, ja dođem mrtav pijan, probijem se u treći ipo red, kad King stavio ogradu na binu! Alo bre majmune! Neću da te gledam ko iza zatvora! I odem kući .... A na In Flames krećem, popio po kila loze. Zovem tadašnju devojku, a današnju suprugu na mob, koja je otišla kući u Pirot. Nema je da se javi 2 sata, ja ispizdeo, reko da mi se ne desi kao kad sam isao na Metallicu. Popijem 2 kila piva ispred, ne javlja se. Počinje koncert, ne javlja se. Ja popizdeo dibiduz i posle trece pesme krenem kuci, onako pijan i neuracunljiv. Kad sam izasao iz SKC-a, odmah je opet okrenem, i javi se. Kaze, bila kod rodjaka na veceri, nije ponela mob .... a ja ne pogledah jedan od 5 najomiljenijih bendova Ponavljam, samo umereno u piću ako imate devojku, a idete na svirku 1 Quote
Feniks . Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Zabi je bolje da sedis kuci i cuvas zenu, nego da patis na koncertima Quote
lemmy sixx Posted February 9, 2012 Author Report Posted February 9, 2012 Nikada se ja nisam opterecivao sa tim.Najbolje da cu se opterecivati sta mi radi riba dok su na bini King,Hanneman,Araya i Lombardo...zabole me za ribu. 1 1 Quote
solicitor Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Ma zabole mene za sve kad nisam mnogo pijan, a kad se napijem opterećuju me svi svetski problemi Quote
solicitor Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Malo je offtopic, tj mnogo, ali da postavim i ovde legendarni snimak Tome Čolovića iz 2007 u KST-u samnom u epizodnoj ulozi. http://www.youtube.com/watch?v=vOOkUPLPr-I Eto, svejedno meni da li je Metallica ili Toma Čolović. Legenda je legenda. Quote
lemmy sixx Posted February 9, 2012 Author Report Posted February 9, 2012 Toooo Soli,covece koji volis sve i postujes apsolutno sve. Quote
Grobodan Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Čisto radi dokazivanja te tvrdnje, fotka gore je sa Impaled Nazarene Quote
solicitor Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Žao mi je što ne mogu da iskopam slike sa Tankarda, kad je gurka i svi gledaju ka bini i guraju napred, samo ja okrenut ledjima bini i guram nazad ... Ali sam zato našao fotku sa Rotting Christa! 1 Quote
Recommended Posts