solicitor Posted August 29, 2003 Report Posted August 29, 2003 Za ovog gore Metallica fana samo da kazem sto se tice boljih live bendova od Metallice: KREATOR. Ne samo live, nego i studijski, i zanrovski i textualno i kako god oces. KREATOR ti je primer kako mozes da promenis 100 fazona u 20 godina, da smeksas i ojacas , ali uvek ostanes dosledan, jak , i da uvek stojis iza onoga sto radis. Metallica je bend koji je izgubio kompas...ne znaju sta hoce, lutaju u zvuku i ne pronalaze se nigde ... svaki njihov album ce imati svoje fanove, ali ce svakim sledecim gubiti stare... otprilike se tako nesto deshava s njima zadnjih 10ak godina. Quote
voodoo_ Posted August 29, 2003 Report Posted August 29, 2003 i šta je bio cilj svih prethodnih izlaganja? metalika je skrenula u vode iz kojih se više neće vratiti, možete da se nervirate koliko hoćete ali džaba... meni će i dalje na playlisti da stoje samo prva četiri albuma... Quote
Sentinel Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 (edited) Ma ko ih jebe.. ja cu uvek slusati ono sto mi se svidja od njih a pljuvati ono sto ne volim.... Edited May 1, 2016 by Zen jaje Quote
Rastko Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 Ponavljam,nikako se ne slazem sa tvojom konstatacijom.Ljudi rade ono sto zele,i zabole ih za komercijalu.Barem ja tako mislim. Fala Bogu da neko ne sere da su se prodali, vec kaze ono sto jeste! Ne mozete za sve sto vam se ne svidja da serete: te "komercijala", te "nije metal", te ovo, te ono. I Load i ReLoad i St.Anger su metal. Sad sto su ukusi razliciti, to je druga stvar. Metallica ce ostati upamcena kao najveci metal bend na svetu. Ne znam sto se ova tema ne premesti na heavy metal forum, jer su svi njihovi albumi sem killa i stangera heavy, a samo je kill cist trash. Quote
Mr.Torture Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 To choveche ! Jos neko da ne pljuje Metallica-u ! Ali, objektivno St. Anger je sranje album. METALLICA JE NAJVECI HEAVY METAL BEND SVIH VREMENA. Quote
voodoo_ Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 Nije. METALLICA JE NAJVEĆI THRASH METAL BEND SVIH VREMENA (U PERIODU 1981-1988 ) Quote
Hanneman Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 Do justice su thrash pravi a onda idu sranja.Jedino na black ima malo heavy a ovo ostalo na ovim posljednjim albumima ne znam ni sta je.umijesali sve i svasta......sa st.angerom se probali malo vratit u staro ali bez solaza.....smijesno.Jos gore ga usrali...... Quote
Kai Hansen Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 load-u i reaload-u ne fali nista Quote
Гера Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 Ponavljam,nikako se ne slazem sa tvojom konstatacijom.Ljudi rade ono sto zele,i zabole ih za komercijalu.Barem ja tako mislim. Fala Bogu da neko ne sere da su se prodali, vec kaze ono sto jeste! Ne mozete za sve sto vam se ne svidja da serete: te "komercijala", te "nije metal", te ovo, te ono. I Load i ReLoad i St.Anger su metal. Sad sto su ukusi razliciti, to je druga stvar. Metallica ce ostati upamcena kao najveci metal bend na svetu. Ne znam sto se ova tema ne premesti na heavy metal forum, jer su svi njihovi albumi sem killa i stangera heavy, a samo je kill cist trash. GRESIS, BURAZERU! PRVA CETIRI ALBUMA SU THRASH! MADA KILL MOZES STAVITI I U SPEED METAL! BLACK JE NEKI HEAVY! LOAD I RELOAD - HARD 'N' HEAVY, HARD ROCK OR STH. ST. ANGER - TO NEMAM POJMA, THRASH IZMESAN SA NU METALOM ILI SL. Quote
Hanneman Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 kill em all i jest zacetnik speed metala Quote
Sentinel Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 Raniji albumi su bili Thrash, a St. Anger je Trash Quote
blondie Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 ha ha... evo jos jedne narodne umotvorine. a: Quote
Гера Posted August 31, 2003 Report Posted August 31, 2003 Raniji albumi su bili Thrash, a St. Anger je Trash Quote
vudun Posted August 31, 2003 Report Posted August 31, 2003 Dabome da je trash, ali Metaliku ne mogu mrzeti jer.......Ride The Lightning je chudo.....mozda i najbolji metal album. Mislite o tome a: _________ Uxor contenta est,quae bona est uno viro! Quote
Гера Posted August 31, 2003 Report Posted August 31, 2003 niko nije ni pricao o mrzenju metalike, bas suprotno, metaliku volim ko leba! a ride jeste najbolji metal album, uz kill, master, justice, i black! Quote
S Posted August 31, 2003 Report Posted August 31, 2003 Dabome da je trash, ali Metaliku ne mogu mrzeti jer.......Ride The Lightning je chudo.....mozda i najbolji metal album. Mislite o tome a: U pravu si Lightning je fantastican album Njihov najzreliji album gdje su skoro sve pjesme odlicne Narocito The Call Of Cthulu njihova najbolja a i jedna od najboljih metal stvari ikada!!! Quote
voodoo_ Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 Meni se Call of Ktulu naročito sviđa na S&M-u... Quote
solicitor Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 Zanrovi nisu bitni meni ni malo. Da je Metallica napravila recimo Oceanborn od Nightwisha, reko bi METALLICA SU KRALJEVI iako James peva ko zena Nije stvar samo u muzici ... muzika je stvar ukusa...reko sam 100 puta i necu vise, sa Metallicom se nesto loshe deshava na mentalnom nivou ... mislim da su se izgubili... Quote
PantelijA Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 Saint Anger 'round my neck Saint Anger 'round my neck He never gets respect Saint Anger 'round my neck (You flush it out, you flush it out) Saint Anger 'round my neck (You flush it out, you flush it out) He never gets respect (You flush it out, you flush it out) Saint Anger 'round my neck (You flush it out, you flush it out) He never gets respect Fuck it all and no regrets I hit the lights on these dark sets I need a voice to let myself To let myself go free Fuck it all and fuckin' no regrets I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger 'round my neck I feel my world shake Like an earth quake It's hard to see clear Is it me? Is it fear? I'm madly in anger with you I'm madly in anger with you I'm madly in anger with you I'm madly in anger with you I want my anger to be healthy I want my anger just for me I need my anger not to control I want my anger to be me I need to set my anger free I need to set my anger free I need to set my anger free I need to set my anger free Fuck it all and no regrets I hit the lights on these dark sets Tie a noose or hang myself Saint Anger 'round my neck I feel my world shake Like an earth quake It's hard to see clear Is it me? Is it fear? I'm madly in anger with you I'm madly in anger with you I'm madly in anger with you I'm madly in anger with you I'm madly in anger with you I'm madly in anger with you I'm madly in anger with you I'm madly in anger with you Quote
Aleara Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 Meni se place svaki put kad vidim spot St. Anger. U sta su se pretvorili...Tuzno... Samo se pitam kuda nestade njihov muzicki talenat.... Quote
voodoo_ Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 ćuti bre, st.anger je još dobar... jel ste videli kakav je za frantica? Quote
Aleara Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 Ja ne odgledah jos taj famozni Frantic (nadam se da i necu). Meni se gadi sto u spotovima pokusavaju da posalju poruku tipa: "vidite nas, mi smo deca ulice, mi smo buntovnici, bas kao i vi". A davno su to prestali da budu. Quote
Kai Hansen Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 ćuti bre, st.anger je još dobar... jel ste videli kakav je za frantica? jel se davao na nekoj televiziji(glupog li pitanja ) ako jeste na kojoj? Quote
voodoo_ Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 na satelitskim kanalima... (sledeći odgovor je na vivi i emtiviju...) Quote
Sentinel Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 Videh ja spot za Frantic... paaaa, gadan je... a gadni su i oni na njemu veoma... pored toga sto nikad odvratnije nisu zvucali, moram konstatovati i da nikad odvratnije nisu izgledali. Josh jedna stvar... na svim live nastupima koje sam imao prilike da cujem ove godine mnogo su loshe zvucali... Dodushe nisu bilo toliko loshi, ali poredeci njihove nastupa sa nekadasnjim, kvalitet zvuka uzivo im je drasticno opao... Takodje nove stvari uzivo ekstremno grozno zvuce... Quote
Recommended Posts