Pharmaceut Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 kako bi izgledala vasa Setlista-a? Quote
Mr.Torture Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 Sviraju One, naravno. Sa ..Justice-a sviraju Blackened i Harvester ja mislim...e da sa Killa sviraju i No Remorse Quote
Kai Hansen Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 moja lista ovako 1.Blackened 2.Frantic 3.Fuel 4.Master 5.Ride The Lightning 6.Fade to BLack 7.Phantom Lord 8.St.Anger 9.Am I Evil? 10.Nothing else matters 11.Harvester Of Sorow 12.One 13.Battery 1 Encore 14.Of WOlf And Man 15.Whiplash 16.Four HOrsemen 2 Encore 17.For Whom The Bell Tolls 18.King Nothing 19.DAmage Inc. Quote
Rastko Posted September 26, 2003 Report Posted September 26, 2003 Moja setlista (malo je poduza, ali jebi ga): 1.The Call of Ktulu 2.Enter Sandman 3.Seek & Destroy 4.St.Anger 5.Frantic 6.Damage inc. 7.Fade to Black 8.Justice Medley (Eye of Beholder/Blackened/Frayed ends of Sanity/...And Justice for All) 9.Fixxxer 10.Disposable Heroes 11.Harvester of Sorrow 12. Kill-Ride Medley(Ride the Lightning/No Remorse/Hit the Lights/The Four Horsemen/Phantom Lord/Fight Fire with Fire) 13.Nothing Else Matters 14. For whom the Bell Tolls 15. One Bis 1.The God that Failed 2.Sad but True 3.Master of Puppets poslednji bis 1.Whiplash 2.Creeping Death Malo je velika, ali sad sam dobro raspolozen jer sam polozio vozacki iz prve, pa mi je svaka njihova jebeno brutalna! Quote
vudun Posted September 26, 2003 Report Posted September 26, 2003 Evo i moje liste, sa prvih prt albuma uglavnom: 1 The Four Horseman 2 Phantom Lord 3 Seek @ Destroy -------------------- 4 FIGHT FIRE WITH FIRE 5 RIDE THE LIGHTNING 6 Fade To Black 7 The Call Of Ktutlu ---------------------- 8 Master Of Puppets 9 Welcome Home 10 ORION 11 Disposable Heroes a: a: ---------------------- 12 ONE 13 Blackened ---------------------- 14 Sad But True 15 Unforgiven 16 Enter Sandman 17 MY FRIEND OF MISERY ---------------------- 18 Mamma Said 19 DEVIL'S DANCE 20 Memory Remains ......i kad vec moraju i St.Anger i Frantic JAMES molim te vidi ovaj moj spisak, i pamet u glavu, dodjite ovamo, ali svirajte po mojim zahtevima 8) 8) Quote
Kai Hansen Posted September 26, 2003 Report Posted September 26, 2003 12. Kill-Ride Medley(Ride the Lightning/No Remorse/Hit the Lights/The Four Horsemen/Phantom Lord/Fight Fire with Fire) He he pa oni su vec imali takav jedan ,bukvalno isti medley...si ga slusao ili si samo lupio bas te pesme ?! Quote
Mr.Torture Posted September 26, 2003 Report Posted September 26, 2003 moja lista: 1. Enter Sandman 2. 4 horsemen 3. Frantic 4. Harvester 5. Sveti Anger 6. Master 7. fade 8. Seek 9. One 10. Sad But True 11. Fuel 12. Creeping Death 13. Unforgiven 14. King Nothing 15. Battery bis prvi: 16. Fixxxer 17. Fight Fire bis drugi: 18. Nothin' 19. Outlaw Torn 20. FOR WHOM THE BELL TOLLS i moja je poduza, ali mogu oni to Quote
blackflash Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 Hehe, nemam set liste. A, i da je imam, zashto bi mi? Hehee... Ako idem da gledam Metallica-u na koncert ne bi ishao da preslusham neke njihove pesme, vech samo da vidim legende thrash metala koi su uradili albume poput Kill 'em All, Ride The Lightning, Master Of Puppets, And Justice For All. And Justice For All... Quote
Everytime_I_Die Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 set lista: 1. exstasy of gold 2. blackened 3. for whom 4. frantic 5. welcome home 6. creeping death 7. motorbreath 8. sad ide ono zajebavanje sa gitarama gde sviraju delove iz oriona, ktulu, to live... i tako to 9. am i evil? 10. yes i am st. anger 11. 4 horsemen 12. sandman 13. master 14. battery prvi bis (sporiji): 15. one 16. harvester 17. fade to black drugi bis (nepredvidivo brz): 18. fight fire 19. whilplash 20. damage (tu vec nastaje masakr i koncert se prekida, ulazi zandarmerija, odvodi pola publike, a ostatak na putu za bolnicu) ima i plan B, a to je da umesto tradicionalnog ekstazija odsviraju ktulu, a onda posle i seek & destroy umesto st.angera gledajte talikin koncert u sijetlu '89 - ako do sad ne shvatate da su oni najveci bend, posle tog koncerta ce te shvatiti Quote
blackflash Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 Plan B je bolji. A,,, Sietle '89 !? Hehe, I totally agree... Quote
Pharmaceut Posted September 28, 2003 Report Posted September 28, 2003 Au ja nisam normalan,zaboravio sam From Whom the Bell Tolls :oops: Quote
vudun Posted September 28, 2003 Report Posted September 28, 2003 Veci je greh da izostavis "Desposable Heroes" Quote
Rastko Posted September 28, 2003 Report Posted September 28, 2003 12. Kill-Ride Medley(Ride the Lightning/No Remorse/Hit the Lights/The Four Horsemen/Phantom Lord/Fight Fire with Fire) He he pa oni su vec imali takav jedan ' date='bukvalno isti medley...si ga slusao ili si samo lupio bas te pesme ?![/quote'] Znam, imam taj medley kao bonus na piratu Kill 'em All, a ovaj Justice medley imam na Mexico city cd1. Inace sam zaboravio The Unforgiven i My Friend of Misery, ali to bi bilo previse. Quote
Rastko Posted September 28, 2003 Report Posted September 28, 2003 gledajte talikin koncert u sijetlu '89 - ako do sad ne shvatate da su oni najveci bend, posle tog koncerta ce te shvatiti Treba znati da su u periodu 1981-'89 postali jedan od najvecih bendova na planeti iako ih nije bilo na TV-u ni na slusanijim radio stanicama. To nije uspelo cak ni Beatles-ima! Quote
vudun Posted September 28, 2003 Report Posted September 28, 2003 Gde dodjavola da nabavim taj legendarni koncert(barem se tako prica) :? Reze li neko od vas DivX? Quote
vudun Posted September 29, 2003 Report Posted September 29, 2003 Moze ali narednog meseca, kad se "oparim" malo a: Quote
Everytime_I_Die Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 gledajte talikin koncert u sijetlu '89 - ako do sad ne shvatate da su oni najveci bend, posle tog koncerta ce te shvatiti Treba znati da su u periodu 1981-'89 postali jedan od najvecih bendova na planeti iako ih nije bilo na TV-u ni na slusanijim radio stanicama. To nije uspelo cak ni Beatles-ima! Metallica je legendarni bend koji je postavio dosta metal standarda, i koji ce postavljati jos dosta standarda (bar se nadam). samo nu metal klinci mogu da tvrde da su losi. a oni su vec dovoljno kaznjeni samim tim sto slusaju nu metal. maniac, ako mi doneses pazne diskove narezacu ti za dz. koncert. ide na 2 diska. Quote
Courtney Posted October 3, 2003 Report Posted October 3, 2003 Zasto bi uopste morali Frantic St.Anger??? :? :? :x :x Quote
RNA Posted October 3, 2003 Report Posted October 3, 2003 Metallica je legendarni bend koji je postavio dosta metal standarda, i koji ce postavljati jos dosta standarda (bar se nadam). samo nu metal klinci mogu da tvrde da su losi. a oni su vec dovoljno kaznjeni samim tim sto slusaju nu metal. maniac, ako mi doneses pazne diskove narezacu ti za dz. koncert. ide na 2 diska. Da je Metallica legendaran bend, to niko ne spori. Ali ja slobodno i bez trunke griže savesti mogu da kažem daje to sada ne loš, neko očajan bend, bar što se autosrkog materijala tiče. A ja nemam veze sa nu-metalom i nisam klinac. Quote
voodoo_ Posted October 3, 2003 Report Posted October 3, 2003 danas sam ih gledao na mtv-ju kao deo "Rocktober" vikenda... znachi svirali su nekakav mini koncert, i to su pichili creeping death, hit the lights, chak i blackened (koga izbegavaju da sviraju uzhivo jer su se zhalili kako je zajeban i za studijsko snimanje)... nisam verovao... mada ovo je bilo neshto skraceno... verovatno ce biti u subotu ili nedelju uveche ceo koncert... znachi okrenite kablove vashe kablovske televizije ka pravom satelitu i gledajte... Quote
War_Nerve Posted October 4, 2003 Report Posted October 4, 2003 Metallica je bila, a i ostala nedostizan bend koliko god vi njihvolili ili ne. Onom sto su uradili do black albuma treba podici ne spomenik nego hram, jer je to davno umrlo, a i ono sto sada sviraju ne moze da se poredi sa onim sto pokusavaju da odsviraju nu metal bendovi(vecina). Onakve riffove i ritmove i picke materine mogu da rade samo najbolji. nisam ja neki ljubitelj nu metala pa da tu sad nesto serem..., nego serem zato sto sam se prejeo babine sarme. toliko za sada Quote
vudun Posted October 4, 2003 Report Posted October 4, 2003 Eh ti divni dani vikenda kada odem do sela i u jelovniku bakinom obavezno stoje Punjene paprike i sarmice od vinovog lista Dobrodosao! Quote
vudun Posted October 4, 2003 Report Posted October 4, 2003 Metallica je genijalan bend i prezivjece sva pljuvanja i osporavanja. Prezivece ona napade sa strane ali nece preziveti gluposti koje pravi. Fanovi od njih ocekuju METAL a sta dobijaju? STA? Dobijaju maestralnu muziku Karlo.I ja sam Metallica fan,i jedino sto ocekujem je odlicna muzika koju oni "prave" bez problema.Tako da u buducnosti mozemo ocekivati jos mnogo odlicnih albuma ove legendarne grupe. Koliko sada ovaj post deluje krajnje smesno Quote
Recommended Posts