Vic Rattlehead Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Low Man's Lyrics i Fixxxer, strahovito dobre pjesme. Quote
In The Flesh Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Jebeno svaka sa Load-a. Najmanje dobra mi je 2x4. Ostale su sve fenomenalne. Album traje jebenih 80 minuta. Ima: dva epa - Outlaw Torn i Bleeding me. Ne zna se koja je bolja. pet hitova : Until, King, Hero, Mama, Waisting My Hate Mracne i zajebane The House i Thorn Within, tzv growere. Genijalne country/blues wibe Ronnie i Poor Twisted Me Album otvara solidna Ain't my Bitch i od tada sa izuzetkom 2x4 samo je bolji i bolji. Fenomenalan album. Za Reload se moze napraviti paralela ali u manjoj mjeri. 2 Quote
Vic Rattlehead Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Carpe Diem Baby>sve sa DM, sem TDTNC. Quote
lemmy sixx Posted November 4, 2014 Author Report Posted November 4, 2014 Jebeno svaka sa Load-a. Najmanje dobra mi je 2x4. Ostale su sve fenomenalne. Album traje jebenih 80 minuta. Ima: dva epa - Outlaw Torn i Bleeding me. Ne zna se koja je bolja. pet hitova : Until, King, Hero, Mama, Waisting My Hate Mracne i zajebane The House i Thorn Within, tzv growere. Genijalne country/blues wibe Ronnie i Poor Twisted Me Album otvara solidna Ain't my Bitch i od tada sa izuzetkom 2x4 samo je bolji i bolji. Fenomenalan album. Za Reload se moze napraviti paralela ali u manjoj mjeri. Sto ti ne valja 2x4? Bruka pesma,ima jebacki intro. Quote
Bernard Panasonik Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Dа, zaista šta fali 2x4? Pre par dana pričam sa prijateljom koji jako voli Load i isto mi kaže da mu je to najslabija pesma. Meni je najslabiji deo albuma Cure i Mama Said. Mogli su ili Poor Twisted Me ili Ronnie da prebace za Relaod, a da na mesto jedne od njih dva upadne recimo Prince Charming. Najslabiji deo je ustvari treća strana albuma od Cure do Mama Said, tu samo Wasting My Hate ubija kako treba. Sa prve polovine mi je najslabija Hero Of the Day, mada sam se i na nju navikao, a i uklapa se u ono što su hteli sa njom, maltene pop metal da budu Quote
vudun Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Meni je najslabiji deo albuma Cure i Mama Said. Najslabiji deo je ustvari treća strana albuma od Cure do Mama Said Kako, bre, Mama je rekla je najlepša stvar na albumu. Uz Bleeding me. 1 Quote
lemmy sixx Posted November 4, 2014 Author Report Posted November 4, 2014 Meni je najslabiji deo albuma Cure i Mama Said. Njega pitah za 2x4,a tebe cu za Cure. Sto jebote?Strava je stvar. Meni licno uz Bleeding Me najbolja na albumu. Quote
Demon Seed Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Ja cesto preskacem Mama Said kad slusam album Quote
lemmy sixx Posted November 4, 2014 Author Report Posted November 4, 2014 Ma preskacem je i ja,ali ne zato sto je losa vec zato sto me smorila. Isti kurac kao i Sandman i Matters...ne mogu ih cuti vise.Ali realno,sve su to fantasticne i monumentalne pesmetine. Quote
Chicken Little 420 Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 http://www.metalsucks.net/2013/12/12/experiment-possible-edit-metallicas-mediocre-load-reload-one-decent-album/ Quote
Demon Seed Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Videsmo ranije taj glupi clanak Quote
Demon Seed Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 ja ga uzeo na originalu pre 6-7 meseci buklet potpuno sumanut, teške droge Znaš da na coveru ima svršotine? Quote
lemmy sixx Posted November 4, 2014 Author Report Posted November 4, 2014 Ima i krvi i pljuvacke,a to ga vraca u lepu proslost kada je lomio vilicu. 1 Quote
MegaDave90 Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Mladost ludost. Aj dajte neki poll da glasamo za najbolje pesme sa Load-a i Reload-a. Quote
In The Flesh Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Sto ti ne valja 2x4? Bruka pesma,ima jebacki intro. Nije da ne valja, samo su mi sve ostale bolje. Cure preskocih... UNCROSS YOUR ARMS TAKE AND THROW 'EM TO THE CURE SAAAY- I DO BELIEVEEEE! Bruka stvar! Quote
Talvi Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 koliko ja volim ovaj rif, često mi sam od sebe zasvira u glavi, onako niotkuda: Quote
lemmy sixx Posted November 4, 2014 Author Report Posted November 4, 2014 Mislis na 0:22? Bolestina od rifa. Iako,meni je onaj na strofi jos bolji. Quote
lemmy sixx Posted November 4, 2014 Author Report Posted November 4, 2014 Meni je ipak 0:48 bolji. Quote
NeiskusniMetalac Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 (edited) Ain't my bitch,perfektna stvar Edited November 4, 2014 by NeiskusniMetalac Quote
kuruz Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 ceo Load je savršen, od prve do poslednje Quote
Tag Hoya Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Load i Reload su odlični albumi, za razliku od nesrećnog St. Angera... BTW, taj rif na Slither neodoljivo podseća na Sad But True. Meni je jedna od lošijih pesama sa tog albuma... Quote
MegaDave90 Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 St. Anger ima nekoliko dobrih pesama, i nadje se jos koji dobar momenat. Svakako mi je bolji od DM-a. 3 Quote
Recommended Posts