Лука Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 Dobro izgostovao Hamett na Bleed, šta, nije se izblamirao. Al se James udekio: Quote
Berliner Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 (edited) A kako su to institucija? tako sto: - su uveli vazne inovacije u metal i to na najbazicnijem nivou, tipa broj zica na gitari - su univerzalno priznati kao originalan i uticajan bend - su muzicari dostojni obozavanja - imaju publiku u svim relevantnim metal corners of the world; radili su svetsku turneju i nekoliko cross-continental turneja - imaju dugu iskrenu metalnu karijeru bez padova, blamiranja, glupih dokumentaraca i saradnje sa bobom rockom - imaju pozamasnu diskografiju Edited April 14, 2015 by Čarli 1 1 Quote
Kumodraski Vo Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 Sve je to tacno, ali je ono sto je najvaznije po mom misljenju sa spiska: uticaj i inovacije - nisu toliko bitni za celokupnu scenu da bi se mogli nazvati institucijom. Quote
In The Flesh Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 (edited) Sta fali saradnji sa Bob Rockom? Black>>>>>>>>> Load>>>>>>>>> Reload>> St. Anger >>>>>>> Heritage Edited April 14, 2015 by In The Flesh Quote
Runner Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 This week we celebrate one of our favorite days of the year with Record Store Day on April 18th. Visit your local neighborhood indie record store on Saturday and hop in the wayback machine with a copy of our 1982 demo tape No Life 'Til Leather on cassette. Available for $9.99, the cassette features the 7-song demo that put Metallica on the map in the early days, remastered from the original source material. If you're unable to visit an independent record store you can pick up the cassette now in the Met Store and we'll ship it to your doorstep. Met Club members should login to Metallica.com for more details about the release of a special collectable etched glass as we take that walk down memory lane. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 joj što bik ja volo da se kasete vrae među narod,i da se vrati dobra stara piraterija.da svi izađete malo na vazduh,se menjate s drugarima,presnimavanje,ako ste bliski s drugaricom,odete na prcangiju uz ''hop cup poskoćiću'', dok se namota ''A'' strana---ploće,kasete, nema nićeg boljeg za razvoj scene,druženja i širenja metal kulture. jerbo,ovaj mp3 dvd kurac,internet.ubio je ljude u mozak.evo ovaj KUMODRAŠKI VO,pita što su metallica institucija? DEĆKO,SEDI JEDAN!!! Vidi se da si rodjen devedesetih,u vreme kad sam ga ja obilato drko na ninu badrić i emiliju kokić u onom spotu ''ja sam vlak'',i plako što je u mejden došao blejz bejli,a otišo bruce. metallica se ošišala,šabani su našli prosvetljenje,a neki pozeri iz niš se utripovali da su metalci sa šabanzvukom,pa osnovali amadeus bend. 2 2 Quote
Talvi Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 http://www.blabbermouth.net/news/kirk-hammett-says-new-metallica-material-is-a-bit-more-progressive-than-last-years-lords-of-summer-song/ Quote
Kumodraski Vo Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 Pitao sam za mesugu, jesi li slep Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 Pitao sam za mesugu, jesi li slep O mešuzi se nepiše na temi o metallici.upamti to. ni mešuga,ni gođa,ni mšined. sve je to : mrš u pićkumterinu. 3 Quote
Kumodraski Vo Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 Al eto vidis ovi hvale mesugu na temi o metaliki, pa gde to ima. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 gođa>>>> i oni,i mšinhed,i trium,i oni hed paj i ostali.sve to odavde,liferovati i marš u pićku materinu. serem im se u kose. 1 1 Quote
Kumodraski Vo Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 Sta je hed paj? Mda godja je kalasa za sve to nabrojano, ali da ne spamujemo. Quote
Kumodraski Vo Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 Da li ovo mesa sa godjirom au. Quote
Chicken Little 420 Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 https://docs.google.com/uc?id=0B53KOnIG8VdmeWdmNlFVSGdVNlE&export=download Amp:Marantz PM5003 Tape Deck:Technics Line in from USB Software:Spin It Again Flac Files Encode By Trader's Little Helper NO EQ And Tape Heads where cleaned and Demagnetize before transfer. Quote
Chicken Little 420 Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 moze li pomoc? ovo mi treba 320/flac, svejedno 01. St. Anger 02. Commando (Ramones cover) 03. Today Your Love, Tomorrow The World (Ramones cover) 04. Now I Wanna Sniff Some Glue (Ramones cover) 05. We're A Happy Family (Ramones cover) Quote
Talvi Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 izvol'te http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1566065 Quote
Demon Seed Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 ima i na slsk, St. Anger single u 320, a u flacu Metallica's Tribute to Ramones! Quote
Chicken Little 420 Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 (edited) talvi, taj je sav neki enchanced video/audio, probao sam. soulseek, a? da li cu ga instalirati u zivotu! Edited May 7, 2015 by Chicken Little 420 Quote
Talvi Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 evo imaju ga i Slovaci, nisam siguran za bit rate ali ok je valjda http://www.ulozto.sk/xneoBrXu/2003-st-anger-ep-japanese-edition-rar Quote
Chicken Little 420 Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 (edited) skidam, pa cemo da vidimo. thanks! jebes ga, trazi pass a i isti je kao onaj sa rutorrenta Edited May 7, 2015 by Chicken Little 420 Quote
Demon Seed Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 Ma slsk, žimi ti, nije komplikovano, iscimaj se 2 minuta za instalaciju i udri Quote
Recommended Posts