Milos Pink Floyd Posted November 2, 2015 Report Posted November 2, 2015 vec duze vreme su omiljene damage inc i trapped under ice. Ostatak spiska ne mogu da napravim Quote
Grobodan Posted November 3, 2015 Report Posted November 3, 2015 svi se lepe na Metaliku I muve se lepe na govno pa ne znaci da je nesto naj ikad. 2 2 Quote
kuruz Posted November 3, 2015 Report Posted November 3, 2015 al ti je replika, kao da je Sisus smislio 5 Quote
kuruz Posted November 3, 2015 Report Posted November 3, 2015 ništa, mnogo dobar dečko, al ima očajne fazone Quote
Chicken Little 420 Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 http://www.kerrang.com/37491/watch-james-hetfield-play-a-new-metallica-riff/ Quote
azal Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 koliko je tesko gledati ovog larsa bednika juju kakav punch me face Quote
HUMAN Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Da jebote, jasno je ko dan ko se najviše raduje novom albumu! (nažalost) Quote
Grobodan Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Neil Peart >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Lars Btw meni Lars kul lik. 1 Quote
Sale B.C. Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Sisus >>> Lars Sisus je za Larsa Neil Peart Ja sam izdvojio omiljenu sa svakog albuma. Nema sanse drugacije da pravim listu. nedaće puberteta 1 1 Quote
Descender Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Stvarno je monstrum, citave nacije je u stanju da zatre smorom Cmokić! WASH YOUR FACE AWAY WITH DIRT http://www.youtube.com/watch?v=vJ0gKQ_pzyI Quote
Demon Seed Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Sada htedoh da vidim kakav je to rif kojim nije zadovoljan jedan mladi buntovni fan St. Angera i Lulua... A jes' me namučio ovaj Lars... Quote
Kumodraski Vo Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Stvar je u tome sto ta deonica i nije rif, kao sto ni St. Anger i Lulu nisu thrash metal.. Ja sam ga ispreskakao do deonice.. Quote
Demon Seed Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Ne pozivaj se na to, nisu St. Anger i Lulu loši thrash metal albumi, nego samo loši albumi Ja premotavam, premotavam, a on kenja li kenja... Ima pre te deonice neki kraći rifčić, a sama deonica deluje više kao neki uvod, pretpostavljam da to hoćeš da kažeš. Quote
Kumodraski Vo Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Kako kome, St. Anger je kul, a Lulu ima Loua.. Ima i posle na kraju nesto malo rifa, zvuci kao DM.. Quote
Kumodraski Vo Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Nazalost.. A imali su 7 godina.. Quote
lemmy sixx Posted November 4, 2015 Author Report Posted November 4, 2015 Neka bude DM 2, bice to do jaja. Na svu srecu, Anger ne moze biti, izbacili su psihijatra iz benda. 1 Quote
In The Flesh Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Totalni DM. Ovaj rif od 3 tona me podsjeca na All Nightmare Long a nazire se i Suicide & Redemption vajb. Steta sto nije otpjevao tri sloga da znamo kakva ce tematika albuma da bude. U svakom slucaju, >>>> Book of Souls 5 Quote
Recommended Posts