Demon Seed Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Pa to za trošenje sam i ja napisao gore, ali što se samog analognog snimka vs digitalnog tiče, tu je jasna situacija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Ma kakva bolest. Evo ja dodjoh do cifre od oko 700 CDa, nemam gde vise da ih stavljam... ionako mi je trebao novi raspored u sobi. Jašta! Ja svoje nisam brojao sigurno 2-3 godine. Sad se selim u novi stan i tu će mi cijela jedna soba biti posvećena isključivo CD/vinyl/DVD i knjigama i stripovima. Tu ću sve da skladištim i sistematizujem. U nju neću ubacivati ni kompjuter ni net konekciju uopšte, kao ni kablovsku, TV će mi u njoj služiti samo za DVD. Znači, kad se čita/sluša/gleda, da se upravo to radi, a ne da blejim na kompu/vrtim TV i slične gluposti što jedu vrijeme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Ja ploče imam dve, Ascension - Fire & Faith (uzeo od bludnog sina) i Jean Michel Jarre - Oxygene Jugoton izdanje xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Ako stigneš do recimo 10, stići ćeš i do 300, zato oprezno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Ne jurim ih aktivno, polako xD E, da, imam i Wishbone Ash - Argus, video je ja pre jedno 4-5 godina u Nišu na ulici, i nisam imao pare da je uzmem, i reko ae sledeći put ako je bude, nisam je rezervisao... I dođem posle 3 dana, nema, prodala se. Pričam mesecima posle toga ovu priču drugaru kako nisam imao pare da je uzmem, i on mi ladno kaže ''E brate, ja sam je uzeo! Dobiješ je od mene na poklon!''. I evo do dana današnjeg mi je nije dao, izgubio je negde kad je krečio kuću, al' ja je se ne odričem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Ja ne znam kako to izgleda, ne juriti aktivno muziku. Zaboravih davno te dane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Ovde nisu neki uslovi za aktivnu jurnjavu pa i nije tesko baciti se u apstinenciju.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Sad se selim u novi stan i tu će mi cijela jedna soba biti posvećena isključivo CD/vinyl/DVD i knjigama i stripovima. Tu ću sve da skladištim i sistematizujem. U nju neću ubacivati ni kompjuter ni net konekciju uopšte, kao ni kablovsku, TV će mi u njoj služiti samo za DVD. Znači, kad se čita/sluša/gleda, da se upravo to radi, a ne da blejim na kompu/vrtim TV i slične gluposti što jedu vrijeme. i ja sam razmišljao da nešto slično uradim u budućnosti, ali onda bi mi trebala i posebna soba za sport, a to bi onda već bilo mnogo posebnih soba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perzekjušn menijak Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Jedna za Zvezdu i druga za Partizan. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 boom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 (edited) kako najlakše doći do pluseva na Jumetalu Edited April 4, 2016 by Underkuruz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Lepim forama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Evo ja dodjoh do cifre od oko 700 CDa, nemam gde vise da ih stavljam... ionako mi je trebao novi raspored u sobi. Svaka ti čast, a jesu li to sve originali ili si sve računao? Ja što se originala tiče još nisam do stotke došao( ), ali blizu sam, a ove ostale(da kažemo ) nisam odavno brojao, verovatno oko 350-400 komada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Ako racunam i bugare koji stoje u nekoj kutiji u kuci, onda ima 1500 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Hvala, ali pirate ne racunam, ako nekom trebaju moze da se javi slobodno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Ma za ovih 700 originala je ovaj naklon, mada po godištu bi reko da me razumeš na koje smo sve načine dolazili do muzike, na originale smo mogli da računamo jedino odlaskom preko grane, obzirom da si kod nas mogao do 2000-te(mada i kasnije) samo najveće i najpopularnije bendove da nadješ, mada je i toga bilo premalo. Pošto smo na temi ionako... Master of Puppets prvi original, uzet 98-e! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Pošto smo na temi ionako... Master of Puppets prvi original, uzet 98-e! '98. sam ja još slušao Kralja kokaina, onog originalnog, ne Lemijevog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 vrh 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinkler666 Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Prvi originalni cd sam dobio iz Nemacke.Metallica-Metallica...'91. A,imam jako malo originala.Voleo bih da je vise ali,sredstva su uvek odlazila na "pametnije" stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Каква је ово лепота. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Mogli su malo da se iscimaju oko omota za ove do sada neobjavljene stvari. Ali svejedno i dalje je "must have", mada će na kraju sve završiti ruski torenti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 150$ po setu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 kako kvalitetno ziveti od stare slave dianno je primer za suprutno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 opskurniji si od NWN forumaša, čak se i tamo lože na ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts