Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nekakoe ta Kokieva recenica malo logicki klimava...ako ima toliko dobrih rifova, pesma moe biti u naigorem slucau prosek/soldina...nikako bezveze :D

Ali slazem se dae tai Vektor album nedje u kosu sa RIP Megadetovim...gomila rifova, dobrih delova...ali kao celina diskutabilan, flow tanak, pretvori se album u dzemovanje, vise nego u konkretnu svirku

Posted

Na RIP mie edina konkretna pesma od pocetka do kraia (i verovatno naibolja Megadetova ikada) - Tornado...stvarno klasik pesma, bez ikakve zamerke

Sve ostale su mi onako...eksperiment koi u nekim delovima izuzetno dobro sljaka, u drugim pak se pretvori u presviravanje, koe me zamara...i Musavi mie nailosii sto se tice interpretacie i vokala uopste na tom albumu

Da ne kaem da su Peace, So Far, Countdown bolji, posto verovatno nisam merodavan...ali sve njih radie slusam nego RIP

• Downvote 3
Posted

Nemam ja toliku zamerku na njega, postoe na yum-u Vektorov album ili oktrovenje mileniuma ili smece...kompromisno misljenje sa moe strane e dae album dobar, ali ne koliko se prica...bas kao sto imam i misljenje za RIP - na nekim mestima e stvarno svirka mocna da se raspametis, a na drugim ednostavno opazis dae na snazi nepotrebno presviravanje

Tacno i dodze Redux hibridni RIP za 21. vek :D

Posted

20 kidackih riffova 9 minuta >>>>> jedan glupi riff i kapuljace 9 minuta

Iako se slazem da su kapuljace smece, moram ipak reci kapuljace 9 minuta >>>>>>>> zujanje 24 minuta pred 39 fanova

• Upvote 3
  • Downvote 1