kuruz Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 džabe 150 dobrih rifova ako je pesma bezveze (vidi ovde) 2 2 Quote
KazimKazim Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Nekakoe ta Kokieva recenica malo logicki klimava...ako ima toliko dobrih rifova, pesma moe biti u naigorem slucau prosek/soldina...nikako bezveze Ali slazem se dae tai Vektor album nedje u kosu sa RIP Megadetovim...gomila rifova, dobrih delova...ali kao celina diskutabilan, flow tanak, pretvori se album u dzemovanje, vise nego u konkretnu svirku Quote
Јарослав Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 džemovanje >>>>>>>>>> konkretna svirka i kako ti to RIP nema flow i ne valja ti kao celina? kakav god da je musavi, kakvo god mišljenje postojalo o bendu, mora se priznati da je RIP klasik Quote
KazimKazim Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Na RIP mie edina konkretna pesma od pocetka do kraia (i verovatno naibolja Megadetova ikada) - Tornado...stvarno klasik pesma, bez ikakve zamerke Sve ostale su mi onako...eksperiment koi u nekim delovima izuzetno dobro sljaka, u drugim pak se pretvori u presviravanje, koe me zamara...i Musavi mie nailosii sto se tice interpretacie i vokala uopste na tom albumu Da ne kaem da su Peace, So Far, Countdown bolji, posto verovatno nisam merodavan...ali sve njih radie slusam nego RIP 3 Quote
azal Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Vektor ima flow samo takav. to kao da kazes da Rush - 2112 nema flow zato sto traje koliko traje i ima delova koliko ima delova. Quote
KazimKazim Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Nemam ja toliku zamerku na njega, postoe na yum-u Vektorov album ili oktrovenje mileniuma ili smece...kompromisno misljenje sa moe strane e dae album dobar, ali ne koliko se prica...bas kao sto imam i misljenje za RIP - na nekim mestima e stvarno svirka mocna da se raspametis, a na drugim ednostavno opazis dae na snazi nepotrebno presviravanje Tacno i dodze Redux hibridni RIP za 21. vek Quote
Hail Metal Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Prosek, ništa epohalno. Čavoglave u verziji Alojzija Hetfilda i Franje Truhila > Atlas Rise 1 Quote
Grobodan Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Ja samo da kazem da je Terminal Redux klasik i album godine bez konkurencije. 1 1 Quote
azal Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 20 kidackih riffova 9 minuta >>>>> jedan glupi riff i kapuljace 9 minuta Quote
bradilko Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 20 kidackih riffova 9 minuta >>>>> jedan glupi riff i kapuljace 9 minuta Quote
lemmy sixx Posted November 1, 2016 Author Report Posted November 1, 2016 20 kidackih riffova 9 minuta >>>>> jedan glupi riff i kapuljace 9 minuta Iako se slazem da su kapuljace smece, moram ipak reci kapuljace 9 minuta >>>>>>>> zujanje 24 minuta pred 39 fanova 3 1 Quote
azal Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 sunn svira ispred 20 puta vise ljudi od enforcera Quote
kuruz Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 što ne menja činjenicu da je đubre 2 Quote
Havočka Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Pošto je enforcer dobar u pičku materinu 2 2 Quote
Sreta Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Odlicna nova. Enforcer je sjajan bend. 1 Quote
kuruz Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 i šta sad bilo ko da priča posle Srete Quote
Recommended Posts