Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kome valjaju Load/Reload ovo je verovatno odlican album. Meni licno onako, mogu da kazem slab, jebiga... Pored ove 3 vec objavljene, legle su mi Halo, Confusion i Revenge... ostalo mi je otegnuto, sporo (sve isti ritam, tempo) i previse slicno ... ne mogu da raspoznam pesme i jedva cekam da se zavrse nakon minut, dva... Ne znam, mozda mi legen s vremenom, ali sumnjam jer mi je isto ovako bilo kad sam slusao Reload, jednistavno mi ne lezi.

• Upvote 2
Posted

Mada, u stvari je ovo publicity stunt za onaj najavljeni debilni film o black metalu, Lords of Chaos.

Sad tek vidim da je Akerlund radio spot. Ne znam samo kako je uspio da ubaci jebenu Metallicu u sve to.

Sad mi je odvratno. :haha:

Posted

ju, ja nisam znao da on radi i taj film

jes gadno sad

al ovi nemaju pojma o tom filmu verovatno

kakvo ti je mišljenje o albumu? baš me zanima tvoj stav

ja još uvek formiram potpun utisak i odlažem veliki post haha

Posted

I ja još uvijek formiram konačno mišljenje, tek sam ga možda 5 puta odslušao. U načelu sam prijatno iznenađen i sasvim zadovoljan (možda je rano da kažem - vrlo!) :bigblue:

Miljama ispred Death Magnetica, pravi pravcati album sa sopstvenom atmosferom i pričom, a ne random riff generator ko prošli.

Iskreno, sumnjao sam da još uvijek imaju to u sebi.

Ali baš zato što uvijek mogu tako da iznenade i ko iz pičke jednim potezom zbrišu svu drugo i trećeligašku boraniju i jesu jedini & neponovljivi & najveći bogovi.

• Upvote 1
Posted

Najbolja pesma na albumu mi je Now that We' re Dead mogao bi da je slušam ceo dan

brutalna je i Here Comes Revenge tu je i Spit out the bone

teško sranje je Manunkind i već dosadni Atlas rise