Kumodraski Vo Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 MEGADETH radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 je l' moguće da i dalje nema onih Spotify Landmark klipova? jebem ti Internet i pirate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Vagao pa izvagao. Dakle, najbolje stvari su: Dream No More Am i Savage Spit Out the Bone Halo on Fire baš tim redosledom+. Dobar je to album, ali nekako mi se čini da brzo dosadi. Malo mi smeta što u skoro svakoj pesmi Lars ima momente gde zakucava na keca tras tras tras tras dok ostatak benda istovremeno trza po žici jedno te isto. No, dobro, 2017. je godina valjda, jebem li ga više. I ne znam šta im je bilo da za svaku pesmu namontiraju spot, tim pre što je za Halo on Fire poprilično bedan, ali ajde. Ko još danas gleda spotove đeneralno... Samo bubuljičava dečurlija, zato ove mc-dj-taguj me-lajkuj me-kurave imaju po 10 miliona pregleda. A što se tiče Mustainea, njemu jedino preostaje da ide na časove solfeđa kod tate Džejmsa. I da mu kuća peva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 ni ja ga nisam slušao već mesec dana, ali to je zbog toga što sam ga vrteo svakog dana kad je izašao, bar dve nedelje verovatno bih mu sad i malo spustio ocenu, na 7.5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Baš tako, sedam na osam; na đoku te nosam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 (edited) Sad sa ove vremenske distance mogu da kažem: CD1 je skoro bez greške, najslabija mi je naslovna numera. CD2 je dosta lošiji, ali generalno ga vadi Spit Out, koja je jedna od njihovih najboljih pjesama od '91. naovamo, mada ispočetka nisam kontao hajp oko nje. Dakle, ukupno 7,5/10. Edited February 3, 2017 by Vic Rattlehead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Osmica, okruglo. Što je prilično retko za bend u četvrtoj deceniji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 4/10 at best 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 idi u ćošak 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Izvinjavam se sto mi se ne svidja ovo djubre.. Lulu > ovo smece 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Remek djela: Dream No More Moth Into Flame Am I Savage Spit Out the Bone Halo on Fire Odlične. malo ispod navedenih: Confusion Atlas, Rise Hardwired Vrlo dobre: Here Comes Revenge Now That We're Dead OK, može proći, ali nema potrebe da bude na ovakvom albumu, solidan materijal za neki EP: ManUNkind Murder One Nijedna u cjelosti loša pjesma na albumu. Devetka ko kuća. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rattlehead Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 evo, peva im lemi 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 Ne ide lemijev vokal uz ovu pickastu muziku.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boa Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=K59gtlz7mHo Leper Messiah Edited February 6, 2017 by Boa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 "Majmunkind"-"Murder One" deo albuma bih potpuno izbacio. Bez toga ostaje 51 minut muzike, više nego dovoljno za jedan pošten metal album. Slušao sam par puta album tako što dođem do "Halo", pa direkt skočim na "Spit", jako me smara drugi disk ali ajde "Confusion" kao malo bolja nego ono što ide posle toga. "Halo On Fire" je na kraju dana jedina pesma o kojoj je vredno pisati kući sa ovog albuma. I da, onaj prelaz oko 6. minuta najbolji momenat albuma. Još malo pa dobar momenat kao prelaz na "Collapse" :] Šteta malo što ima najgori spot posle "Now That We're Dead" (zbog onog album art fazona). Najveći uspeh albuma je što su konačno izbacili album gde ne može niko da ih drka za produkciju, konačno ljudski posao. Sa druge strane, u budućnosti ako mi se eventualno sluša neka nova Metallica, pre ću uvek pustiti Death Magnetic, bolji album na bilo koji dan, i on ima dosadniji deo na istom mestu gde i ovaj, ali je manje dosadan tada, a i kada je dobar mi jednostavno bolji nego Hardwired. Solidan 7/10, ok je, možda čak i u top10 za 2016. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 (edited) Nabroj devet albuma iz 2016. boljih od njega. Edited February 7, 2017 by Vic Rattlehead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 "Majmunkind"-"Murder One" deo albuma bih potpuno izbacio. Bez toga ostaje 51 minut muzike, više nego dovoljno za jedan pošten metal album. Slušao sam par puta album tako što dođem do "Halo", pa direkt skočim na "Spit", jako me smara drugi disk ali ajde "Confusion" kao malo bolja nego ono što ide posle toga. Meni je čitav prvi disk prihvatljiv i ok, plus "Confusion" i "Here Comes Revenge" sa drugog. Zamišljam da bi mi album sastavljen od tih pjesama mnogo bolje legao. Na kraju je još i dobro da mi se ovaj album fino slegao, sad još volim da ga pustim ponekad, imajući u vidu koliko sam bio ravnodušan nakon prva 3-4 slušanja. Slažem sa da bi ga vrijedilo pomenuti među top albumima za 2016, iako ja prvi to nisam uradio. Što se tiče Death Magnetic albuma, te 2008. mi je bio među top izdanjima, ali u međuvremenu sam mu se vrlo malo vraćao i onda ga malo opet krenem slušati tamo negdje u oktobru i skapiram da mi ne prija ni približno kao nekada. Valjda ima dosta i do samog tvog senzibiliteta, ljudi smo, mijenjamo se, pa valjda zavisi i od perioda života, otkud znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 "Majmunkind"-"Murder One" deo albuma bih potpuno izbacio. Bez toga ostaje 51 minut muzike, više nego dovoljno za jedan pošten metal album. Slušao sam par puta album tako što dođem do "Halo", pa direkt skočim na "Spit", jako me smara drugi disk ali ajde "Confusion" kao malo bolja nego ono što ide posle toga. "Halo On Fire" je na kraju dana jedina pesma o kojoj je vredno pisati kući sa ovog albuma. I da, onaj prelaz oko 6. minuta najbolji momenat albuma. Još malo pa dobar momenat kao prelaz na "Collapse" :] Šteta malo što ima najgori spot posle "Now That We're Dead" (zbog onog album art fazona). Najveći uspeh albuma je što su konačno izbacili album gde ne može niko da ih drka za produkciju, konačno ljudski posao. Sa druge strane, u budućnosti ako mi se eventualno sluša neka nova Metallica, pre ću uvek pustiti Death Magnetic, bolji album na bilo koji dan, i on ima dosadniji deo na istom mestu gde i ovaj, ali je manje dosadan tada, a i kada je dobar mi jednostavno bolji nego Hardwired. Solidan 7/10, ok je, možda čak i u top10 za 2016. ovo je od reči do reči i moj utisak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Death Magnetic đubre o ostalom se može diskutovati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Vrlo rečito. Nabroj devet albuma iz 2016. boljih od njega. Nisam još obrnuo sve iz '16, ali sigurno iznad: Terminal Redux, Jumalten Aika, Winter Thrice, The Fire Within, Transcendence, The Northern Sanctuary, The Synarchy of Molten Bones, The Whole Of The Law. I naravno, Monolith of Phobos, ako dodamo i malo nemetala u mix. Meni je čitav prvi disk prihvatljiv i ok, plus "Confusion" i "Here Comes Revenge" sa drugog. Zamišljam da bi mi album sastavljen od tih pjesama mnogo bolje legao. Na kraju je još i dobro da mi se ovaj album fino slegao, sad još volim da ga pustim ponekad, imajući u vidu koliko sam bio ravnodušan nakon prva 3-4 slušanja. Slažem sa da bi ga vrijedilo pomenuti među top albumima za 2016, iako ja prvi to nisam uradio. Što se tiče Death Magnetic albuma, te 2008. mi je bio među top izdanjima, ali u međuvremenu sam mu se vrlo malo vraćao i onda ga malo opet krenem slušati tamo negdje u oktobru i skapiram da mi ne prija ni približno kao nekada. Valjda ima dosta i do samog tvog senzibiliteta, ljudi smo, mijenjamo se, pa valjda zavisi i od perioda života, otkud znam. HCRevenge je dobra kao promena tempa na drugom disku, ali mi je tekst toliko tupav da mi je marginalno slušljiva pesma. DM je i mene uhvatio već tada kada je izašao, i jesam ga tada upoređivao sa AJFAom, iako mi to smešno sa ove distance, ali mi još uvek ostaje kao ultra-prijatno iznenađenje, i to nakon one muzičke katastrofe koju su izdali pre toga. Jeste fan service album, ali su bar dokazali (iako to nisu ni morali da rade) da još mogu kvalitetnih pesama da izbace, i da James još u sebi ima jakih riffova i hook-ova. Ima i Hardwired solidno jakih riffova, ali i mnogo više "podseća me na pesmu N" nego što to DM ima. Takođe, ono što je navodno prednost ovog albuma, kraće pesme, po meni su samo napravii goru stvar i dodali više pesama i sad realno imaš duži album nego što je DM. Tako da, ko god da kenja da mu DM predugačak ili predugačke pesme, ovde je taj problem na neki način još više eskaliran u prvi plan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinkler666 Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Ima li neko podatke koliko je Metallica do sada prodala nosaca zvuka? Mislim,ukupno od pocetka pa do danas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Samo u Americi je ta cifra preko 65 miliona, a worldwide boga pitaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perzekjušn menijak Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 (edited) Preko 100 mil. + - koji milion. Edited February 8, 2017 by perzekjušn menijak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts