obsessed by cruelty Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 jel su bese vodali i Mastodon negde sa sobom po turneji tad a mi dobismo MH? btw nadam se da cu sledece godine u vreme ovih datuma po stutgartima lajpcigima hamburzima minhenima.. vec uveliko da zivim gore, pa i da se odgledaju bogovi jos koji put 1 1 Quote
Chicken Little 420 Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 nama bili machine head i gojira Quote
obsessed by cruelty Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 (edited) znam, bio sam na koncertu ali mi se cini da je na nekim datumima dalje bio Mastodon umesto MH, Gojira ostala .. no nema veze svakako Edited March 21, 2017 by obsessed by cruelty Quote
Runner Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 Kakav li je to osjecaj kupovati kartu za koncert koji ce biti za godinu i kusur dana? Quote
obsessed by cruelty Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 ja sam tako za The Wall kupio, odlican Quote
azal Posted March 22, 2017 Report Posted March 22, 2017 ja isto uradio za Keep it True i za ovog Devina u bugarskoj, nikakav osecaj realno Quote
vudun Posted March 23, 2017 Report Posted March 23, 2017 Jes da je pet ujutru, ali šteta što si sveže ožennjen i ovaaj tu bradicu malčice da skratiš. Mada i ovako ti fino stoji. Voli čiča sve da proba, ipak sve je to rokenrol. Aj fakid kuin, aj fakid Bah, aj ivn sakd an old mens kak SOU VAT! Quote
Flash Gordon Posted March 23, 2017 Report Posted March 23, 2017 Ako neko nije ranije video, odličan intervju sa Joe Roganom od skoro dva sata sa Hetfieldom. Quote
kuruz Posted April 19, 2017 Report Posted April 19, 2017 naručih album još u novembru, bez tracking-a, još nije stigao jutros pošaljem mejl, oni mi odgovore da šalju opet, plus dodali tracking free carski Quote
kuruz Posted April 19, 2017 Report Posted April 19, 2017 nije njihov album mada kupiću i to nekad Quote
Dekapitator_Prisoner Posted May 23, 2017 Report Posted May 23, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=U070ZXMGAwA Ne sviraju oni toliko lose kao sto svi pricaju. Lajv miks im je sranje, a i livemetallica snimci su uvek bili uzasni i daju iskrivljenu sliku o tome kako zvuce, zato su svi pisali po njima. Cak je i meni bilo mucno da slusam. Al ovi sad snimci ce im poboljsati reputaciju. I da, nove stvari raznose uzivo. 1 Quote
Texas King Posted June 8, 2017 Report Posted June 8, 2017 Posmatram na Netu indikatore prodaje poslednjih albuma velikih metal bendova u Americi: Sabata, Mejdena, Džudasa, Metalike i Megadeta. Metalikin najnoviji album Hardwired u Americi već ima platinumski status u prodaji(tj. prodat je u preko milion primeraka), dok Book of Souls od Mejdena nemaju čak ni zlatni. Isto važi i za albume 13, Reedemer of Souls i Dystopia - nisu se ništa posebno prodali. Neverovatno. A Metalikin je po kvalitetu ubedljivo najslabiji od tih 5. 1 1 Quote
Descender Posted June 8, 2017 Report Posted June 8, 2017 Posmatram na Netu indikatore prodaje poslednjih albuma velikih metal bendova u Americi: Sabata, Mejdena, Džudasa, Metalike i Megadeta. Metalikin najnoviji album Hardwired u Americi već ima platinumski status u prodaji(tj. prodat je u preko milion primeraka), dok Book of Souls od Mejdena nemaju čak ni zlatni. Isto važi i za albume 13, Reedemer of Souls i Dystopia - nisu se ništa posebno prodali. Neverovatno. A Metalikin je po kvalitetu ubedljivo najslabiji od tih 5. Porediš različita takmičenja. Metalika se takmiči u Ligi šampiona, ovi ostali u Futsal kupu. 3 Quote
Texas King Posted June 8, 2017 Report Posted June 8, 2017 Porediš različita takmičenja. Metalika se takmiči u Ligi šampiona, ovi ostali u Futsal kupu. Ma nemoj, a kako to? 1 Quote
kuruz Posted June 8, 2017 Report Posted June 8, 2017 (edited) tako što je Metalika ubedljivo najmonstruozniji bend tu, ovi ostali nisu ni blizu te veličine in other news: Metalika je prodavala/davala album uz svaku kartu kupljenu na Hardwired turneji, pa je i to mnogo uticalo Edited June 8, 2017 by Underkuruz 2 2 Quote
Kumodraski Vo Posted June 8, 2017 Report Posted June 8, 2017 To je zato sto im je prosli album bio jos 2008.. 1 Quote
kuruz Posted June 8, 2017 Report Posted June 8, 2017 ironični.. sarkastični.. podjebavački.. postovi.. neće učiniti da Metalika ne ostane najmonstruozniji bend na planeti, Mejden veliki metal bend, a Megadet bend za baštu SKC 3 1 Quote
rattlehead Posted June 9, 2017 Report Posted June 9, 2017 Sta bre pricas, kako Metalika moze da bude veci bend od Mejdena??? Quote
Recommended Posts