Chicken Little 420 Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 Evo ga i (Re)master of Puppets, izlazi novembra. Ceka se Justice https://www.metallica.com/blog/news/448715/obey-your-re-master Takodje, izlazi i Live at House of Vans na vinilu https://www.metallica.com/blog/news/448578/live-at-house-of-vans-released-on-vinyl Quote
Dekapitator_Prisoner Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 Ovo ce biti ozbiljno ispisavanje. Vidim da su ubacili neke stvari za koje do sad nije ni butlega bilo. Quote
HUMAN Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 Nekim albumima remaster nije potreban, ali dobro, mora se misli na budućnost.. skupa je Gaga Quote
Kumodraski Vo Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 Sve sto hocu od ovog benda je da cujem St anger live.. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 Nekim albumima remaster nije potreban, ali dobro, mora se misli na budućnost.. skupa je Gaga Ako je nekom albumu potreban remaster, to je onda ovaj. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 Master ima savrsen zvuk, cak mislim da nijedan njihov album nema tih problema.. Quote
Grobodan Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 Ako je nekom albumu potreban remaster, to je onda ovaj. MoP? Quote
kuruz Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 i to kaže čovek kao da je zvuk najgori na svetu krsna slavo Quote
Сале Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 Овом албуму не треба никакав ремастер. Продукција и звук су савршени. Quote
Grobodan Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 Taj album i danas da izadje zvucao bi sveze. Savrsen zvuk, nista ne dirati. 2 Quote
Сале Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 Једино би енд џастис фор ол волео да чујем са ремастер звуком. Ту је продукција мало заказала. Нарочито бубањ. Као да бије у буре. 2 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 Na Masteru mi smeta sto je sve tanko i mlitavo cak i kad se pojaca. Najvise od svega mi smeta onaj tanusan bezmudaski bubanj. 1 Quote
Сале Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 (edited) Ау јбт 100% се зајебаваш. Нема другог објашњења. Edited August 30, 2017 by Сале Quote
HUMAN Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 Na Masteru mi smeta sto je sve tanko i mlitavo cak i kad se pojaca. Najvise od svega mi smeta onaj tanusan bezmudaski bubanj. Aman ne blamiraj se više Na čemu li ti slušaš muziku jbt.(pritom ne mislim na neke supstance, a možda i to ) Quote
Dekapitator_Prisoner Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 Jebe mi se za popularna iskopirana misljenja koja su na kraju postala dogme, nisam beskicmenjak koji postupa po njima kao pojedini Mislim da sam gori zvuk bubnja cuo jedino na Razorovom Evil invadersu. Imam disk, i zvuci sranje. Cuo sam ga i na vinilu, i dalje zvuci sranje. Gajbi imam najnormalnije Sony zvucnike od mini linije koji su dobri. 1 Quote
Totamealand Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 Eh, ne zvuči Master spektakularno, ali nije kao mi mnogo treba remaster. Justice, s druge strane, će biti sjajno dočekati u remasterizovanoj verziji. Quote
Grobodan Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 Jebe mi se za popularna iskopirana misljenja koja su na kraju postala dogme, nisam beskicmenjak koji postupa po njima kao pojedini Mislim da sam gori zvuk bubnja cuo jedino na Razorovom Evil invadersu. Imam disk, i zvuci sranje. Cuo sam ga i na vinilu, i dalje zvuci sranje. Gajbi imam najnormalnije Sony zvucnike od mini linije koji su dobri. Totalno edgy pljuvati najvece klasike svih vremena, citalo se ovuda sranje po Motorhedu, Celtic frostu i sl, valjda je i za ovo bilo vreme. Quote
Recommended Posts