Texas King Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 Какав став имаш о Кирку Хамету? Bezličan. Quote
vudun Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 Гајиш безличан став или сматраш да је реч о човеку без лица? 1 Quote
Texas King Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 Sta on to toliko lose radi da svi kopipejstuju pricu o tome kako je on los lik ? http://www.watchmojo.com/video/id/15774/ Гајиш безличан став или сматраш да је реч о човеку без лица? Kirk je bezličan lik u bendu. Quote
vudun Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 кур мој безличан са онаквим генијалним решењима унутар монструозних солажа. дај немој се брукати, савете ти. 2 1 Quote
Texas King Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 кур мој безличан са онаквим генијалним решењима унутар монструозних солажа. дај немој се брукати, савете ти. Ne pričam o njegovom muzičkom doprinosu bendu i svirci, nego o ličnosti. Quote
vudun Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 Ne pričam o njegovom muzičkom doprinosu bendu i svirci, nego o ličnosti. Quote
kuruz Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 dokle više taj Napster danas svi pričaju o pirateriji, a njima se spočitava to što su se prvi javili da je to sranje 1 2 Quote
Demon Seed Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 dokle više taj Napster danas svi pričaju o pirateriji, a njima se spočitava to što su se prvi javili da je to sranje Ko prica o pirateriji? Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 9, 2017 Report Posted September 9, 2017 http://www.watchmojo...video/id/15774/ U principu nista nisu rekli. Pokrenuli su mrznju prema liku jer je stitio svoj rad od lopovluka koji je postao drustveno prihvacen i pozeljan. 1 2 Quote
Demon Seed Posted September 17, 2017 Report Posted September 17, 2017 Zašto yumetal nije propratio ovo, mnogo ste tru? http://www.youtube.com/watch?v=JkZReR2Fr2M Potrudio sam se da poslušam (a da ne gledam), zapravo je dobro otpevala kuja, zanimljiva verzija je ispala, ako se izuzme par stihova i njene vokalne solaže na kraju xD Quote
KazimKazim Posted September 17, 2017 Report Posted September 17, 2017 (edited) Ja bas slusao pre neki dan...bilo bi zanimljivo da ednom otpeva ceo koncert sa njima, ali otislo bi sve to predaleko Inace - pricalo se odavno o tome, veroiatno si se 'teatralno' izgubio sa foruma Edited September 17, 2017 by KazimKazim 1 2 Quote
Demon Seed Posted September 21, 2017 Report Posted September 21, 2017 Ja se nikada ne gubim teatralno sa foruma, ali se teatralno na njemu manifestujem ! Prelistao sam unazad do marta pre nego da to okacim, nema, jedino ako ste na nekoj drugoj temi pominjali Quote
obsessed by cruelty Posted September 21, 2017 Report Posted September 21, 2017 nije me mrzelo http://www.yumetal.net/forum/topic/42766-metallica/page__st__16080 Quote
Demon Seed Posted September 21, 2017 Report Posted September 21, 2017 Ja sam istripovao da je to bilo aprila, zato listao samo do marta xD Naleteo sam na neki intervju sa Newstedom iz aprila u kome ga pitaju za misljenje o nastupu s ovom, pa se prebacio da je sveze Quote
vudun Posted September 21, 2017 Report Posted September 21, 2017 тако се калио челик... или како је фејсограм сјеб'о металну идеологију. Quote
Chicken Little 420 Posted October 13, 2017 Report Posted October 13, 2017 With the Deluxe Box Sets of Kill ‘Em All and Ride the Lightning behind us and Master of Puppets less than a month away, it’s time to start trudging forward with …And Justice for All and Metallica. As you may remember, we asked you for help in putting together the first three box sets and, to make sure there’s a fan footprint on all of these releases, we’ll be doing that again! We’re looking for anything and everything you might have from August 1987 through July 1993… photos (taken by you!), flyers, ticket stubs, backstage passes and whatever other mementos you may have from that time. Also, if you happened to interview James, Lars, Kirk or Jason during that time and still have the recording, please let us know! Quote
Runner Posted October 29, 2017 Report Posted October 29, 2017 'Ladno su uradili trzalice sa nazivom grada i datumom koncerta. Ne znam da li su to nekad ranije praktikovali, ali svakako je dobra fora. Quote
Recommended Posts