Max Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 Dalibore, već pomenuti Kreator je bolji uživo. Slayer je NAJBOLJI uživo ... Metallica je jednostavno legenda koja kalja svoje svoje ime. Slayer zakon Quote
C.A_R.I.A. Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 Ih, kad sam ja pa bio tolerantan? eh bosko pa znas da ne mislim na tebe... Quote
C.A_R.I.A. Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 a ovde se govori da se band poput Metallice MNOGO vise prodaje i MNOGO vise slusa medju danasnjim klincima... nego Kreator... Dakle ne govorimo o tome ko je bolji uzivo..nego cisto pitanje komercijale... metallica je dosla u fazu....... "snimicemo 60 minuta tisine,i to ce neko kupiti"....nazalost i ne samo "neko",nego puno ljudi...josh kad bi ubacili 3 rifa i 2 reci u tu tisinu,svi bi se odusevljavali kako je to dobro Quote
Ol' Scratch Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 I nisluchajno jedna bedna solazhica... Quote
RNA Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 RNA... Ako mislish da su oni jedan 'totalno nebitan bend' ne bi pisao na ovu temu i ja ne bi uzalud troshio ono malo vremena koje imam na raspolaganju da kazhem ovde svoje misljenje. A, bash me zanima, mozhda znash neki bend za boljim nastupom uzhivo? Ja pišem na ovu temu zato da bih prezentovao svoje stavove koji su, koliko vidim, bitno različiti od razmišljanja većine, a ti ono malo vremena što imaš ni ne pročitaš sve što sam napisao. Rekao sam da su oni TRENUTNO i MENI nebitan bend za razvoj metal scene. Da su nebitni - nisu, niti će biti zbog svega što su uradili u prošlosti i mrzi me više da se ponavljam u nedogled. Quote
Vic Rattlehead Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 Dalibore, već pomenuti Kreator je bolji uživo. Slayer je NAJBOLJI uživo ... Metallica je jednostavno legenda koja kalja svoje svoje ime. Slayer zakon Kako kad i kako kome... Quote
vudun Posted February 5, 2004 Report Posted February 5, 2004 Ehej, jeste li slusali one obrade Metalike u stilu Beatles-a!? 8O Ja upravo slusam "The Thing That Should Not Let It Be" Pogadjate u stilu legendarne Let It Be... Quote
voodoo_ Posted February 5, 2004 Report Posted February 5, 2004 imam "Metallica - Prowler.mp3"... Quote
The Return Of The Kai Posted February 5, 2004 Report Posted February 5, 2004 ja imam Metallica-Prowler Metallica-Remember Tommorrow MEtallica-Am I Evil(Lars On vocals) .... bas sam baja :roll: Quote
Vic Rattlehead Posted February 5, 2004 Report Posted February 5, 2004 A imate li: Power A time for hate Valley of misery Apocalypse dawn Chains of pain (perfektna pjesma, čisti thrash) ....................? Quote
The Return Of The Kai Posted February 5, 2004 Report Posted February 5, 2004 Imao sam i ja..alis am izbrisao sa kompa..jer ti to brate NIJE METALLICA!!! TO su navodni St.Anger demo-i..ali to je cista budalastina... ali steta...npr VOM je stvarno dobra pesma,....zvuci kao da je sa AJFA... Quote
C.A_R.I.A. Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 imam "Metallica - Prowler.mp3"... tjah,jel bolja od originala ? Quote
C.A_R.I.A. Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 poceo si da spamujes bosko,nece to na dobro izaci...a ja se pitao otkud ti toliko postova.... slusao si obradu ? mozda su je upropastili Quote
RNA Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Ma, nisam i nešto mi se ni ne mili da je čujem. Jedino što sam čuo da su radili od Maidena je onaj zajebantski uvod za 'Run To The Hills' na "Garage Days Re-visited". U stvari, ja imam vrlo malo spam postova. NE volim da pišem nešto kad nemam šta da kažem. Quote
vudun Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Taj parodichni uvod za pesmu Run To The Hills (ma to je nasa omiljena pesma Mejdena,zar ne!? )...je na mom disku zavrsetak numere Last Caress-green Hell. Ne znam da li je i kod vas Quote
Harvester Of Sorrow Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Pojasnite mi taj misteriozni St.Anger demo ! Imam taj disk i nikako ne mogu da provalim koje su to pesme......Zna li neko ? Quote
Rastko Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 re >>> Rastko: Naravno da moramo da se ponashamo k'o zatvoreno drushto inache ne bi smo bili tr00... Ne ozbiljno - \"hard rok\" pardon lapsus iskuco juche gomilu postova pa mi se poneshto potkralo... Ti kao subjekat objektivno sudish? Sve je stvar ukusa meni (nikako) objektivno je najbolji Kill 'em All (Mastein je genijalan muzichar (bio))... Super su te balade ali ima i bolji balada shto od poznatih bendova shto od (uslovno recheno) nepoznatih... Smatram da su vikend metalci propaliteti, ne kazhem ja da treba biti tr00 i sva ta sranja al' znam gomilu klinaca koje cje da to drzhi mesecipo dana u najboljem sluchaju... Mislio sam fenseri u negativno smislu (znash oni zakoreli fenseri)... Ma imaju oni smisla za muziku samo zavisi za koju.. Flala bogu pa smo se negde nashli... Kada kazem objektivno, mislim po tome sto su pesme tehnicki dobro odradjene (nijedna metalska pesma nije uradjena na taj klasicarski fazon kao nem ili retko koja). Sto se tice Kill-a, muzika je vise nego odlicna, samo su tekstovi malo vise sirovi i u kliseu, tek posle njega grupa je uspela da se uzdigne iznad toga i zato je postala najbolja tres grupa. Naravno, ne treba im zameriti zbog sirovih tekstova, jer su tada bili napaljeni 19-godisnjaci puni energije. Quote
vudun Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 Sutra imam svirku sa svojim bendom trebalo bih da otpevam "The Four Horseman", "Creeping Death" - i naravno "Turn The Page" (sto se tice repertoara ovih "thrasher-a" )...al' me neka gadna prehlada vuce poslednjih dana, majku mu :ne: Quote
RNA Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 Tim bolje. Za Metallicu je to dobro, osim za 'Turn The Page'. Quote
vudun Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 Pa ta pesma jeste kao sto kazu "limunada" ali sam je nesto zavoleo iako nije thrash pesma...na njoj se bas ispoljavaju Hetfieldove glasovne sposobnosti...(mnogo gotivim taj njegov hrapavi, na momente rezeci glas) Ali da se zna da Load i RL ne volim!!! Quote
Recommended Posts