Марија П : Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 Ja sve te najave nisam cula. Ali sada je valjda Komuna platila Metallicu delom zarade od Deep Purple-a? Ili sam ja barem tako razumela. Quote
Vic Rattlehead Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 Ja msilim da čemo mi ipak (ako Bog da) 15. Juna 2004. headbangovati uz Master of Puppets, Creeping Death... Quote
C.A_R.I.A. Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 Ja sve te najave nisam cula. ma majmuni,ta dva "otkazivanja" su bila na b92 u vestima... pre bilo kakve najave... ma bas je leek... Quote
Pharmaceut Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 Sad konacno mozemo da prestanemo da strepimo,DOLAZE,hvala bogu! Mislim da ce bar 10 000 ljudi doci samo zbog jebenog Slipknota Ukoliko neko zna celu zvanicnu setlist-u turneje voleo bih da je ne postuje u buduce,vise volim da se iznenadim na samom koncertu nego da unapred znam sta ce svirati.a vi? Znam tacno koje su pesme svirali na proslogodisnjem delu turneje,odlicna je setlist-a ali fali moja omiljena pesma Fade To Black,nadam se da ce je ipak svirati u Bg-u Quote
Dreadful_Glare Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 Ja msilim da čemo mi ipak (ako Bog da) 15. Juna 2004. headbangovati uz Master of Puppets, Creeping Death... Ako mi ne sviraju ONE nemoj ni da dolaze. Quote
Kai Hansen Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 Sviraju Daco...ne brini se...i to uvek na Encoru uz Master Of Puppets i Nothin Else Matters...pa ti vidi : ) Quote
Dani Filth Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 Sad kad sigurno znam da dolazi Slipknot - sigurno NECU da dodjem !!! Nisam lud da me oni pacenci zaseru ukoliko stojim u prvom redu - evo im kurac Uzgred ne bih mogao da podnesem pacenike iz moje okoline koji bi pred koncert drkali na St.Anger itd. da bi se lepo pripremili za "ludilo" !!! Hahahahah ... Quote
Pharmaceut Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 Sad kad sigurno znam da dolazi Slipknot - sigurno NECU da dodjem !!! Nisam lud da me oni pacenci zaseru ukoliko stojim u prvom redu - evo im kurac Uzgred ne bih mogao da podnesem pacenike iz moje okoline koji bi pred koncert drkali na St.Anger itd. da bi se lepo pripremili za "ludilo" !!! Hahahahah ... Quote
Vic Rattlehead Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 Ako mi ne sviraju ONE nemoj ni da dolaze. Ma naravno da će da sviraju... Quote
vudun Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Koja bi fora bila da koncert otpocnu sa "Hero Of The Day" Pola publike bi se momentalno razbezala Quote
Kai Hansen Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Sad kad sigurno znam da dolazi Slipknot - sigurno NECU da dodjem !!! Nisam lud da me oni pacenci zaseru ukoliko stojim u prvom redu - evo im kurac Uzgred ne bih mogao da podnesem pacenike iz moje okoline koji bi pred koncert drkali na St.Anger itd. da bi se lepo pripremili za "ludilo" !!! Hahahahah ... 1. Ne dolazi SlipKnot vec Metallica 2. Predgrupa im nije SlipKnot vec Godsmack 3. Idi slusaj Cradle 4. A ti bi kao stajao tamo u prvom redu a ? 5. Uostalom ne moras da dolazis niko te ne tera, vise karata za nas 6. Ovi pacenici ga mozda drkaju na Sveti Bes, ali ga barem ne drkamo na prljavog Danija i ne hvalimo se time 7. Idi slusaj Cradle 8. Idi slusj "black" 9. E sramota me vise da priznam da si iz Crushevca 10. Mi idemo na ludilo, a ti ostani kuci i slusaj...Cradle 11. Of Filth Quote
Dreadful_Glare Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 ZABORAVIO SI NAJVAZNIJE!!!!!!!!!! Slusaj Cradle of Filth i sviraj space metal ! pozdrav od Damjana pacova iz Purple Kurca(Daniju u usta)! Quote
Vic Rattlehead Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Predgrupa im je Godsmack??? Pa to je ODLIČNO!!! Jesi li siguran? Quote
Kai Hansen Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Predgrupa im je Godsmack??? Pa to je ODLIČNO!!! Jesi li siguran? GODSMACK ABOUT THE METALLICA CROWD Godsmack bassist Robbie Merrill has told The Oregonian that his band have gone over surprisingly well with the Metallica crowd during the two groups' current North American tour. "It's a little different in Europe because they don't know us as well," he said. "It's a show-me crowd at first. But then we play for a while and we grab them. "Metallica told us that everybody else they'd brought on tour had stuff thrown at them. "We've been touring America forever, so people know us," Merrill added. "Everybody knows the songs and is singing along. And we have a really cool stage setup, so it feels like our own show." According to Merrill, fans shouldn't expect any of the softer side of Godsmack in on the group's current tour. "We're gonna hold off on that," Robbie told The Oregonian. "We're with Metallica, and we have an hour, so we just want to rock. Quote
Kai Hansen Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 Najnovija informacija: According to www.rockreview.co.uk, LOSTPROPHETS have been confirmed to support METALLICA on their upcoming European festival/arena tour. The bill is also set to include SLIPKNOT at most dates. The following METALLICA shows will feature support from LOSTPROPHETS: May 26 - Copenhagen, DEN @ Parken May 28 - Helsinki, FIN @ Olympic Stadium May 30 - Gothenburg, SWE @ Ullevi Jun. 08 - Ludwigshafen, GER @ Sudweststadion Jun. 10 - Gelsenkirchen, GER @ Arena Auf Schalke Jun. 11 - Wiener Neustadt, AUT @ Aerodrome 04 Festival Jun. 13 - Munich, GER @ Olympic Stadium Jun. 16 - Bremen, GER @ Weserstadion Jun. 18 - Zurich, SWI @ Letzegrund Stadium Jun. 19 - Zaragoza, SPA @ La Romareda Stadium Jun. 23 - Paris, FRA @ Parc des Princes Jun. 25 - Dublin, IRE @ RDS Jun. 29 - Padova, ITA @ Stadio Del Plebiscito Jul. 02 - Werchter, BEL @ Werchter Festival LOSTPROPHETS will also be heading out on a summer U.S. headlining tour. Sto dame i gospodo znaci, da kod nas nece svirati GodSmack. ni Lost Prophets, a ni Danijev omiljeni SlipKnot, vec neki DRUGI bend! E sad svi vi koji ste rekli da necete da dolazit zbog Slipknota, bas me zanima zasto sada necete da dodjete...mozda ce da bude vrucina tog dana.. Quote
vudun Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 Aaahh, kakva steta! Godsmack - nu metal legende Quote
C.A_R.I.A. Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 ej stvarno se cepam od smeha,bravo maniac... btw,super,manje ce biti pozera na koncertu od metallice... Quote
Марија П : Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 Ma kao da je bitno koja ce predgrupa biti. Quote
vudun Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 Moj drugar vec nabavio kartu za 1500 dindzi Nije lose Quote
Pharmaceut Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 Gde je taj tvoj ortak nabavio kartu? Pa 1500 je realna cena,znaci vec je napravljen plan za taj utorak 15.6: ...10:00- ... ustajanje iz toplog kreveta,pripremanje odece za koncert 11:00-dorucak 14:00-okupljanje Metal manijaka iz XV-e bgd. gimnazije 14:00-16:00-cirkanje u hladu ispred diskonta 16:00-polazak na hipodrom Da li je polazak u ovo vreme dovoljan za zauzimanje prvih redova? Ako nije moracu da izmenim plan Quote
vudun Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 Ja kakav sam chak i kad bi zadnji dosao , uspeo bih da se proguram svojom prilagodljivom konstitucijom Mada, jos uvek nije sigurno da li cu ici... Prethodno da sredim neka vazna posla & stuff Quote
Марија П : Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 Moj drugar vec nabavio kartu za 1500 dindzi Nije lose Nabavio ju je preko neta ili ??? Quote
C.A_R.I.A. Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 pa gde je nabavio ? jel to cena u slobodnoj prodaji ili ... ? Quote
vudun Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 On kaze da je to preko tjaleta uzeo, u sta ja jos uvek sumnjam! Jer ipak Komuna , ako se ne varam, nije imala zvanicnu press konferenciju gde bi i definitivno razresila bilo kakvu dilemu u vezi organizacije koncerta Quote
eretron Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 zar nije receno da je karta 1800 din ... ??? Quote
Recommended Posts