dudi Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 NEGO CITAM DA CE BITI PUSTENO 100 000 KARATA...... Alo, stani malo za Beograd manje više nego 20 000 ljudi I to smem se opkladiti U Budimpešti 1991 e na NEP Stadionu bilo je 75 000 i to je bio MONSTERS OF ROCK i ČITAJ KO SU BILI AC-DC , METALLICA, MOTLEY CRUE, QUEENSRYCHE Ma daj i 20 000 ljudi zna i moze napraviti paklenu atmosferu. Quote
vudun Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 Tipujem na 5 - 7 000 ljudi "u vrh glave" , pa jeb'o te 38 Eura! Quote
Nightwing Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 Ma bice vise...cim je Purple onako dobro prosao... Quote
vudun Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 Pa ako bude 20 Jevreja ulaz, kao sto kuloarima kruze price - bicje! Ovako... Mnyah! Quote
RNA Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 NEGO CITAM DA CE BITI PUSTENO 100 000 KARATA...... Alo, stani malo za Beograd manje više nego 20 000 ljudi I to smem se opkladiti U Budimpešti 1991 e na NEP Stadionu bilo je 75 000 i to je bio MONSTERS OF ROCK i ČITAJ KO SU BILI AC-DC , METALLICA, MOTLEY CRUE, QUEENSRYCHE Ma daj i 20 000 ljudi zna i moze napraviti paklenu atmosferu. Зна 20000 људи да направи супер атмосферу, али ће после организатори да кукају. Видиш да они очекују да ће доћи целих 100000. Није то ни нереално, с обзиром да ће бити људи из васцелог суседства. У Мађарској тада није било никога одавде због зајебане ситуације која је тада владала. Можда не баш никог, али врло мало. Сем тога, у земљи Србији су нарасле нове генрације металаца, а и Металика је сада народски бенд за широке масе, не само за металце. Quote
dudi Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 U pravu si , Biće puno njih koji ne sluša metal uopšte ali voli MET i otiće na koncert, U Svemu ako organizatori očekuju tolku masu od 100 000 Ja opet kazem to je Preterano. Quote
Марија П : Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 Meni idalje nije jasno gde ce oni strpati 100 000 ljudi? Ima dosta ljudi koji slusaju metallicu, a da ne slusaju metal uopste ali vecini takvih ce biti previshe da daju 38 evra. Nema teroijske sanse da metallica rasproda 100 000 karata, pa toliko ne bi ni za Stones-es doslo. Quote
D3v|Lz_DaNc3 Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 Za nas Srbe 38 e je skupo,ali i nije za okolne (bogatije) zemlje koji tje mozhda uvideti shansu da dodju na Metallicin koncert i da prodju jeftinije...Chujem da masa likova (metalci i nemetalci) prichaju kako tje dati ne znam koje pare da dodju na koncert i vide "tu Metallicu".. 100 000 ljudi?! Pa ne znam,nisam bash siguran..A opet,u Novostima sam prochitao da Maksa Tjatovotj prognozira oko 50 000 ljudi a da tje u prodaju izatji oko 40 000 karata... Ali ko to zna,ostaje nam da sachekamo 15. jun i da vidimo hotje li Metallica okupiti vishe ljudi u Humskoj,nego shto je to uchinila Ceca na Marakani Quote
Nightwing Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 Pa i jeste problem u Ceci i ljudima koji je slusaju... Da zivimo u normalnoj zemlji 100.000 ne bi bio problem...ovako... Quote
dudi Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 Da zivimo u normalnoj zemlji 100.000 ne bi bio problem...ovako ------------------------------------------------------------------------------- Mozda bi i bio Problem jedino ako nije u pitanju neki veliki Festival, Kao WOODSTOCK ili ROCK AM RING . Inače na jednom Koncertu METALLICA e u Kanadi ima oko 20 000 ljudi ili manje verovali ili ne ali je tako. Na Evropskim koncertima Švabija , Engleska Mozda malo više. A koga je više briga koliko će ljudi biti vazna je dobra svirka i dobar provod. KONCERT KOJI SE PAMTI DOK SI ZIV JER MATORCI VARE JOŠ DOBRO. Quote
Vlaja Buraz Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 DUUUUUULEEEEEEE SAAAAAAVIIIIĆ!!!!!!!!!!! Quote
C.A_R.I.A. Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 bosko ajde lepo pobrisi ove spamove sa thrash foruma,budi dobar.... I samo da je na vreme krenula prodaja karata za metallicu... sve bi bilo bolje..ovako samo se stvara zabuna te da li ce biti,te koliko ce kostati... te mozda ne dolaze...nek se ne zale posle na malo ljudi! Quote
vudun Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Metalici nece poci za rukom da okupe vise ljudi kod nas, vise od Cece - pa ne znam sta da je... Mnogi metalci nece otici na taj koncert, a posto je Srbija drzava dizela - i njih mozete komotno da otpisete! Drugo, Metallica jeste bend za shiroke narodne mase (k'o sto Bole rece)...ali ne i kod nas, shvatite! Ja bih recimo rado otisao da vidim legende (cisto zbog prvih pet masterpiece albuma), ali ako je ulaz stvarno 40 Eura - da li mislite da oni SADA to i zaista zasluzuju?! Quote
Марија П : Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 bosko ajde lepo pobrisi ove spamove sa thrash foruma,budi dobar.... I samo da je na vreme krenula prodaja karata za metallicu... sve bi bilo bolje..ovako samo se stvara zabuna te da li ce biti,te koliko ce kostati... te mozda ne dolaze...nek se ne zale posle na malo ljudi! Pa naravno kada ni ugovor nije potpisan, tako da koncert nije ni 100% siguran. Quote
dudi Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Što se ugovora tiče to je potpisano i koncert će se odrzati sigurno. Jer da nije onda ne bi stajalo tako na njihovom sajtu. Quote
Vic Rattlehead Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 Naravno da zaslužuju da se za njihov koncert da 38 evra. Ljudi, pa to je ipak Metallica!!! Quote
Rastko Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 Za nas Srbe 38 e je skupo,ali i nije za okolne (bogatije) zemlje koji tje mozhda uvideti shansu da dodju na Metallicin koncert i da prodju jeftinije...Chujem da masa likova (metalci i nemetalci) prichaju kako tje dati ne znam koje pare da dodju na koncert i vide "tu Metallicu".. 100 000 ljudi?! Pa ne znam,nisam bash siguran..A opet,u Novostima sam prochitao da Maksa Tjatovotj prognozira oko 50 000 ljudi a da tje u prodaju izatji oko 40 000 karata... Ali ko to zna,ostaje nam da sachekamo 15. jun i da vidimo hotje li Metallica okupiti vishe ljudi u Humskoj,nego shto je to uchinila Ceca na Marakani A koje su to okolne zemlje bogatije od nas. Madjarska i Makedonija? O BUgarskoj i Rumuniji da i ne govorimo. Tek je njima skupo 38 jevara. Valda ce biti jeftinije. Quote
dudi Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 Bugari i Rumuni će se uplašiti od cene i neće doći osim nekih fanatika a Madjari kao što čitam na nekom sajtu Dolaze organizovano Autobusima u Beograd.Ovo je veliki udar u Madjarskoj što neće biti MET kod njih , jer inače ne propuštaju nijednom Budimpeštu,Bar dosad nisu Quote
Kai Hansen Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 Evo jedna pikanterija. Pre nek dan , (preciznije 20.4.) Metalica je svoj koncert zatovrila pesmom METAL MILITIA, i to je prvi put da sviraju tu pesmu uzivo jos od 1985-e!!!!!! A inace na tour-u su jedan koncert zatvorili sa JUMP IN THE FIRE, svirajuci je tako ponovo uzivo , posle ravno 20 godina!!!! I sad mi recite da neceta da idete na metaliku pa da koljem!!!!!!!!!! Quote
vudun Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 Nije valjda da "Jump In The Fire" nisu svirali celih 20 godina ?! Pitam se kako li je siroti Kirk odsvirao solazu te pesme Quote
Kai Hansen Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 ... 03/23/04 Rexall Place, Edmonton, AB Canada <http://www.LiveMetallica.com/show.asp?show=13> Blackened Fuel Harvester Of Sorrow Kirk Doodle #1 Welcome Home (Sanitarium) Frantic Leper Messiah King Nothing St. Anger Sad But True Creeping Death Battery I Disappear Kirk Doodle #2 Nothing Else Matters Master Of Puppets One Enter Sandman Jump in the Fire Seek and Destroy Total Running Time: 2:12:25 Jump In The Fire was last played on November 18, 1984 in Paris, France. This was the second time Leper Messiah was played on this leg of the Madly In Anger With the World tour 2004. Quote
Nightwing Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 Na svakom koncertu predposlednja (ili poslednja) pesma bude neko (prijatno) iznenadjenje...nesto sto godinama ne sviraju... Quote
Pharmaceut Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 Cudno mi je da na St.Anger turneji retko sviraju fade to black,legendarna i meni omiljena pesma,a az ostatak setliste-SVAKA IM CAST! Quote
Recommended Posts