Nightwing Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 To bas i nije tacno..ali ok... This was the third time in the band’s career Dyers Eve has been played live in it’s entirety..... Jump In The Fire was last played on November 18, 1984 in Paris, France... Metal Militia was last played on February 7, 1985 in Cleveland, OH at the Variety Theatre.... This was the second time Die, Die My Darling was played on this leg of the Madly In Anger With the World tour 2004... This was the second time Stone Cold Crazy was played on this leg of the Madly In Anger With the World tour 2004.... sve je ovo svirano na bis... Quote
vudun Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 Cudno mi je da na St.Anger turneji retko sviraju fade to black,legendarna i meni omiljena pesma,a az ostatak setliste-SVAKA IM CAST! Jel' si primetio da nijedne pesme sa Ride , nema na ovoj set listi. Ne svidja mi se. Mada, za Lepper Messiah - svaka cast,odlicna pesma. Quote
D3v|Lz_DaNc3 Posted April 26, 2004 Report Posted April 26, 2004 Jel' si primetio da nijedne pesme sa Ride , nema na ovoj set listi. Ne svidja mi se. E vala ni meni se ne svidja Ali Jump in the fire ..josh kad bi kod nas svirali tako neke stare stvari ijaojjjj,i da ne forsiraju nove pesme..Ma bitje to ludnica,videtjete Quote
C.A_R.I.A. Posted April 26, 2004 Report Posted April 26, 2004 Hm samo da ne upropaste stare pesme....Nesto su mi sumnjivi po tom pitanju... Quote
Kai Hansen Posted April 26, 2004 Report Posted April 26, 2004 Jel' si primetio da nijedne pesme sa Ride , nema na ovoj set listi. Pa, jeste cudno, ali moram ti reci da sam dooosta cesto na listama koncerata vidjao: "For whom The Bell Tolls", "Creeping Death", "Fade To Black" , neeesto redje "Ride The Lightning", a do sada na dva giga su svirali i "Fight Fire With Fire". I za to imam dokaze Quote
Pharmaceut Posted April 26, 2004 Report Posted April 26, 2004 iako je gotovo ne moguce reci koji je najbolji od prva cetiri albuma meni je najdrazi Ride The Lightning jer sam sa ovim albumom i poceo da slusam Metallicu pa mi je upravo zbog toga zao zbog nedostatka pesama sa ovog albuma na setlisti Mada pregledao sam dosta izvestaja sa koncerata St.Anger turneje i setlista se menja od koncerta do koncerta ali i tako se retko desi da otsviraju 3 pesme sa RTL kao do sada jer su Fade To Black,For Whom The Bell Tolls i Creeping Death do ove turneje bile neizbezne na svakom koncertu,mada mogu da se opkladim da ce na koncertu kod nas biti najvece akcenata upravo na pesmama sa najboljih albuma + 2 sa black-a i st.anger-a,1 sa load-a i reload-a,a kad bi svirali nesto sa Garage-a najvise bi voleo da cujem Blitzkrieg Quote
lemmy sixx Posted April 26, 2004 Author Report Posted April 26, 2004 iako je gotovo ne moguce reci koji je najbolji od prva cetiri albuma Od prva cetiri albuma,najbolji je peti.Objektivno. Quote
Kai Hansen Posted April 26, 2004 Report Posted April 26, 2004 Koncert u Sarlotu 24.4 Blackened Fuel Harvester Of Sorrow Kirk Doodle #1 Welcome Home (Sanitarium) Frantic King Nothing I Disappear St. Anger Sad But True Creeping Death Battery Wherever I May Roam Kirk Doodle #2 Nothing Else Matters Master Of Puppets One Enter Sandman Die, Die My Darling Damage Inc. Total Running Time: 2:03:35 Quote
Vlaja Buraz Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 Vjerovatna Kirkova solo tačka i zvanično okarakterisana kao izdrkavanje... Quote
Nightwing Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 Vjerovatna Kirkova solo tačka i zvanično okarakterisana kao izdrkavanje... Da i traje manje od 2 min. Quote
RNA Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 Od prva cetiri albuma,najbolji je peti.Objektivno. Ти и објективност! Quote
Vlaja Buraz Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 Da i traje manje od 2 min. Tako je najiskrenije. Ko da je on sposoban za više. Quote
vudun Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 Pa, jeste cudno, ali moram ti reci da sam dooosta cesto na listama koncerata vidjao: "For whom The Bell Tolls", "Creeping Death", "Fade To Black" , neeesto redje "Ride The Lightning", a do sada na dva giga su svirali i "Fight Fire With Fire". I za to imam dokaze Da, video sam da su na nekim koncertima svirali te pesme, ali nisam bas siguran - da su "Fight Fire" svirali na ovoj turneji. A taj famozni Kirk Doodle - tu se najupecatljivije docarava kako Kirk DUDLA gitaru! Quote
Kai Hansen Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 AAAARGHH OVA IM JE NAJBOLJA DO SAD...PROVALITE ZADNJE DVE PESME!!!! 04/26/04 Norfolk Scope Arena, Norfolk, VA <http://www.LiveMetallica.com/show.asp?show=22> Blackened Fuel The Four Horsemen Kirk Doodle #1 Welcome Home (Sanitarium) Frantic I Disappear St. Anger Sad But True Creeping Death Fade to Black Battery No Leaf Clover Kirk Doodle #2 Nothing Else Matters Master Of Puppets One Enter Sandman Jump in the Fire Whiplash Total Running Time: 2:08:50 Quote
Pharmaceut Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 Uh kad bi ovako nesto opicili u Beogradu Najbolja setlista od svih prethodnih Quote
D3v|Lz_DaNc3 Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 HOTJU DA CHUJEM WHEREVER I MAY ROAM SA ONOM KIRKOVOM SOLAZHOM NA KRAJU !!! Quote
Max Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 HOTJU DA CHUJEM WHEREVER I MAY ROAM SA ONOM KIRKOVOM SOLAZHOM NA KRAJU !!! nadji nekog boljeg gitaristu pa nek ti on odsvira, zashto bi morao da kirk? ko da kirk samo zna da to odsvira Quote
D3v|Lz_DaNc3 Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 nadji nekog boljeg gitaristu pa nek ti on odsvira, zashto bi morao da kirk? ko da kirk samo zna da to odsvira pa to mogu i ja da odsviram,ali shtos je u tome da to chujem od Kirka koji je to i smislio.. Quote
Kai Hansen Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Polish death metallers VADER will be opening for SLIPKNOT and METALLICA on May 31 at Silesian Stadium in Chorzów, Poland. AAAAAARGHHHH ZASTO BRE KOD NAS NE DODJE VADER DA BUDE PREDGRUPA ! Quote
Kai Hansen Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 HOTJU DA CHUJEM WHEREVER I MAY ROAM SA ONOM KIRKOVOM SOLAZHOM NA KRAJU !!! Mozda ti se i ispuni zelja : (gig od sinoc il prek'sinoc) Blackened Fuel For Whom The Bell Tolls Kirk Doodle #1 Welcome Home (Sanitarium) No Leaf Clover Frantic I Disappear St. Anger Sad But True Creeping Death Battery Wherever I May Roam Kirk Doodle #2 Nothing Else Matters Master Of Puppets One Enter Sandman Stone Cold Crazy Hit The Lights Total Running Time: 1:59:41 Quote
Vlaja Buraz Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Joj brate dragi, fino izgleda spisak pjesama, ali zvuk im je kurac. Quote
Recommended Posts