Face of Death Posted May 25, 2004 Report Posted May 25, 2004 Bice prodte sve karte sigurno,jest da je reklama sranje ali svi metalci znaju za koncert tako da c bice ludo burazeru,ludo Quote
Nightwing Posted May 25, 2004 Report Posted May 25, 2004 I uz svu tu "nereklamu" danas gledam na 3K red ispred bilet servisa valjda!! Voditelj prica kako ljudi cekaju karte za Metallicu a manj broj njih za Exit. Ma cekaju za Djordja Marjanovica........sve babe i dede.......... Quote
rustik Posted May 25, 2004 Report Posted May 25, 2004 Bice prodte sve karte sigurno,jest da je reklama sranje ali svi metalci znaju za koncert tako da c bice ludo burazeru,ludo Pa ja ni ne sumnjam u to!! Vidimo se na terenu buraz!! Quote
Гера Posted May 26, 2004 Report Posted May 26, 2004 e' date='24. 5. 2004, 14:04'] Jebote, Gero... nemash za Metallicu de si zeko siso masna???!!! sta nam radi nele? iskreno cuo sam da uopste ne izlazi da se zavukao na fax i da samo shtreba?! jel to istina? jel dolazis ne metallicu? Quote
Гера Posted May 26, 2004 Report Posted May 26, 2004 e' date='24. 5. 2004, 14:04'] Jebote, Gero... nemash za Metallicu de si zeko siso masna???!!! sta nam radi nele? iskreno cuo sam da uopste ne izlazi da se zavukao na fax i da samo shtreba?! jel to istina? jel dolazis ne metallicu? Quote
rustik Posted May 26, 2004 Report Posted May 26, 2004 Jel ima karata u NS-u u IPS-u ili na Spensu??? Quote
Face of Death Posted May 26, 2004 Report Posted May 26, 2004 Nemam pojma mislim da ti je najsigurnije da narucis preko net-a. POZ Quote
rustik Posted May 26, 2004 Report Posted May 26, 2004 Pa verovatno ce tako i biti! Sad me iznenadjuje sto je vise od 50% ljudi koji su govorili da nece ici promenilo odluku. Ali me to i raduje jer ce biti totalna ludnica!! Quote
C.A_R.I.A. Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 heh,pa omladinci...menjaju se misljenja.... ja sam odavno rekao da necu ici.... Quote
rustik Posted May 28, 2004 Report Posted May 28, 2004 Jako ces se kajati!!! Jebiga covece oni su ipak metal legende, bar zbog prva 4 albuma!! I postavi sebi pitanje da li bi 20 godina stvarao muziku koju si sstvarao prve godine sviranja ili bi pokusao da uneses nesto novo?? I Slayer danas stvara nesto sto je daleko od thrasha ali ih nema na MTV-u za razliku od \metallice! Metallica se pojavila na MTV-u zato sto, kao sto vec neko rece, vise nisu bili klubski bend nego bend koji je punio hale i stadione i ciji su koncerti bili za pamcene!! Metallica je postala rock atrakcija, i kao takva je dospela na MTV!1 Znam da ce i koncert u BG-u biti podjednako kvalitetan kao i svi ostali koje su do sad odsvirali!!! Quote
Grave Digger Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 Danas je koncert metallice u Geteburgu (Svedska) i upravo sada polazim!!! Quote
Face of Death Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 Jako ces se kajati!!! Jebiga covece oni su ipak metal legende, bar zbog prva 4 albuma!! I postavi sebi pitanje da li bi 20 godina stvarao muziku koju si sstvarao prve godine sviranja ili bi pokusao da uneses nesto novo?? I Slayer danas stvara nesto sto je daleko od thrasha ali ih nema na MTV-u za razliku od \metallice! Metallica se pojavila na MTV-u zato sto, kao sto vec neko rece, vise nisu bili klubski bend nego bend koji je punio hale i stadione i ciji su koncerti bili za pamcene!! Metallica je postala rock atrakcija, i kao takva je dospela na MTV!1 Znam da ce i koncert u BG-u biti podjednako kvalitetan kao i svi ostali koje su do sad odsvirali!!! Naravno covece pa njihovi koncerti su mnogo vise od obicnog koncerta!!!Pogledaj samo opremu,uuf... Zato idemo da poginemo. Hell yeeeaaaaah!!!! Quote
rustik Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 Ako me ne ubiju sutke i ako srce bude radilo dobro onda cu morati svesno da se ubijem- PIVOM!! Ali to posle koncerta da bi mi nestoostalo u secanju!! (Deep Purpla se secam samo u delovima) Quote
RNA Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 Кад већ помену то, у чему је ту фора? Ја у животу не бих дао 1000 динара као за Deep Purple, или још горе 2500 сад за ове, а да се не сећам нио пола концерта, или да га се не сећам уопште. То је дебилно. Као онај тип који је отишао у Пешту на концерт, а пробудио се ујутро на некој њиви у бестрагији, а концерта се ни не сећа. Quote
Џрк Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 dolaze turbo-dzihadovci u Srbiju...a ja ne idem...Pa ne bih dao dve i po hiljade ni da mi Bodomi(koje obozavam)sviraju u spavacoj sobi!Ej bre!Kakva bre crna Metallica!I slazem se sa ovi likom da je debilno otici na gig a posle se ne secati nicega.Takvi ljudi su idioti.Nema druge reci.Kada Bodomi dodju onda me zovite... Quote
Face of Death Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 Sta ocekujes da ti sa onakvom opremom sviraju za 1000 kinti??? Dobro je da neko uopste dolazi,posle Metllice mogu i mnogi drugi tako da 15.06.-og treba da se pokazemo. Svi na J.N.A.!!! Quote
rustik Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 Pa zato sad pijem posle koncerta, jer me za DP povukla atmosfera u autobusu u kome je na svakog putnika dosla 1.5 flasa Apatinskog od 2L!! Quote
D3v|Lz_DaNc3 Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Pa zato sad pijem posle koncerta, ... Quote
Rastko Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Jel ima karata u NS-u u IPS-u ili na Spensu??? Ja kupih pre neki dan u IPS-u. Na Spenisu ja mislim da nema karata. Quote
C.A_R.I.A. Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Pokajaces se Djuradju sine! u sad si ti faca kad znas kako se ja zovem... mozda,ali iz svog dzepa ne dam pare.... Quote
C.A_R.I.A. Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Jako ces se kajati!!! Jebiga covece oni su ipak metal legende, bar zbog prva 4 albuma!! I postavi sebi pitanje da li bi 20 godina stvarao muziku koju si sstvarao prve godine sviranja ili bi pokusao da uneses nesto novo?? Kad ste vi bili jako mali,ja sam se przio na metallicu.. posle su dosle nove grupe i metallica dosadila...skoro da je i ne slusam vise... veoma,veoma retko! Quote
Face of Death Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Sto naravno ne znaci da ne treba da ides na njihov koncert. Sigurno si o tome godinama mastao kad si bio klinac, ovo je jedinstvena prilika ne samo ta se vidi jedan bend te velicine nego i za mnogo dobar provod stoga ako si u mogucnosti mislim da bih trebao da odes na koncert. POZ Quote
rustik Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Trebali bi svi da odemo i verovatno bi bilo i vise zainteresovanih da je karta npr. 1500 dinkica! Ovako neka svako proceni da li treba ili ne treba da ide! Ja znam da idem a ostali kako hoce, vise nema svrhe ubedjivati ljude!! Quote
Recommended Posts