Jump to content

Recommended Posts

Posted
gresis sine tebra, ja bih na njegovom mestu vise voleo da vidim lombarda...

a i mustejna umesto kirka, da mu nisu ruke rekle zdravo/tjao...

1.svaka chas(t) njima ali lars je koliko znamo osnovao metallicu-stoga on je nezamenljiv icon_rockdevil.gif

2.mislim da nema nista da mi prica osoba koja izgovara reci poput "sine tebra"(zvuchi raperski) evotigana.gificon_rockdevil.gifmhihi.gif

Posted
neznamo se ali nas to ne sprecava da se upoznamo icon_biggrin.gif moj najbolji drug se boji guzve pacu i ja najverovatnije vecinu vremena da provedem na tribinama. nema veze posto ce koliko vidim vecina devojaka da bezi gore. sutra polazem ispit pa neka mi je sa srecom.KOZDRA!!! icon_rockdevil.gif

Ma zajebi tribine, idem ja dole pa sta bude - bude. icon_cool.gif Ipak je ovo Metallica, a tek neko tamo. orangelistening.gif

Posted

ah, pa nije ti ovo liga sampiona! icon_smile.gif

mislim partizanov je stadion ali ipak nije liga sampiona... icon_smile.gif

salio sam se za pink, nego stvarno mislim da ce oni jedino uspeti da metlici uzmu interviju jer je tako i bilo sa svakim drugim bendom: motorhed, solflaj i tako! icon_smile.gif

... jebiga ziva istina!

i pink i b92 je sranje-pink iz znamo iz kojih razloga a b92 zato shto najvishe pustaju glupu alternativu. bez obzira danas je javljeno da ce pink da radi specijalni docek verovatno na aerodomu i da pustaju neke snimke sa koncerta naravno posle certa ili sutradam(majku im jebem puni su para) KEEP ON ROCKIN'!!! icon_rockdevil.gifpivopije.gificon_rockdevil.gif

Posted

ah, pa nije ti ovo liga sampiona! icon_smile.gif

mislim partizanov je stadion ali ipak nije liga sampiona... icon_smile.gif

salio sam se za pink, nego stvarno mislim da ce oni jedino uspeti da metlici uzmu interviju jer je tako i bilo sa svakim drugim bendom: motorhed, solflaj i tako! icon_smile.gif

... jebiga ziva istina!

i pink i b92 je sranje-pink iz znamo iz kojih razloga a b92 zato shto najvishe pustaju glupu alternativu. bez obzira danas je javljeno da ce pink da radi specijalni docek verovatno na aerodomu i da pustaju neke snimke sa koncerta naravno posle certa ili sutradam(majku im jebem puni su para) KEEP ON ROCKIN'!!! icon_rockdevil.gifpivopije.gificon_rockdevil.gif

Posted
Metallica , ahhh.....

....nekada moj najomiljeniji bend.

i sto rece bosko,muka mi je od prica "imaju divne balade"..

ili da dodam "metal grupe imaju najlepse balade"

ili..."pa zar nisi rekao da ti slusas metallicu ? "

dok ja kazem da je havy metal u pitanju... uf!

al ipak da vidim oce li doci taj lars...

vidimo se narode i ...

(trebalo je da napravimo veliki transparent,al jeb**a sad).... whiplash

Posted

Ne mogu da verujem. Pa sutra cu videti bogove lichno. Eto mene ujutru u 5 sati na zelznichkoj u Kragujevcu sa vlashom piva na ustima i chekam ekipu iz Rashke (4 choveka no.gif ) shto znachi u 10 ispred stadiona na jug. Vidimo se braco metallna i neka nam bogovi pomognu.Pozdrav metalac.gif

Posted

Ne mogu da verujem. Pa sutra cu videti bogove lichno. Eto mene ujutru u 5 sati na zelznichkoj u Kragujevcu sa vlashom piva na ustima i chekam ekipu iz Rashke (4 choveka no.gif ) shto znachi u 10 ispred stadiona na jug. Vidimo se braco metallna i neka nam bogovi pomognu.Pozdrav metalac.gif

MI NE VERUJEMO u bogove evotigana.gif jos jedanput evotigana.gificon_rockdevil.gif

Posted
i sto rece bosko,muka mi je od prica "imaju divne balade"..

ili da dodam "metal grupe imaju najlepse balade"

ili..."pa zar nisi rekao da ti slusas metallicu ? "

dok ja kazem da je havy metal u pitanju... uf!

al ipak da vidim oce li doci taj lars...

vidimo se narode i ...

(trebalo je da napravimo veliki transparent,al jeb**a sad).... whiplash

U tome je poenta.

Listam pre neki dan "Vecernje novosti" , i bacam pogled na neki intervju sa samo tako zgodnom japanskom, svetski poznatom manekenkom (ne znam joj ime, paznju mi privukla fotka).

Prsata cura je rekla da obozava kvalitetnu muziku, a za svoje omiljene "bendove" je izdvojila Eminema ( icon_smile.gif ), i pogadjate - Metaliku. wallbash.gif

Yebem ti bend , kada ih svaki shaban slusa.

Metal Milicajci,pih icon_smile.gif

Posted

i htedoh da editujem ali je isteklo vreme.......

ja bih izbacio nothing else matters sa svih mogucih kompilacija...

jednom i zauvek! Glupo je da jedan bend ostane u senci samo jedne pesme..i to balade!

i da svi znaju samo prvu recenicu pesme...

Posted

So close, no matter how far...couldn't be much more from the heart - takodje (ali ne pitamo se mi vec metalichni multimilioneri).

Urotsukidoji!

Posted
ja sam slusao metallicu dok je za tebe branko kockica bio pojam

i pazi kome pricas da sere.

pazi boli me kurac ko si i da li si slusao metallicu od pre 15 godina ili od yuche vazno je da ces bez obzira sto metallica ima nothing... biti na certu a ako ne budes to sigurno nije zbog pesme vec jedini razlog moze biti novac.KOZDRA!!!

i iscooliraj malo sta se palis.KEEP FIGHTING FOR METAL!!! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Posted

ma ne nerviram se ja,samo ti kazem da pazis na recnik.

od juce si ovde a vec pricas svasta,tj nemas pojma sta se na ovih sedamdesetak strana pisalo o metallici....

a na koncert idem jer sam nabavio kartu po veoooma povoljnoj ceni..

btw,prezivecu nadam se razne loade i reloade....

Posted
OK bate.nego se i ja iznerviram po malo kada lose neko prica o metallici

hm,ne znam koliko je okej.

i ja se malo iznerviram kad neko valja gluposti..

a pomalo je i licno icon_smile.gif

Posted

fora je u tome sto su neki dve nedelje pre certa(naravno mozda nisi ti-pricam uopshteno) srali po metallici a vec nedelju dana kasnije poceli da planiraju kako da dodju nastadion pa kako da se nadju sa drugima i jos koje detalje oko certa. nerviraju me dvolicni ljudi koji brzo menjaju misljenje preko notji(naravno ni ovo se ne odnosi na tebe).eto to sam hteo da izjavim icon_biggrin.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Posted
fora je u tome sto su neki dve nedelje pre certa(naravno mozda nisi ti-pricam uopshteno) srali po metallici a vec nedelju dana kasnije poceli da planiraju kako da dodju nastadion pa kako da se nadju sa drugima i jos koje detalje oko certa. nerviraju me dvolicni ljudi koji brzo menjaju misljenje preko notji(naravno ni ovo se ne odnosi na tebe).eto to sam hteo da izjavim icon_biggrin.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

nabijas ti postove,nabijas icon_smile.gif

jasno,ali si prvu kritiku uputio na pogresnu adresu...

ti klinci nisu sastavili ni 3-4 godine slusanja metallice...

a neki mozda ni 2 icon_smile.gif