justhell Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 A posle koncerta vrhunac. Srece me pijani novinar Blic News (koji nenormalno podseca na Ozzy-ja iz mladjih dana) i pita da mu ispricham utiske sa koncerta. I znash shta sam ga pitao. Imash li ti burazeru legitimaciju. I imao je Quote
Imenjak Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 A posle koncerta vrhunac. Srece me pijani novinar Blic News (koji nenormalno podseca na Ozzy-ja iz mladjih dana) i pita da mu ispricham utiske sa koncerta. I znash shta sam ga pitao. Imash li ti burazeru legitimaciju. I imao je faca faca! Quote
Pharmaceut Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 justhell je moj brother i zajedno imamo 4 trze od kojih je jednu svirao bash james(ili kirk-ne secam se ko je bacio) a ostale 3 su bacane u grupi Ja sam uhvatio trzalicu kojom je James svirao,mislim da je bacio posle Sanitariuma,a posle se nisam ni cimao da hvatam one koje su bacali grupno,dosta mi je ova sa kojom je svirao jednu od mojih omiljenih pesama. Kako izgledaju te tvoje? Moja ima na prednjoj strani karikaturu Hammett-a,a pozadi je Jamesov potpis Quote
sashanew666 Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 i ja imam istu jednu takvu sam dao drugu a imam dve sa larsovim potpisom i karikaturom i jednu sa logom metallice i sa druge strane znak sa pojacala ako si primetio Quote
justhell Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 Da Da bash ona koja je ispucala i umazana zato shto je sa njom svirano. Mislim da je to bio Hetfield Quote
vudun Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 ma momci su imali bogovski nastup i time je sve receno Pretpostavljam da to tebi James udara autogram (avatar). Quote
Imenjak Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 Pretpostavljam da to tebi James udara autogram (avatar). pa verovatno! Quote
sashanew666 Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 ej pa de si ti mustaine davno se ne prichasmo Quote
vudun Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 Majko Bozja, Metallica potpisala ugovor za Warner Bros Records! ccc.... Urotsukidoji! Quote
Jaymz Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 a izvini odakle ti ta informacija za WB? Quote
C.A_R.I.A. Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 e diamond, jel' si ti onaj ortak koji je blejao sa nama na zapadnoj kapiji i prichao nam o death i black metalu? ti ne citas temu o metallici ? imao sam majicu sa machine head zutim krugom,a i nesto ne slusam tu muziku koju pominjes... Quote
vudun Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 a izvini odakle ti ta informacija za WB? Prochitaj - proskitaj , link: Metalika & Madona napokon zajedno... Urotsukidoji! Quote
Imenjak Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 pa nije ni Warner Brothers toliko los! sve najpopularnije (kazem najpopularnije) grupe su sa njim pa sto ne bi i naj naj popularnija!? p.s. METALLICA Quote
justhell Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Da buraz, upravu si. Sad ce WB biti mnogo popularniji Mnogi ljudi ce chuti i za njih. Quote
Face of Death Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 A kad planiraju da izdaju novi album??? Quote
Гера Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 MAJKU VAM VASHU SVI STE NESHO UHVATILI! MENE NISU NI PUSTILI U SNAKEPIT! NISAM NASHAO NARUKVICU, A VIDEO SAM LIKOVE KOJI SU NATAKARILI PO PET NA SVAKU RUKU! BEDAK! POLUDEO SAM! BIO SAM ODMAH UZ TU DRUGU SHIPKU! BILO JE DO JAJA, ALI MALO DALEKO ! SHTA CES, NIJE SVAKO TE SRECE DA UHVATI NESHTO! Quote
Марија П : Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 link: Metalika & Madona napokon zajedno... To bi bila preiskrena sardnja (ozbiljna sam) Quote
Гера Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 da vas pitam: sta se desava sa onim mustaineom? jel se oporavlja? hoce li uopste svirati vise? Quote
justhell Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 ja sam chu da ce da snima novi album koj zna shta je istina tu Quote
Гера Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 HETFIELD JE PRICAO NA METROPOLISU PRE NEKI DAN DA CE SNIMANJE BITI KAD STANE TURNEJA, ALI DA CE NOVI ALBUM IZACI 2005. NAJSIGURNIJE! SAMO DA NE BUDE ST.ANGER 2! (ILI RE ANGER!) Quote
Recommended Posts