AGGRESSOR55 Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 E,znam ja jedan mlad bend.neshto na M... a znam, prvi album im pocinje na St. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 nista, jedino nam ostaje da cekamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 sta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 pa taj novi album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 a, to, pa cekamo ga, cekamo... moja ocekivanja su optimisticka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmyLee Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 a, to, pa cekamo ga, cekamo... moja ocekivanja su optimisticka Ma,ja sam optimista koliko je god moguce... Mada,nesto gubim nadu u poslednje vreme ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Ja ne gubim nadu, gubim strpljenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Ma kakav optimizam?? Volim ih i dalje ali me jako nerviraju sa ovim MTV sranjima i svim tim zajebancijama!! To je kao kad keva voli dete a ono postane narkoman, tako otprilike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Ma kakav optimizam?? Volim ih i dalje ali me jako nerviraju sa ovim MTV sranjima i svim tim zajebancijama!! To je kao kad keva voli dete a ono postane narkoman, tako otprilike al ga i dalje voli! svaka cast za poredjenje... ide u potpis! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Ma kakav optimizam?? Volim ih i dalje ali me jako nerviraju sa ovim MTV sranjima i svim tim zajebancijama!! To je kao kad keva voli dete a ono postane narkoman, tako otprilike to je to, definitivno... svaka cast! takav se stav trazio! cestitam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixx Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Ovu temu treba zatvoriti do nekog znacajnijeg desavanja, zvacete vec prezvakanu slamu. Price ovog tipa bi mogli i preko pp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 citao sam malo vashe postove... i ocekivanja su vam velika a izgledi mali... od thrasha nece biti, nista...a pogotovo ne od mastera!... jednostavno James ne moze onako da peva vishe, godine su ga sustigle, i glas mu je promenio boju totalno... dalje, sada su oni u nekom nu metal fazonu, pa i u nekim C stimovima, sve je mnogo duboko za thrash... gitare su prenabudzene, i tako... ne moze se thrash svirati sa onakvom distorzijom.... jednostavno, i ja bih voleo thrash i master i ride i sve, ali to necemo dobiti, sto bi neko rekao, jednostavno se ne osecaju tako... sta slusaju, nemam pojma... mada sumnjam da slusaju sadasnju, modernu ziku... nije ni st.anger tolio losh, ali brate, nema nijedne solaze... pa to ne moze da prodje, ni nekom znj, bendu a kamoli metalici koja je imala solaze i po 2 minuta sve ukupno u pesmama... razumem da Kirk nema veze sa sviranjem, lai trebalo je bar malo da zacini tu mjuzu... jebiga... moj stav... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Ovu temu treba zatvoriti do nekog znacajnijeg desavanja, zvacete vec prezvakanu slamu. Price ovog tipa bi mogli i preko pp. opusteno, treba da se dogovore kakav ce metalika album izdati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 pa i u nekim C stimovima to je to! ja kada sam cuo st.anger, nisam mogao da verujem koliko su doboko otisli! bas sam se pitao kako ce to live da uklope sa ostalim, ali srecom malo toga sviraju sa st.anger-a! i stimovi u pesmama se razlikuju! (koliko se meni cini!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 to je to! ja kada sam cuo st.anger, nisam mogao da verujem koliko su doboko otisli! bas sam se pitao kako ce to live da uklope sa ostalim, ali srecom malo toga sviraju sa st.anger-a! i stimovi u pesmama se razlikuju! (koliko se meni cini!) da... od blacka su krenuli da se igraju sa stimovima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 na black-u je jos sve bilo na E osim sad but true, i jos mozda jedne pesme... load i reload su celi na D# (sa izuzecima, jer islim da je mama said na E) garage je mesavina svega i svacega sto se tice stimova (mada i ostalog ) , ali preovladjuje D# i disappear je na D# a st.anger... Bog ce ga znati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 koliko ja znam, gitara je za st. anger u c stimu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Gitare me ne nerviraju toliko koliko ona kanta od dobosa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmyLee Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Gitare me ne nerviraju toliko koliko ona kanta od dobosa Ma,sve je uzasno odradjeno na St.Angeru... I meni je bubanj najiritantniji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 bubnjevi na st. angeru objasnjavaju misteriozni nestanak 3 serpe i 2 lonca i 3 tacne iz moje kuhinje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 larse lopovu jedan gde od mene nadje posudje da kradesh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Jedina pesma koja vredi je Unnamed feeling Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmyLee Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Jedina pesma koja vredi je Unnamed feeling Slazem se,mada mi je i ona dosadila... Now playing-Creeping Death Kako przi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Metallica nikad nece napraviti bolju pesmu od Creeping Death Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts