Jaymz Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 (edited) Jel' iko cuo pesmu "Don'y You Think This Outlaw Bit Has Gone Out Of His Head"? James je i otpevao i odsvirao (i gitaru i bas i bubnjeve) a objavljena je na Waylon Jennings Tribute vol. 2 - country he he Edited February 28, 2005 by Jaymz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Da li je neko sem mene odslusao "Hunger" i sta mislite o kompletnoj stvari? ja sam cuo pesmu Hunger. Razvaljuje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 E da... Sta mi treba: Live Shit ali video. Ne pitam jel' su 2 DVDa ili je DivX samo da su OBA koncerta tu... Mrzim ih jer ne moze da se naruce samo DVDovi. Moras da narucis ceo komplet sa 3 CD-a i 2 DVDa i to je onda preskupo za moj ukus. Tj sto bih placao 30$ vise kad imam te CDove (i originale i bugare a i mp3 buahahahah). Dakle: Pomagajte ljudi pa ja cu da ti nabavim to, zar se nismo dogovorili za onu razmenu??? Da li je neko sem mene odslusao "Hunger" i sta mislite o kompletnoj stvari? sta je taj HUNGER? da to nije na onom falsh ST.ANGER-u, posto tamo ima jedna pesma, koja, da naglasim, NIJE MetallicA, a u kojoj vokal peva nesto:"Hunger..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Jel zna neko sta je sa Ronom McGovneyem? znam samo da je svirao u nekom bendu HIRAX! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3v|Lz_DaNc3 Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 sta je taj HUNGER? da to nije na onom falsh ST.ANGER-u, posto tamo ima jedna pesma, koja, da naglasim, NIJE MetallicA, a u kojoj vokal peva nesto:"Hunger..." U pravu si,to nije Metallica,a vokal stvarno podsetja na Jamesa i Mustaina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 To je vec odavno utvrdjeno da su nas pirati zajebali, i uvalili nam nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 pirati ce da izmisle album koji ne postoji da bi se prodavao mozda je to i bolje, jer cini mi se da bolje znaju sta publika zeli negoli sto to bendovi znaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakk Fade To Black Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 pirati ce da izmisle album koji ne postoji da bi se prodavao mozda je to i bolje, jer cini mi se da bolje znaju sta publika zeli negoli sto to bendovi znaju Bolje od nove Metallice sigurno ,od stare Metallice niko nije bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Al kad ljudima kao ja kazes Metallica pa i govno da je kupili bi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Metallica na novom nosacu zvuka, novi album Brown Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Metallica na novom nosacu zvuka, novi album Brown WTF??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 WTF??? ma zajebava me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 ne znam da li ste culi da se pravi igrica METALLICA? radi se o igrici pravljenoj po SOME KIND OF MONSTER filmu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakk Fade To Black Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 (edited) Al kad ljudima kao ja kazes Metallica pa i govno da je kupili bi Ma kupio bih i ja. Iako ne volim zadnje albume Metallice imam ih u kolekciji! Edited March 1, 2005 by Zakk Fade To Black Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaymz Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Ti ocito nemas St. Anger original disk jer na njemu ima preview te igre. I ona se ne pravi po SKOMu jer je pocela da se pravi 2003. i najavljena je za 2005. a vec godinu i po nema NI RECI o njoj tako da kad bude bice a verujem da ce biti zesce njesra ali sa dobrom muzikom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fap_mashina Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Ovo bi mogli da budu LEVELi: 1. James: popiti sto duplih Jack Danielsa u roku od 30 sec.! Najlaksi nivo! 2.Lars:Nauciti danskog Larsa sto vise americkih psovki za 45 sec. Middle ! 3.Hammet: Nauciti solo na kraj sela yellow house EXTRA HARD ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 3.Hammet: Nauciti solo na kraj sela yellow house EXTRA HARD ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Ti ocito nemas St. Anger original disk jer na njemu ima preview te igre. I ona se ne pravi po SKOMu jer je pocela da se pravi 2003. i najavljena je za 2005. a vec godinu i po nema NI RECI o njoj tako da kad bude bice a verujem da ce biti zesce njesra ali sa dobrom muzikom Ja mislim da ce to biti neka simulacija voznje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaymz Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Da da neki kamioni sudeci po traileru A za fap masinu, bolji predlog za drugi nivo: Nauciti danskog tenisera DA SVIRA BUBNJEVE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Bonus level izbaciti svu mrznju iz Jaymza tako sto ces napraviti energicnu pesmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 (edited) nauciti kirka da odsvira ton na jednoj zici bez da mu zuji svih 6 platforma sa jamesom gde izbegavas mine u vidu piromanskih scenskih efekata lars's big comeback: vratite larsa u svet profi tenisa truhillo: pobediti velikog gorilu i postati kralj majmuna Edited March 1, 2005 by fillex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 truhillo: pobediti velikog gorilu i postati kralj majmuna J Nego on je vec kralj majmuna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 (edited) monkey king reigns in jungle a u slobodno vreme svira bass u metallici Edited March 1, 2005 by fillex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+ Jimmy + Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Ja mislim da ce to biti neka simulacija voznje Ne bas, vise nesto kao Twisted Metal. Sve u svemu, voleo bih i to da zaigram. Novije igre nisu nesto mastovite, pa zasto bi onda ovo bilo lose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts