blondie Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 glupa uporedba.. sto rekoste vec, metallica je bila luksuznija, plus.. oni su nam svirali nothing else matters a slayer? dakle, nema poredjenja. Quote
Гера Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 jebi ga, ti si imala kisobran! ja sam lepo gledao sa one klupe, jer nisam mogao da se borim za prve redove, kad je poceo slayer, ali ja sam tamo pricao o njihovoj energiji, a ne mojoj! Quote
blondie Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 cemu poredjenje.. po meni su oba benda toliko razlicita, i istovremeno institucije za sebe, da nema sanse da ih poredis. Quote
Гера Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 (edited) pa koga ces da poredis ako neces njih? cecu i karleusu? tadica i kostunicu? Edited July 10, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
blondie Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 dobro, ajde nastavite da poredite.. (navela sam 2 debela razloga zbog kojih je smijesno da se porede ali ok..) izvol`te.. Quote
lemmy sixx Posted July 11, 2005 Author Report Posted July 11, 2005 A jebala vas poredjenja...dokle vise... Quote
Jaymz Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 (edited) E stvarno dosta sranja! Kome je bitno ako neko misli da je Slayer ili KEMAL KEKIC (xaxaxaxa odakle mi on pade na pamet!?) bolji od Metallice? Stvarno je iluzorno porediti ih... Narocito Dave Lombardo vs Lars Ulrich Edited July 11, 2005 by Jaymz Quote
Jaymz Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 E idite na allmusic.com, upisite James Hetfield i pogledajte Similar Artists. Jerry Cantrell, Chris Cornell!??? Kakve sve gluposti mogu da se nadju na netu... Quote
srnde2 Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 MetallicA i SlayeR ne mogu da se porede ! Quote
Morello Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Lars je kopija Rogera Taylora sa duplom pedalom. Quote
Гера Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 ok, nema poredjenja, ja sam samo rekao da je koncert slayer bio bolji... necu vise nikada... Quote
Kali Agna Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 ja sam se nabila u prvi red, pa sad imam temperaturu Molim??? Kako to??? Em smo imale ne jedan nego DVA kisobrana, em su nam noge ostale suve u prvom redu (bar dok nismo upale u onu jebeno blato posle...) i ti na kraju dobijes temperaturu! E pa onda definitivno - GOD HATES US ALL!!! Inace, ja sam posle Slayer-a po prvi put opravdala svoj nadimak Kaljuga... Quote
Jaymz Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Znaci o Slayeru - tema SlaYeR Ovde se prica o Metallici!? Toliko smo kukali kad su nam ukinuli temu i sta sad? Onaj glupavi Jaymz prica o Kemalu Kekicu (xaxaxaxa) a ostali o SlaYeRu. Jebes 'vaku temu! Quote
srnde2 Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Da, zato je doshlo vreme da ja neshto pametno kazem : Kemal Kekic i Sinan Sakic ne mogu da se uporede. Sinan peva mrachne pesme, dok Kemal peva iz ljubavi prema slavi i novcu, ujedno i vesele, na shta se lozi narod.Sinan ipak pokazuje vishe energije na stejdzu... Quote
fap_mashina Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 A vala,kad smo SLAYER docekali na govnjivi exit,sto i od tebe da ne cujemo nesto pametno. Quote
Kali Agna Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Znaci o Slayeru - tema SlaYeR Ovde se prica o Metallici!? Toliko smo kukali kad su nam ukinuli temu i sta sad? Onaj glupavi Jaymz prica o Kemalu Kekicu (xaxaxaxa) a ostali o SlaYeRu. Jebes 'vaku temu! Dobro brate, nemoj odma' da se ljutis E mene zanima sta vi mislite - zasto jebote od toliko bendova na svetu najvise ima ljudi koji mrze Metallicu??? Gotovo svaki drugi dan mi neko kaze kako je antifan Metallice a ne zna da mi objasni zasto, nego tako, idu mu na onu stvar... Quote
fap_mashina Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 E,sad,pa ima mnogo razloga,a najverovatnije je da upravo zbog toga sto su svi culi za metallicu i kad god pomenes metal,prvo pomisle ne metallicu i jedino za nju znaju(a u 99% slucajeva misle da je metallica pravac ).I sad toliko ponavljanje i pominjanje izaziva kod nekih revolt i antipatiju. Mislio sam pre svega na one koji uopste ili malo slusaju metal. Al' sam ga sad icepio,ma isti sam Frojd! Quote
srnde2 Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Vecina ljudi misli da je Metallica vrsta muzike. A jesi li bio na Slayeru ? Je l' oni sviraju metaliku ? OK, ovo nek' bude poslednji post o Slayeru na ovoj temi. Quote
bambayay Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Meni samo treba titl za Some Kind Of Monster...Ako ga neko ima neka ga posalje na [email protected]. POZDRAV!!!!!!!!!!! Jamz ovde te neko proziva.......Ajde pozdrav za tebe!!!!! Quote
Kali Agna Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Nagradno pitanje- ko ce biti prvi na stotoj strani? Quote
Recommended Posts