rustik Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 (edited) Kupi tonu kokica da docekas A sto se tice trendova i Metallice, definitivno je Lemmy sve rekao opisujuci kakvi bi trebali biti Load/Reload, da je Metallica pratila trendve. St. Anger po meni nije NU metal ali zaista ne znam u koji pravac da ga svrstam, pa ni Load/Reload ne mogu tacno da odredim. Edited July 18, 2005 by rustik Quote
blondie Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 fap: ne lupaj zivota ti.. svaka cast metallici, ali sto se tice st angera, svaki numetal bend je imao bolji album od tog. sto produkcijski sto muzicki uopste. otvori malo usi, sta si se nabio na dva benda u zivotu. Quote
Kali Agna Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 svaka cast metallici, ali sto se tice st angera, svaki numetal bend je imao bolji album od tog. sto produkcijski sto muzicki uopste. Apsolutno se slazem Jbg da se ne lazemo, St. Anger je jedini los album Metallice... ja priznajem da sam ga samo jednom preslusala... a i ne zelim nikad vise Quote
srnde2 Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Ja bih Load, ReLoad i St.Anger svrstao u jedan kosh - Nu Metallica. Quote
Гера Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 ST.ANGER jeste jedini Metallicin los album, Master Of Puppets 2 necete docekati, a SKOM je extra u verziji sa spota (ako ste gledali, a ako niste u njemu nemaju oni smor delovi sa zavijanjem i cudima)! Quote
srnde2 Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 ....Master Of Puppets 2 necete docekati... O, jesi li siguran Gero ?! Videcete vi..... Quote
Kentaur Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Sto se tice ovoga oko nu...ima elemenata,naravno,ali nu-metal nije."Sweet amber" je nu-metal pesma?"Shoot me again" je nu-metal pesma?Cak ni oni shitevi od "Invisible kid" i "Unnamed feeling" nisu nu-metal pesme. Ima elemenata,ali nisu nu... Kada gledam taj "SOme kind of monster" DVD,shvatam koliko je ovaj album mogao dobar biti.Imali su sjajan zvuk u studiju,dobre ideje,ali je finalni proizvod ispao govno nad govnima.Da je produkcija dobra,a ne shit kao sto je ispala,da su pesme sa aranzmanske strane sredjenije,a ne toliko haoticne,sve bi to zvucalo veoma dobro.Ali jebiga,sve se svodi na sta bi bilo kad bi bilo...nije ispalo dobro,i zdravo. Jedna scena na DVD-u kada u studiju sviraju uvod u "Some kind of monster" me je najezila.Kakav zvuk,odlican riff...moglo je.Ali nije. E, jos tu tu stvar nisam cula "Shoot me again"... Quote
lemmy sixx Posted July 19, 2005 Author Report Posted July 19, 2005 Ja bih Load, ReLoad i St.Anger svrstao u jedan kosh - Nu Metallica. Load i ReLoad nu?Svasta. Load i ReLoad su perfektni moderni hard rock albumi...originalni do bola.Savrseni u svakom pogledu. Quote
lemmy sixx Posted July 19, 2005 Author Report Posted July 19, 2005 ,nema takvog benda niti coveka koji posle 5 onakvih albuma mogu da naprave jos barem 1 dobar album.To je plafon! I zato je Metallica sam vrh muzike. Napravili su jos dva:Load i ReLoad. Quote
Jaymz Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Ispada da sam ja jedina osoba na sveti koja je preslusala St. A vise od 100 puta A ova tema je toliko otisla u Qrac da nemam reci. Svakih 5 strana se vracate na pljuvanje po poslednjem albumu i onda neko pljuje, malo nas brani i onda zaboravimo i onda opeth sve u krug... FUCKIN' BORING! Ja i dalje tvrdim da je St. Anger mnogo dobar album p.s. Posle Srndeta dobismo i Strumfetu - sreci nasoj nikad kraja... (da, rimuje se ) Quote
Hail Metal Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Ispada da sam ja jedina osoba na sveti koja je preslusala St. A vise od 100 puta Ja i dalje tvrdim da je St. Anger mnogo dobar album Da sam novi album Britney Spears preslusao 10 puta verovatno bih nasao nekih zanimljivih detalja,a ako bih to ucinio 100 puta rekao bih da je album odlican-u cemu je poenta-ispiranje mozga Ovako je dovoljno da preslusam album CAK 3 puta da bih znao da je los. Nadam se da nece biti komentara kako je st anger filozofsko delo,pa treba vremena da se shvati,i da ce vreme pokazati njegov kvalitet Quote
Гера Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 (edited) load i reload su u produkcijskom smislu savrseni, pesme mi se svidjaju iz nekog rokerskog ugla, sa thrash-om nema dve blage (ali to i nije bila poenta)! EDIT: sta sam hteo reci ovim... ako bi sledeci album bio u fazonu LOAD/RELOAD ja bih bio vise nego zadovoljan... ma bio bih prezadovoljan... ma skakao bih po kuci! Edited July 19, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
srnde2 Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Load i ReLoad nu?Svasta. Load i ReLoad su perfektni moderni hard rock albumi...originalni do bola.Savrseni u svakom pogledu. Ja nisam rekao da su Nu Metal, nego Nu Metallica ili bolje new. Quote
srnde2 Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 EDIT: sta sam hteo reci ovim... ako bi sledeci album bio u fazonu LOAD/RELOAD ja bih bio vise nego zadovoljan... ma bio bih prezadovoljan... ma skakao bih po kuci! I ja. Quote
Vic Rattlehead Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Load i ReLoad nu?Svasta. Load i ReLoad su perfektni moderni hard rock albumi...originalni do bola.Savrseni u svakom pogledu. Ali ReLoad ne toliko koliko Load. Quote
Kali Agna Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 ako bi sledeci album bio u fazonu LOAD/RELOAD ja bih bio vise nego zadovoljan... ma bio bih prezadovoljan... ma skakao bih po kuci! Ma ja bih skakala samo da objave vise novi album... Quote
lemmy sixx Posted July 20, 2005 Author Report Posted July 20, 2005 Ali ReLoad ne toliko koliko Load. Pa realno je Load bolji,ali i ReLoad je fantastican album.Savrsen. Quote
fap_mashina Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Skoro sam dobio neke RARE&DEMO&NEOBJAVLJENE SNIMKE pa me zanima: ima jedan instrumental ustvari zove se HEAVY INSTRUMENTAL i pise "neobjavljeno,veoma retko" kao metallika svira. Instrumental je zlo,ali nema teorije da je to metallica.Valjda sam ih toliko slusao da mogu da provalim da to nisu oni. Distorzije se ne poklapaju ni sa jednim albumom,a i bubnjevi uopste ne lice na Larsa,pa bih pitao je l' zna neko ko je ta grupa? Quote
kuruz Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Gledao sam Some Kind... dobar film,dokazuje da je Lars kreten Quote
Шарки Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Ja imam neko sranje od snimka tog Sum kinda, ali sa 5 minuta nedostatka na kraju, stvarno jebeno dokazuje koliki je LarŠ seljanin. Ćale mu je pravi gorštak sa bradurinom + se nikad ne kupa!!! Quote
Kali Agna Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 A ako album bude bio kao St.Ljutko ?! Onda cemo da se ljutimo Ne, imam osecaj da ce da snime nesto deseto... ne verujem da ce album tipa St Anger da se ponovi... mislim da su ispucali sav taj bes koji su imali Quote
AGGRESSOR55 Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Ja ocekujem nesto kao Load i ReLoad jer ima puno pesama koje nisu stavili na St.Anger tako da se nadam da ce se album zvati St.Hatred Quote
Recommended Posts