kuruz Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 (edited) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ahahahhaahahahahahaha Jebote,jel se secate onog home video-a Suzane Manchic?E pa u pozadini se chuje Fade to Black!!!! HHAHAHhahahaahahahahhahaahaa Edited July 20, 2005 by Torture Killer Quote
Kali Agna Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 St.Hatred E ovo bi bila dobra reklama za Hatred Quote
fap_mashina Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ahahahhaahahahahahaha Jebote,jel se secate onog home video-a Suzane Manchic?E pa u pozadini se chuje Fade to Black!!!! HHAHAHhahahaahahahahhahaahaa E,bolece me kurac! Pa nije valjda?! E,bas cu sad da vidim! NEGO LJUDI,KA PITAH NESTO U VEZI SA ONIM INSTRUMENTALOM. OCE LI NEGO DA MI ODGOVORI Quote
*Pera* Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 ma st.anger je dobar album, kada ga cujes a ne slusas!!!!znaci moras da udjes u to sto slusas i da otkrijes koja je ideja bila!!!e onda provalis da album i nije tako los!!! Quote
Гера Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 kad sam gledao taj SKOM nisam mogao da se odlucim na cijoj sam strani, dal na njustedovoj ili hetfildovoj... obe strane su u pravu... sa nekog ljudskog ugla sam bio na njustedovoj, ali opet sa neke strane, kad sam pokusao da gledam iz hetfildove perspektive, shvatio sam da i tu ima nesto, i da bih verovatno i ja tako nekako razmisljao, i tako se nekako poneo... njusted kaze da je on ceo zivot posvetio muzici i da je zbog toga zanemario porodicu, nema decu, zenu i to... pa ko mu je branio? nisu mu sigurno rekli da ne moze... kad su mogli oni, moze i on... a ako je vec tako odabrao, neka se suzdrzi i ostane u metallici... iovako je echobrain govno bend... voivod je sad ok, al... Quote
mortisha adams Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 ljudi, ja imam neki demo od chtavih tricet sekundi, chini mi se da se pesmica zove drivin rain, i 'nako bash je u load fazonu, koliko sam iz ponudjenog mogla da zakljuchim. inache, sushta je suprotnost st.anger-u, al' nishta me ne chudi poshto su oni u tom fazonu da zanrovski shokiraju svoje fanove iz albuma u album. sve u svemu, bit cje zanimljivo... Quote
mortisha adams Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 ma st.anger je dobar album, kada ga cujes a ne slusas!!!!znaci moras da udjes u to sto slusas i da otkrijes koja je ideja bila!!!e onda provalis da album i nije tako los!!! e tu si u pravu! ja sam u pochetku chula samo bubnjeve, al' kad sam se malo zainteresovala za poentu svega toga, skontala sam da je album stvarno gotiva. znachi, bilo je potrebno samo slushati (shto i preporuchujem svim st. anger hejterima). Quote
lemmy sixx Posted July 21, 2005 Author Report Posted July 21, 2005 ljudi, ja imam neki demo od chtavih tricet sekundi, chini mi se da se pesmica zove drivin rain, i 'nako bash je u load fazonu, koliko sam iz ponudjenog mogla da zakljuchim. inache, sushta je suprotnost st.anger-u, al' nishta me ne chudi poshto su oni u tom fazonu da zanrovski shokiraju svoje fanove iz albuma u album. sve u svemu, bit cje zanimljivo... To nije demo...to je pesma nekog bluesera na kojoj je gostovao James.Pesma je jebeno odlicna,ali nema veze sa Metallicom. Quote
lemmy sixx Posted July 21, 2005 Author Report Posted July 21, 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ahahahhaahahahahahaha Jebote,jel se secate onog home video-a Suzane Manchic?E pa u pozadini se chuje Fade to Black!!!! HHAHAHhahahaahahahahhahaahaa Cuje se i sporiji deo "Orion". Niste to do sada skontali? Quote
kuruz Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Ma ja sam tek sad gledao to sranje,stoji mi vec pola godine disk.I kada sma skontao... Quote
Vic Rattlehead Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 To je možda i jedina stvar koja valja na tom snimku. Quote
kuruz Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Koliko para bre oni imaju...ovaj Kirkov ranch je neverovatan!I svi ti studiji,motori,gitare,automobili... Quote
blondie Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 i njihovi unuci da imaju jos vise.. svake godine se metallica uvrsti na nekoliko kompilacija, i od svake pjesme se uzimaju pare.. da ne pricam za ostalo. tako elvis pokojni svake godine zaradjuje po 2-5 miliona dolara samo od pjesama, ne racunajuci slike, video snimke, filmove.......... a koliko vec ima da je covjek mrtav??? jamesovi prapraunuci ima da zive ko bogovi.. Quote
lemmy sixx Posted July 22, 2005 Author Report Posted July 22, 2005 I treba...covek ih je posteno zaradio,i treba da jebeno ima. Quote
Jaymz Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Covece kako mozes da izvalis "NEKOG BLUESERA" za coveka koji je svirao u ALLMAN BROTHERS BANDu????? Kad bi samo malo pratili sajt Metallice videli bi da je Gov't Mule jedan od omiljenih Jamesovih bendova. Na albumu Deep End vol. 1 gostuje Jason Newsted a (neki blueser) Warren Haynes je pozvao Jamesa da gostuje u pesmi Drivin' Rain na Deep End vol. 2. p.s. Kad pustite Gov't Mule - The Deepest End: Live In Concert, prvo sto se vidi je Jason Quote
Kali Agna Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 I treba...covek ih je posteno zaradio,i treba da jebeno ima. Tako je Quote
blondie Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 I treba...covek ih je posteno zaradio,i treba da jebeno ima. istina. bolje i on nego gomila gengstera, repera koji nemaju blage s muzikom i sl. SMRT REPU! Quote
Kali Agna Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Ljudi ne pominjite rep, povraca mi se Nadam se da Metallica nikada nece imati rep vokale... P.S. Danas sam saznala da se Hetfield-ova cerka zove Kali i sad mi je jos draze sto mi je ovaj nick Quote
gruban Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 Koliko para bre oni imaju...ovaj Kirkov ranch je neverovatan!I svi ti studiji,motori,gitare,automobili... Quote
lemmy sixx Posted July 23, 2005 Author Report Posted July 23, 2005 Odlican logo...ponavljam,i treba da imaju gomilu para.Zasluzili su.s Quote
lemmy sixx Posted July 23, 2005 Author Report Posted July 23, 2005 Covece kako mozes da izvalis "NEKOG BLUESERA" za coveka koji je svirao u ALLMAN BROTHERS BANDu????? Kad bi samo malo pratili sajt Metallice videli bi da je Gov't Mule jedan od omiljenih Jamesovih bendova. Na albumu Deep End vol. 1 gostuje Jason Newsted a (neki blueser) Warren Haynes je pozvao Jamesa da gostuje u pesmi Drivin' Rain na Deep End vol. 2. p.s. Kad pustite Gov't Mule - The Deepest End: Live In Concert, prvo sto se vidi je Jason Mogu da odvalim zato sto nisam upoznat sa likom i delom Allman Brothers Banda. Ne pratim Metallicin site,i stvarno me ne interesuju njihovi zivoti,imam svoj. Quote
AGGRESSOR55 Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 Odlican logo...ponavljam,i treba da imaju gomilu para.Zasluzili su.s Tu se slazem sa tobom. Svako ko pocne da se bavi muzikom nastoji da bude poznat. Onaj koji pravi glupu muziku koju niko nece da slusa se vadi tako sto prica da se nikad ne bi prodao i da ce celog zivota ostati underground Quote
Recommended Posts