srnde2 Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 a zasto to tebe boli k***c? Ti se suzdrzi pa ga nemoj grizti, onda nece. Quote
Гера Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 (edited) Edited July 28, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
srnde2 Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Nemoj molim te.Vidi kako sam se uzbudio. Quote
srnde2 Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Neshto sam razmishljao, i rekao bih da je Mladja u pravu shto se tiche zadnja tri albuma na rang listi. 6.St. 7.Re 8.Load Quote
Шарки Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Ajde neka neko banuje ovog srnde-a,mnogo jede govna!!!! Quote
fap_mashina Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Aaaaaaaaaaa srnde,prpa! Preso si na Slayer! Trt bato! Pa i tamo ce te nadju,bolje se menjaj nabolje! Quote
Jaymz Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 A znate sta je najgore? - Sto ja svaki jebeni dan otvaram ovu temu nadajuci se da je neko nesto normalno napisao... You Know Itz Sad But Truuuue Quote
srnde2 Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 A shta to tol'ko normalno ima da se napishe ?! Quote
Dani Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 Jaymz je bolestan fanatik... Jel to normalno? Quote
srnde2 Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 E, stvarno Jaymz, zar ti nije mrsko da ti jedan bend bude zivot ?! Poshto, meni jeste. Kako to uspevash ?!!!! Quote
blondie Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 A znate sta je najgore? - Sto ja svaki jebeni dan otvaram ovu temu nadajuci se da je neko nesto normalno napisao... You Know Itz Sad But Truuuue dodZi na megadeth. Quote
srnde2 Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 Shta ti znachi to u potpisu who's the master now ?! Hocesh da kazesh da je Megashit veci od MetallicE ? Quote
blondie Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 srnde, lijepo te molim da me zaobidjes glupim komentarima. poz. Quote
srnde2 Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 srnde, lijepo te molim da me zaobidjes glupim komentarima. OK, necu da ti kvarim prosek. pozz Quote
blondie Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 skinula sam s winimixa onih cuvenih pola sata metallice s mustaineom.. 3, mart `83.. losiji snimak ali moze da se prati. Quote
srnde2 Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 Izvini na izrazavanjE, al' stvarno koj' ce ti kurac ? Quote
srnde2 Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 Losh trenutak si izabrala da to kazesh. Quote
fap_mashina Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 (edited) Pu bre blondie,pa i nisi bas i neka... A znao sam,cim stavljas one Pameline slike( ). Al' nisi ni za u kupus! Edited July 31, 2005 by fap_mashina Quote
srnde2 Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Pu bre blondie,pa i nisi bas i neka... A znao sam,cim stavljas one Pameline slike( ). Al' nisi ni za u kupus! Zezash naravno ! Quote
blondie Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Pu bre blondie,pa i nisi bas i neka... A znao sam,cim stavljas one Pameline slike( ). Al' nisi ni za u kupus! khm.. osjecam da mi ovo govori brad pit. zao mi je na offtopicu.. ali ono fap - ja sam stvarno mislila da ti imas dvije ciste u glavi, ovako si nedokazana seljacina ispao. em si nepismen, em dobro poglup, em nevaspitan, a o kulturi da ne govorim. izgleda da si ti ramba amadeusa bas BUKVALNO shvatio. btw, kad bi tvojoj zatucanoj logici svi licili na svoje avatare i potpise... mislim da bi lemmy sixx najbolji ispao. a srndeta vec zamisljam u italijanskoj lizi. ajd pa poz sa zeljom da se naucis pristojnom ponasanju. Quote
srnde2 Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Ne razumem to "mislim da bi lemmy sixx najbolji ispao. a srndeta vec zamisljam u italijanskoj lizi" ! Quote
fap_mashina Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 (edited) khm.. osjecam da mi ovo govori brad pit. zao mi je na offtopicu.. ali ono fap - ja sam stvarno mislila da ti imas dvije ciste u glavi, ovako si nedokazana seljacina ispao. em si nepismen, em dobro poglup, em nevaspitan, a o kulturi da ne govorim. izgleda da si ti ramba amadeusa bas BUKVALNO shvatio. btw, kad bi tvojoj zatucanoj logici svi licili na svoje avatare i potpise... mislim da bi lemmy sixx najbolji ispao. a srndeta vec zamisljam u italijanskoj lizi. ajd pa poz sa zeljom da se naucis pristojnom ponasanju. D jole,pa netjemo sad da se vred jamo,D jole ! Sto se ljutis D jole? Pa,cekaj sad,ti rece prvo da si ti ono sa Mustainom a sad ce da ispadne da nijesi! Pa nemoj se stidis. Pa boze moj,svi smo mi masni! Evo ja posteno,imam jednu prljavu u glavi,seljacina sam ultra/death/grind/underground/pagan/folk/turbo/diesel to nema sta da se prica,pismen sam fala bogu umem da se potpisem sa krs',poglup sam za 2 ciganina,nevaspitanje mi je vrlina,a (ne)kulturu i bolje da ne pominjes. A i jos nesto nemoj da pominjes.Nemoj vise Ramba da pominjes u negativnom kontekstu! A inace si sve ostalo bila u pravu! Srnde i ja ti zelim svetlu buducnos' ka italiAnsku lizi,a na lemmy-ju da 'e ponajbolji i od ponajboljeg najboljaka iz najboljiju! Hvala na zeljama na gospodjici i nadam se da je vec primecuje kako sam se popraviJa i postaJa kulturan. poz Inace,stvarno samo poceo se utrkujem sa srndetom sto se tice postovanja.Evo necu vise obecavam.Al' majke mi.I sad,posto smo se vratili na temu,bio bih vam zahvalan da mi kazete kako se zove onaj instrumental na onim retkim snimcima metalike,onaj "HEAVY INSTRUMENTAL(retko i neobjavljeno od metalike)". Edited August 1, 2005 by fap_mashina Quote
blondie Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 fap: blondie nigdje nije rekla da na avataru i u potpisu NIJE ONA! btw, ne stidim se nicega, a masti imam onoliko koliko ti pameti u svojoj glavi = nimalo ajde bachi svoju sliku, pa da te ocrnimo. btw, ne ocekuje se valjda od mene, niti od bilo koje ribe da izgleda kao model? sto se tice Ramba - podobro si ti onda glup kad UOPSTE NISI SHVATIO DA JA NJEGA NISAM POMENULA U NEGATIVNOM KONTEKSTU! kazem - previse bukvalno shvatas njegove `seljacizme` a ja licno sam mislila da taj covjek ima inteligentniju publiiku. ne ljutim se i ne vrijedjam jer nisi sposoban ni pametno da mi spustis. ajd pa poz. i budi miran mali. Quote
lemmy sixx Posted August 1, 2005 Author Report Posted August 1, 2005 Srnde i ja ti zelim svetlu buducnos' ka italiAnsku lizi,a na lemmy-ju da 'e ponajbolji i od ponajboljeg najboljaka iz najboljiju! What a fuck?!? Desifruj,fapic. Quote
Recommended Posts