Kali Agna Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Po tom kriterijumu, svi smo mi veliki ljudi. I bakica na pijaci koju 20 godina smaraju isti likovi istim pitanjima je i dalje i uvek ljubazna i gostoljubiva. Svi mi to imamo u svom zivotu. Samo sam to hteo da kazem, a sve ostalo stoji. Veliki su zbog svoje muzike, ne zbog te svoje naizgled neverovatne uctivosti. Slazem se sa ovim Zapravo, nikada ni ne razmisljam o tome koliki je covek neko... treba razgraniciti umetnicki i privatni zivot... ja neki bend volim iskljucivo zbog muzike, makar njegovi clanovi bili u privatnom zivotu totalni idioti, bez skole i bez mozga... Nemam svoje idole, imam mozda jednog-dva uzora ali cak i da sam u prilici da ih upoznam, verovatno ne bih to ucinila... da se ne bih razocarala pre svega Quote
Kali Agna Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Po chemu je Metallica zemlja ? To je moje subjektivno vidjenje omiljenih bendova kroz elemente... zato sto Metallica cvrsto stoji na zemlji pre svega... a i muzika im je tvrda, jasno obradjena... dalje, zemlja oznacava takodje plodnost a znamo da je Metallica ostavila u amanet 4 fantasticna albuma...i tako... Quote
blondie Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Slazem se sa ovim Zapravo, nikada ni ne razmisljam o tome koliki je covek neko... treba razgraniciti umetnicki i privatni zivot... ja neki bend volim iskljucivo zbog muzike, makar njegovi clanovi bili u privatnom zivotu totalni idioti, bez skole i bez mozga... Nemam svoje idole, imam mozda jednog-dva uzora ali cak i da sam u prilici da ih upoznam, verovatno ne bih to ucinila... da se ne bih razocarala pre svega pa nista - ti ako ti se ukaze prilika da upoznas recimo jamesa, predji na drugu stranu ulice.. DA SE NE RAZOCARAS! vidis, cesto je u zivotu tesko razgraniciti privatni zivot i karijeru, ali neki uspjevaju.. isto tako, velika vecina muzicara - nema neku skolu, tesko da su procitali vise od Dozivljaja Macka Tose, ali su ipak uspjesni, imaju neku silu, snagu, energiju koja ih gura naprijed - imaju zajebanu zivotu filozofiju, Silu, Boga - nazovi to kako oces. imaju OGROMNU strast i tesko, skoro je rijetko da neko ko je extra muzicar moze biti kompletna budala u zivotu uopste.. zakk wylde recimo tu malo uskace, ali koliko ja znam, novinari nisu nikad imali problema s njim, pomogao je mnogima, ima zajebanu pricu.. niko od njih se ne cini kao idiot ili da nije rjecit ili sta vec.. veliki muzicar, veliki sportista, velili umjetnik, veliki biznismen - rijetko da je bez mozga.. Quote
kuruz Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Мене, бар ти знаш, уопште не мрзи да дигнем гузицу, дам паре и одем да гледам нешто што ме интересује. Бар сам по томе познат. Кад је добар концерт, као на пример Delirious и Desaster што су урадили пре пар месеци, не треба човек да жали ничега. Али, мене сада више интересују андерграунд бендови којима је, за разлику од Металике којој то дође као разлика између 1.000.000 и 1.100.000 зарађених долара, потребна подршка људи. Боле ме она ствар да ли је њима стало до мене. Ни мени није стало до њих. А да су величине - НИСУ! То су и сами доказали и показали. Tako je!Support the underground!Ja kupujem novi Desaster na originalu. A imam i St.Anger original Quote
Jaymz Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 @kali: kako bre 4? Sta bi sa petim??? @Akumu: Pa koja je poenta NEMATi original, ako ni zbog ceg drugog onda zbog DVDa? Quote
srnde2 Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 (edited) kako bre 4? Sta bi sa petim??? Shest.Ipak Garage mora da se rachuna.Zbog Mercyful Fate ako ni zbog chega drugog. Edited August 30, 2005 by The_Master_Of_Lunacy Quote
fap_mashina Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 E Jaymz,je l' si video Srndeov potpis? Lik je majke mi! Ima li jos? Quote
Jaymz Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Sta da ti kazem fap? Srnde k'o Srnde. tj pardon Master of smor Quote
Kali Agna Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 @kali: kako bre 4? Sta bi sa petim??? Pa sad ako tako gledamo onda ih ima ukupno 7 - ne racunajuci St Anger... Za prva 4 MISLIM da su remek dela, za ostalo ne mislim... ali to ne znaci da nisu dobri Takodje nisam veliki ljubitelj Black-a tako da bi peti pre bio Load @blondie - pa sad, da stvarno sretnem James-a samog na ulici, verovatno bih mu se javila... Nisam mislila bukvalno bez mozga. Cak stavise, smatram muzicare jednim od najinteligentnijih sojeva ljudi Hocu reci idiot u smislu da je los kao covek pre svega... e sad se samo postavlja pitanje - da li neko ko radi lose stvari u zivotu mora da znaci da je los covek... Quote
RNA Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 A imam i St.Anger original Е, изем ти андерграунд! Моја девојка добла албум на поклон од другарице из Финске и сад не зна шта ће са њим. Ја сам се једва наканио једном да га преслушам. После више нисам имао смелости, а вала ни живаца. Много је досадан. Quote
Jaymz Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 He ja imam prvih 5 ploca (peta je Garage Days EP) : ))) A crni album sam imao i original kasetu ali ne mogu da je nadjem vec godinama. Mada, iskreno sve i da je nadjem ne znam sta bih sa njom jer NE PAMTIM kad sam pustio neku kasetu Fali mi S&M original, mrzim bivsu devojku koja mi ga nije vratila (naravoucenije: NIKAD METALLICA DISK IZ KUCE!) ali sam se izvadio kupivsi original DVD (sto sam lupao glavom jer kako sam pljunuo 40 eura tako sam nasap tzv ruski original koji kosta soma a potpuno je isti kao original s tim sto fali jedna list knjizice (a knjizica je i onako bzvz)) Quote
AGGRESSOR55 Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Ah, kasete. Moja prva hevimetalna kaseta bila je Metallica - Heavy Best Quote
srnde2 Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Ah, kasete. Moja prva hevimetalna kaseta bila je Metallica - Heavy Best Zar ne reche da si prvo chuo The Unforgiven na Best ballads ? Quote
Jaymz Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 E stvarno to je lepa tema! 1) Prva pesma koju ste culi od Tallice 2) Prva pesma na koju ste otkinuli! Ajmo redom : ))) Meni Blackened i To Live Is To Die. Sutradan sam vec imao drugacije misljenje Quote
Гера Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 nisam siguran, ali prva pesma za koju sam znao da je metallica je bila the unforgiven, ja mislim... a prva na koju sam otkinuo je hit the lights, a i dalje otkidam! Quote
srnde2 Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Prvu sam chuo The Memory Remains sa S&Ma.A prvo sam otkinuo na Mercyful Fate. Quote
Jaymz Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Ti pokusavas da kazes da si prvo cuo album iz '99? i Da si otkinuo na Mercyful Fate??? A jesi li slusao uopste M.F. kao bend? Quote
srnde2 Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Rekao sam da sam otkinuo na Mercyful Fate.A pod Mercyful Fate sam mislio na mix pesama Mercyful Fate-a, tj. Satan's Fall, Curse Of The Pharaohs, A Corpse Without Soul i Into The Coven I Evil, koje je obradila Metallica u jednu pesmu pod nazivom Mercyful Fate. Quote
AGGRESSOR55 Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Zar ne reche da si prvo chuo The Unforgiven na Best ballads ? To sam chuo kod sestre pa sam lepo kupio Heavy Best. Dakle, prva pesma koju sam chuo The Unforgiven valjda, a prva na koju sam otkinuo Damage Inc. Quote
fap_mashina Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 E bratance i ja sam otkinuo na unforgiven A do tad sam mrzeo mettallicu.A posle sam cuo One...I do dan danas mogu sto puta dnevno da slusam te dve pesme A drugar mi je dao posle kasetu Best of,pa sam ja cuo Damage i onu rasturajucu solazu i krenu sve...Na zadovoljstvo drugara koji je likovao jer sam ja bio Maidenovac i zakleti mrzitelj metallice a on metallicanac i mrzitelj Maidena. Posle sam i ja njega prejebao pa danas vise voli Maidene nego metallicu. Quote
Tomislav Sawyer Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Prvo sam cuo Creeping Death. Bila je na nekoj kompilaciji koju sam dobio na poklon. mislim da se zvala "devil came to your house". Totalno sam poludeo i odmah nabavio od sestrinog frajera Kill em all koji je bio aktuelan na traci. Jako brzo se pojavio i ride the lightning i iihaaaaa To je to, to je prva pesma koju sam cuo i na koju sam otkinuo. 2 in 1. Quote
RNA Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Ја сам од сестрине другарице, која је била решила да престане да слуша метал, добио гомилу касета тамо 1995. Узмем ја тако, кад сам кренуо на море са мојима, да слушам "Ride The Lightning" и "Master Of Puppets". Испрва ми је била нејасна сва та халабука која је допирала са звучника, јер су најјаче што сам тада слушао били Освајачи. И миц по миц, схватим ја шта они свом том сировином и агресијом желе да кажу и наприжим се најцрње. И не прође ни годину дана, изађе "Load" и оде сав мој ентузијазам за овим бендом. А сви су тај албум чекали са невиђеним нестрпљењем. Можете мислити колико је млад новопечен металац очекивао од тога. Quote
Recommended Posts