srnde2 Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 E da si postovao nesto na Satanisti threadu, mozda bi od nekog dobio i buket crnih ruza umocenih u krv Od mene je dobio kurac !!!! Quote
*nitro* Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Skoro svaka sa Reloada i St angera mi se nesvidja. sa Reloada!? Shto jbt? Jes da nije metal ali ima i te kako odlichnih pesama! Prince Charming Quote
srnde2 Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 sa Reloada!? Shto jbt? Jes da nije metal ali ima i te kako odlichnih pesama! Prince Charming Slither...is that your favorite song ? MetallicA je moj dobar drugar !!!!!! METALLICAAAAAAAAAA !!!!!!!!! Quote
Гера Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 ne mogu mnogo objektivno da sudim o metallici, ali reload jeste smor album... ne secam se kad sam ga zadnji put pustio... isto kao i blek... blek me je vise udavio koliko se forsira... mislim da ne mogu vise da cujem ni jednu pesmu sa njega... dobro, nothing else i sad but true... sve ostalo me je smorilo za medalju... mozda i hollier than ttou... koji sam ja smarach... ne pisem nista pola godine, i onda se nakenjam ko nenormalan... sta ste jos diskutovali? a, the unnamed feeling mi je jedina normalna pesma na st.angeru, onda, devil's dance smara, a prince charming je odlicna... skroz je zabavna... dobre su fuel i memory... i fixxxer... sa loada su mi u ovom trenutku omiljene the outlaw torn i bleeding me... idem da se ubijem... Quote
Kali Agna Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 (edited) Ranije nisam volela Slither, ali sada mogu i to nekako da svarim... Cak sam juce, da se pohvalim, pustila St Anger po DRUGI put u zivotu i bogami uspela da preslusam vise od 4 pesme Ne secam se ko je to odvalio , ali Ronnie je fantasticna pesma, ima ubitacan rif!!! P.S. Gero, na sta planiras da utrosis 6200 kinti? Edited September 8, 2005 by Kali Yuga Quote
Гера Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 pa na thrasherke! (hint: pogledaj avatar!) Quote
Tomislav Sawyer Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 (edited) sa Reloada!? Shto jbt? Jes da nije metal ali ima i te kako odlichnih pesama! Prince Charming Pa nevolem. Nije uopste bitno da mora da bude ultra metalno, slusham i mnoge "nemetalne" bendove, ali mene je taj album potpuno promasio. btw..... Until It Sleeps mi uopste nije neka stvar, nikad nisam skontao zasto su bas nju stavili za prvi Video clip loada. Sigurno je to mnoge odbilo, mene i pola moje ekipe definitivno. Edited September 8, 2005 by Metalbeer Quote
AGGRESSOR55 Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 sa Reloada!? Shto jbt? Jes da nije metal ali ima i te kako odlichnih pesama! Prince Charming Meni sa tog albuma najbolja Bad Seed trenutno Quote
Tomislav Sawyer Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Pishe se odvojeno. bitno je kako se chita Quote
AGGRESSOR55 Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 sa loada su mi u ovom trenutku omiljene the outlaw torn i bleeding me... Ubedljivo 2 najbolje pesme sa Loada. Pogledaj mi potpis Gero Quote
voodoo_ Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 (edited) blek me je vise udavio koliko se forsira... mislim da ne mogu vise da cujem ni jednu pesmu sa njega... dobro, nothing else i sad but true... Sad But True je kurac od pesme... nisam mogao da je svarim ni kad sam intenzivno slušao metaliku... dosadna pesma dozlaboga, bez ikakvog duha i ideje... ko da su je stavili čisto da se kaže da imaju heavy pesme na albumu... Edited September 8, 2005 by Voodoo_NBGD Quote
lemmy sixx Posted September 8, 2005 Author Report Posted September 8, 2005 Tebi je dosadna,ali je pesma fantasticna,kao doduse i ceo black. Quote
*nitro* Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 apsolutno se slazem...Pesma je vrhunska, text je jedinstven! a da ne govorim tek o albumu kao celini..to je jebeno remek delo Quote
lemmy sixx Posted September 8, 2005 Author Report Posted September 8, 2005 Meni sa tog albuma najbolja Bad Seed trenutno Da,da...sjajna stvar.Super je intro.Odlican main riff...neko pomenu i Slither.Isto odlicna stvar...u principu,ja nikada nisam bio neki ludi obozavatelj ReLoad-a,ali je album odlican.Pored ove dve,odlicna je i "Bether Than You" (pored naravno neizostavnih Fuel,Devil's Dance i The Memory Remains).Prince Charming je simpaticna. Quote
lemmy sixx Posted September 8, 2005 Author Report Posted September 8, 2005 apsolutno se slazem...Pesma je vrhunska, text je jedinstven! a da ne govorim tek o albumu kao celini..to je jebeno remek delo Citao sam u jednom starom broju Hard Metala iz '91 recenziju za black album,nedugo nakon sto je izasao.Ne znam ko je radio recenziju,ali je na kraju bila sledeca recenica:"Ono sto za svetsku knjizevnost predstavlja "Rat i mir" to za heavy metal predstavlja ovaj album.Epohalno delo." Potpuno tacno. Quote
Jaymz Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 The Outlaw Torn na albumu nije cela pesma!!! Fali 46 sekundi pesme koje su morali da iseku zbog trajanja diska. Na The Memory Remains EPu se nalazi cela. Mozda niste znali pa evo mene opeth da vam solim pamet sa nebitnim podacima o omiljenom mi bendu koji izgleda znace samo nama zaludjenicima koji volimo da se igramo sa MetallicA lutkicama Quote
lemmy sixx Posted September 8, 2005 Author Report Posted September 8, 2005 Jebiga,istina je to. Quote
Tomislav Sawyer Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Citao sam u jednom starom broju Hard Metala iz '91 recenziju za black album,nedugo nakon sto je izasao.Ne znam ko je radio recenziju,ali je na kraju bila sledeca recenica:"Ono sto za svetsku knjizevnost predstavlja "Rat i mir" to za heavy metal predstavlja ovaj album.Epohalno delo." Potpuno tacno. Auh, kolicina mog neslaganja sa tom tvrdnjom je merljiva intergalaktickim transporterima Ali ajde, ti volis Ajde Jaymz i Lemmy, covek je pokrenuo pitanje o losim pesmama metallice, ne o najboljim. Bilo bi zanimljivo cuti iz ugla diehard fanova, sigurno vam nijedna nije losa, ali mozda mozete za neke da kazete da su slabije? Quote
Гера Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 da li je neko izvalio da je AUDIOSLAVE na novom albumu (vrti se reklama na tv-u, tu sam ja video) pokrao metallicu, tacnije onaj uvodni riff iz bad seed-a? Quote
lemmy sixx Posted September 9, 2005 Author Report Posted September 9, 2005 Auh, kolicina mog neslaganja sa tom tvrdnjom je merljiva intergalaktickim transporterima Ali ajde, ti volis Ajde Jaymz i Lemmy, covek je pokrenuo pitanje o losim pesmama metallice, ne o najboljim. Bilo bi zanimljivo cuti iz ugla diehard fanova, sigurno vam nijedna nije losa, ali mozda mozete za neke da kazete da su slabije? Ok,ali ja se slazem u potpunosti. Kategoricki tvrdim da Metallica do ReLoad-a nema ni jednu jedinu slabu pesmu.Na ReLoad-u ima slabijih pesama...recimo "Attitude" i "Fixxxer".Ceo "St.Anger" je sranje od albuma,ali kao dve meni najjadnije pesme izdvajaju se "The Unnamed Feeling" i "Invisible Kid".Pesme su ocajne...smuci mi se zivot kada ih cujem. Quote
lemmy sixx Posted September 9, 2005 Author Report Posted September 9, 2005 Zaboravih "Shoot Me Again"...jebem ti zivot sto je to glupa pesma. Quote
AGGRESSOR55 Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 The Outlaw Torn na albumu nije cela pesma!!! Fali 46 sekundi pesme koje su morali da iseku zbog trajanja diska. Na The Memory Remains EPu se nalazi cela. Mozda niste znali pa evo mene opeth da vam solim pamet sa nebitnim podacima o omiljenom mi bendu koji izgleda znace samo nama zaludjenicima koji volimo da se igramo sa MetallicA lutkicama Da be, skratili onaj deo na na kraju. Inace i na S&M-u moze da se cuje cela Quote
Jaymz Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Jeste ali ovde cim se spomene losa pesma svi vicu St. Anger Sve njihove pesme delim na mesto od jedan do cetiri. Gde su na mestu broj 4 (ne lose pesme vec pesme koje licno najmanje volim) samo 2 pesme sa St. Angera (Purify i All Within My Hands), Where The Wild This Are i Ronnie (za koju ne kazem da je losa pesma vec mi se nekako najmanje svidja sa tog albuma). Znaci od 137 pesama ja samo za 4 mogu da kazem da mi se manje svidjaju Quote
Kali Agna Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Kategoricki tvrdim da Metallica do ReLoad-a nema ni jednu jedinu slabu pesmu. Apsolutno tacno Ceo "St.Anger" je sranje od albuma,ali kao dve meni najjadnije pesme izdvajaju se "The Unnamed Feeling" i "Invisible Kid".Pesme su ocajne...smuci mi se zivot kada ih cujem. Meni se sa St Anger-a svidjaju jedino All Within My Hands, Dirty Window & St Anger, ostalo je za... Quote
Recommended Posts