srnde2 Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 @srnde - glupi konju nenormalni imam starke... ti si glup! Ko mi kaze ?! Pa nosi ih onda.Jebale te ove patike.Izgledaju kao patike za ladju. Quote
Kali Agna Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 sve ste super samo pevaca ili naucuite da peva ili nadjite drugog. Brate, malo preterujes... Razumem se u pevanje i Pera jako dobro peva za svoje godine... Trebalo je da cujes kako je skinuo Sad But True... ni ja ne bih umela bolje Quote
Tomislav Sawyer Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 LJudi, dali ste ikad culi Beatallicu? Quote
fap_mashina Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 (edited) Imam jednu jihovu pesmu,al nisam obratio paznju.Sto posto neka zebancija. @Doofy 89 godiste ?! Onda alal vam vera ! Posteo,malo ga oteze i to mu je najveci problem,ali s obzirom na godine svaka mu cast ! U,ako vi ovako nastavite,bice buducnosti za metal! I jos jeda friendly advice,creepig death skidajte studijski,a ne kocerto.Ali i ovako ste ga 99% taco skiuli.Ali studijski mogo bolje zvuci! JEBEM TI SRAJE DE MI JE BRE SLOVO SA TASTATURE ? Edited September 12, 2005 by fap_mashina Quote
srnde2 Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 (edited) JEBEM TI SRAJE DE MI JE BRE SLOVO SA TASTATURE ? Izmedju B i M. Edited September 13, 2005 by srnde Quote
Гера Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 @Metalbeer - za beatallcu smo culi, a ima i tema na, ja mislim, ostala ne-metal muzika ili tako negde, ja sam je otvorio... @fap - da, da... mali je 89. i za svoje godiste razbija... ja sam malo stariji (85.), bubnjar je 86., a drugi gitarista 88., ali to sve imas na nasoj temi (ako te interesuje), ili klikni na ovu slicicu u mom potpisu, pa ces da odes na nasu stranicu, da ne smaram vise ovde... nego, cuo sam da ce kirk, izgleda, da svira sa nekim klasicnim kvartetom, ali nemam pojma nista vise o tome... Quote
Tomislav Sawyer Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Jeste, ima tema vidim sad..ali nema veze. Beatallicu obavezno preslusati, nema coveka na planeti koji tako dobro skida hetfield-a, a pritom je mjuza neverovatna smejurija. znaci pod O B A V E Z N O Za one koji ne znaju, Beatallica je i tekstualno i muzicki, mix Metallice i Beatlesa. Ja kad sam ih prvi put cuo, 3 dana sam plakao po autobusima Quote
Гера Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 aha, ono kao da hetfield peva, neverovatno... svaka mu cast... mora da je vezbao k'o sam djavo... Quote
Гера Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 ...I jos jeda friendly advice,creepig death skidajte studijski,a ne kocerto.Ali i ovako ste ga 99% taco skiuli.Ali studijski mogo bolje zvuci!... meni se iskreno vise svidja live! hvala na podrsci! pozdrav! vidimo se na nekoj svirci, mozda! dosta o UNDERDEATH-u, aj' sad malo o pravoj METALLICI! Quote
Tomislav Sawyer Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 ona naglashavanja u Garage dayz nite neverovatno, mogu da zamislim hetfieldovu facu kad je to cuo Quote
Гера Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 citao sam neki intervju sa ulrichom i kaze da ih totalno podrzava i da su mu do jaja, od prilike... cak ih je i branio u nekoj tuzbi sa SONY MUSIC-om, tj. drzao je njihovu stranu, nije ih zastupao ( )! sto ti kazes, mogu samo da pretpostavim koja je bila hetfieldova faca kad je cuo svoj glas, a on ga nije proizveo... ( ) Quote
srnde2 Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Moram skinuti Beatallicu !!!!! Quote
Jaymz Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 E poceli su i spotove da prave A jel zna neko zasto Krk nije gostovao na Sa(n)taninom zadnjem albumu iako je to najavljeno? Quote
fap_mashina Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Nije mogo da pronadje studio. ...I RULE THE MIDNIGHT AIR !... Quote
Kali Agna Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 nego, cuo sam da ce kirk, izgleda, da svira sa nekim klasicnim kvartetom, ali nemam pojma nista vise o tome... Evo koga zanima, iskopala sam po netu... KIRK GOES CLASSIC According to MorrisonSeries.org, Metallica guitarist Kirk Hammett will be performing with "Flux Quartet" on Thursday, September 15 at the Herbst Theatre in San Francisco, California. Kirk and Flux Quartet will perform a world-premiere collaboration: "SAS" (for string quartet and improvised electric guitar), a work written by the quartet's experimental violinist Thomas Chiu. Na drugom sajtu pise da ce izvoditi dela Dvorzaka i Osvalda Golijova... Quote
Jaymz Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 onda evo i zvanican sajt: The 50th Anniversary Season begins with an electrifying concert featuring special guest artist, Metallica's Kirk Hammett, performing with FLUX Quartet in a World Premiere collaboration: SAS (for string quartet and improvised electric guitar), a work written by the Quartet's experimental violinist Thomas Chiu. "FLUX and Kirk are a perfect fit for this innovative and aleatoric composition," says Artistic Director Saul Gropman. "FLUX has an "anything goes" spirit, and Kirk's broad improvisational skills bring this piece together as a magical marriage of two styles." For more information on this event, and to purchase tickets, please visit www.morrisonseries.org/flux_stlaw.html Quote
The Plague Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 To bi bilo jako lepo cuti.... Quote
fap_mashina Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Ma sve sad prave,samo dobru muziku ne... Nego imate li vi ko ja fuck upsovi od metalike? Mlooogo ludo! Ne mogu sad tacno da se setim svega jer nisam odavno slusao,ali cini mi se da je najbolje ono kad sviraju master pa kad treba da dodje "Master,master!(muster of pupests i'm pulling your..)" Jasno si svira nesto sasvim trece a James popizdeo "Jason,Jason!" Quote
blondie Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 a Dvorzak i klasika nisu dobra muzika? Quote
AGGRESSOR55 Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Nego imate li vi ko ja fuck upsovi od metalike? Mlooogo ludo! Ne mogu sad tacno da se setim svega jer nisam odavno slusao,ali cini mi se da je najbolje ono kad sviraju master pa kad treba da dodje "Master,master!(muster of pupests i'm pulling your..)" Jasno si svira nesto sasvim trece a James popizdeo "Jason,Jason!" Nemamo Bratanche u guzichku da te jebem, dodjem ti pred nos i ti nisi mogo da dojdes. Da ga jebem bash Quote
srnde2 Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Jasno si svira nesto sasvim trece a James popizdeo "Jason,Jason!" Inosence, thorn from me without your shelter, bared reality, I'm living blindly.... Quote
Álvaro Recoba Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 srnde, you muthafucker! Quote
Kali Agna Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 a Dvorzak i klasika nisu dobra muzika? Ma naravno da jesu, ali znas vec fazon - cim se pomene gudacki kvartet, prva asocijacija je Apocalyptica (koju mnogi nazalost ne vole...) Quote
srnde2 Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 srnde, you muthafucker! Ne spamuj mi temu. Quote
Recommended Posts