Kali Agna Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 E ljudi, hitno mi trebaju KOMPLETNE note za bilo koju pesmu od Metallice, znaci ne tabovi vec akordi! Moram da spremim za fax jednu pesmu koju treba da sviram na klaviru i pevam, pa onda kao treba da je analiziramo muzicki... i tako Quote
*nitro* Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 uzmi nothing else, cela pesma je razlaganje e,D,C + ref. C A D Dsus4 Dsus2 ..probaj na google-u da nadjesh.. Quote
Vic Rattlehead Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 E ljudi, hitno mi trebaju KOMPLETNE note za bilo koju pesmu od Metallice, znaci ne tabovi vec akordi! Moram da spremim za fax jednu pesmu koju treba da sviram na klaviru i pevam, pa onda kao treba da je analiziramo muzicki... i tako Uzmi Dyers Eve, MOLIM TE!!! Quote
Kali Agna Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 uzmi nothing else, cela pesma je razlaganje e,D,C + ref. C A D Dsus4 Dsus2 ..probaj na google-u da nadjesh.. Nema brate na google-u nista, samo tabovi, tabovi i tabovi Pa uzecu na kraju verovatno NEM mada me je malo smorila jer sam je vec pevala jednom prilikom... u svakom slucaju hvala! P.S. Sta znaci ovo - Dsus4 Dsus2 ? @Vic Rattlehead - vrlo rado ako mi nabavis note Quote
Helena Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 izvini, molim te, ali koja je poenta ovog tvog posta??? Quote
Jaymz Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Jao vidi jos neko nov na mojoj omiljenoj temi! Dobrodosla Angelene Quote
blondie Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 izvini, molim te, ali koja je poenta ovog tvog posta??? stedi zivce. nema poente, kao ni u 99% njegovih postova sve je to stvar navike. Quote
Гера Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 tako je, svi smo mi naucili da srndetove postove nema potrebe citati, vec samo preskaces! @KALI - uzmi skini guitar pro, i skini bilo koji tab i u njemu imas i note! Quote
srnde2 Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 izvini, molim te, ali koja je poenta ovog tvog posta??? Da si videla Kali Yugin bivshi potpis znala bi. Quote
srnde2 Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Znate shta....dosadila mi vishe ova tema.Moram da se odmorim malo od nje.Jedno pedeset godina. Necu vishe dolaziti na FINAL CHAPTER, mozda kad se bude kod nas bude emitovala epizoda Sipsonova. Quote
Kali Agna Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Da si videla Kali Yugin bivshi potpis znala bi. E srnde, ovo je bilo nisko... Preporucujem ti da se vise bavis svojim zivotom, jel je kol'ko vidim iz tvog potpisa - na izmaku! @Gera - hvala! Quote
srnde2 Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 E srnde, ovo je bilo nisko... Preporucujem ti da se vise bavis svojim zivotom, jel je kol'ko vidim iz tvog potpisa - na izmaku! Hm... Samo sam se shalio. Quote
Helena Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 hmmm toliko o tvom NEPOJAVLJIVANJU OVDE!!! bas si ti neki covek od reci ha ha ha Quote
*nitro* Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 P.S. Sta znaci ovo - Dsus4 Dsus2 ? pa to ti je varijacija na D; Dsus4 (sus4 - umesto terce ("suspendujesh" tercu jelte) stavish kvartu a za Dsus2 - sekundu umesto terce e da eto gera ti je dao odlichnu ideju! skinesh gp4 i tablaturu neke pesme i dobicjesh i note , imam ja gp4 full ako ti treba Quote
srnde2 Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 hmmm toliko o tvom NEPOJAVLJIVANJU OVDE!!! bas si ti neki covek od reci ha ha ha This is my last post ! Bye, bye.... Quote
Jaymz Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 (edited) Srnde podrzavam tvoj potpis, predji sa reci na dela Edited October 6, 2005 by Jaymz Quote
Helena Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 ma ne mora da se ubija (sta ako se rezerektuje????!!!!!!) dovoljno je da bude od reci Quote
Creeping Death Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Nemoj Srnde,ZA INAT ! Vole oni tebe,samo se prave... Quote
Гера Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 ovaj creeping death mora da je srnde... mozda i nije, necu da gresim dusu... sutra svi na svirku u skc! Quote
Kali Agna Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Nemoj Srnde,ZA INAT ! Vole oni tebe,samo se prave... Evo i ja navijam da Srnde ostane Da nema njega, ova tema nikad ne bi bila na vrhu @Jaymz Doofy Neegroothin - kako bre mozes da mrzis macke? Quote
GROM Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Gero, stvarno si klosar, kako mozes mrzeti macke! @Kali - Pitaj ga samo kako ih je bombardovao u Cetinjskoj, dok smo blejali van skole... Goreces u paklu, nesreco!! Quote
AGGRESSOR55 Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 ovaj creeping death mora da je srnde... mozda i nije, necu da gresim dusu... Da je u potpis stavio drugi deo refrena, mozda bih ga prepozn'o Quote
Recommended Posts