Jump to content

Recommended Posts

Posted

E ljudi, hitno mi trebaju KOMPLETNE note za bilo koju pesmu od Metallice, znaci ne tabovi vec akordi! Moram da spremim za fax jednu pesmu koju treba da sviram na klaviru i pevam, pa onda kao treba da je analiziramo muzicki... i tako icon_wink.gif

Posted
E ljudi, hitno mi trebaju KOMPLETNE note za bilo koju pesmu od Metallice, znaci ne tabovi vec akordi! Moram da spremim za fax jednu pesmu koju treba da sviram na klaviru i pevam, pa onda kao treba da je analiziramo muzicki... i tako icon_wink.gif

Uzmi Dyers Eve, MOLIM TE!!! icon_biggrin.gificon_rockdevil.gif

Posted
uzmi nothing else, cela pesma je razlaganje e,D,C + ref. C A D Dsus4 Dsus2 icon_biggrin.gif ..probaj na google-u da nadjesh..

Nema brate na google-u nista, samo tabovi, tabovi i tabovi icon_smile.gifwallbash.gif

Pa uzecu na kraju verovatno NEM mada me je malo smorila jer sam je vec pevala jednom prilikom... u svakom slucaju hvala! pivopije.gif

P.S. Sta znaci ovo - Dsus4 Dsus2 ? icon_confused.gif

@Vic Rattlehead - vrlo rado ako mi nabavis note icon_smile.gif

Posted
izvini, molim te, ali koja je poenta ovog tvog posta???

stedi zivce.

nema poente, kao ni u 99% njegovih postova icon_smile.gif sve je to stvar navike. icon_da.gif

Posted

tako je, svi smo mi naucili da srndetove postove nema potrebe citati, vec samo preskaces! icon_da.gif

@KALI - uzmi skini guitar pro, i skini bilo koji tab i u njemu imas i note! icon_da.gifpivopije.gif

Posted

Znate shta....dosadila mi vishe ova tema.Moram da se odmorim malo od nje.Jedno pedeset godina. icon_smile.gif

Necu vishe dolaziti na FINAL CHAPTER, mozda kad se bude kod nas bude emitovala epizoda Sipsonova. mhihi.gif

Posted
Da si videla Kali Yugin bivshi potpis znala bi. icon_smile.gifmhihi.gif

E srnde, ovo je bilo nisko... no.gificon_smile.gif

Preporucujem ti da se vise bavis svojim zivotom, jel je kol'ko vidim iz tvog potpisa - na izmaku! icon_smile.gif

@Gera - hvala! pivopije.gif

Posted

P.S. Sta znaci ovo - Dsus4 Dsus2 ? icon_confused.gif

pa to ti je varijacija na D; Dsus4 (sus4 - umesto terce ("suspendujesh" tercu jelte) stavish kvartu a za Dsus2 - sekundu umesto terce

e da eto gera ti je dao odlichnu ideju! skinesh gp4 i tablaturu neke pesme i dobicjesh i note icon_da.gif , imam ja gp4 full ako ti treba pivopije.gif

Posted
Nemoj Srnde,ZA INAT ! mrred.gif

Vole oni tebe,samo se prave...

Evo i ja navijam da Srnde ostane icon_da.gifzuba.gif

Da nema njega, ova tema nikad ne bi bila na vrhu icon_smile.gif

@Jaymz Doofy Neegroothin - kako bre mozes da mrzis macke? blink.gif

Posted

Gero, stvarno si klosar, kako mozes mrzeti macke! icon_da.gif

@Kali - Pitaj ga samo kako ih je bombardovao u Cetinjskoj, dok smo blejali van skole... violent.gifno.gificon_cry.giflaugh.gif

Goreces u paklu, nesreco!! icon_twisted.gif