moon child Posted September 4, 2002 Report Posted September 4, 2002 Kad vec spomenuste uzore onda ispada da su Larzu uzori Oasis!?Zamislite Tallicu za Oasis zvukom A uzgred Jason je napustio EchoBrain. Da li to znaci... ? Ne znaci, rekao je da bi samo svirao ponovo sa "njima" kad bi ga Jaymz nazvao i zamolio... A to ce biti nikad :? Ah da...cula sam to za Jasona...I za tu foru da bi se vratio kad bi ga Jaymz zamolio...Ali tesko da ce se cudo zaista desiti...Ali,sad kad je napustio Echobrain...Tu mi nesto smrducka :? Quote
Phantom Lord Posted September 5, 2002 Report Posted September 5, 2002 Dok god su svi oni zivi postoji sansa da ce svirati zajedno a: Quote
Jaymz Posted September 5, 2002 Report Posted September 5, 2002 Eh Phantome, mislim da je bolje da se kaze: "dok god su oni zivi i zdravi (i trezni) postoji MEDJU NAMA VELIKA NADA da ce oni opeth svirati zajedno" Quote
moon child Posted September 6, 2002 Report Posted September 6, 2002 Ma,deluju mi vrlo trezno...Bar sudeci po onim slikama koje mogu da se nadju na metallica.com ...E sad,moguce je da su se slikali sa Evian flasicama u rukama samo poziranja radi, :roll: ,ali ne verujem...Well,bar je Jaymz trezan (deluje tako,a i verujem u to - on mi bas izgleda kao porodican covek kome je stalo do svojih naslednika)...Za Larsa nisam sto posto sigurna,a Kirk je,kao i obicno,garant na nekim drogama ...I da...Sto bi Phantom Lord rekao (e,mogu da koristim tvoje pravo ime ovde kad ti se obracam?,dog god su zivi i zdravi,POSTOJI MOGUCNOST...They must use all force they have ... Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2002 Author Report Posted September 7, 2002 Ma nije me briga ko ce im biti bassista,samo da vec jednom objave tej novi album. Quote
Hamsun Posted September 8, 2002 Report Posted September 8, 2002 Vala bash... Prije godinu dana su govorili isto kao i sad-"Objavicemo ga krajem ove,ili pocetkom iduce god."...Pa je onda bilo "Bice to na ljeto 2002..." Muka mi je vise od toga Ako su sve pjesme kao ona nova,onda je mozda bolje i da ne izlazi uopste... :x Quote
Phantom Lord Posted September 8, 2002 Report Posted September 8, 2002 Strpite se ljudi,vredi cekati!Siguran sam da (bar mene)nece razocarati novim albumom. A Jaymz,ja ipak mislim da je veca sansa da oni sviraju zajedno ako se tu umesa alkohol...on leci sve stare rane i uz pomoc njega je lakse naci zajednicki jezik. salim se ja malo Quote
Jaymz Posted September 10, 2002 Report Posted September 10, 2002 A da osnujemo "Alkohol Junajted" i da im posaljemo clanske karte pa da ih sami opijemo i da ih ubacimo u studio?!? a: Quote
Blackmore Posted September 10, 2002 Report Posted September 10, 2002 A da osnujemo "Alkohol Junajted" i da im posaljemo clanske karte pa da ih sami opijemo i da ih ubacimo u studio?!? Ova ti je dobra!!! Quote
lemmy sixx Posted September 11, 2002 Author Report Posted September 11, 2002 Ma nemoras se muciti,samo im reci da ces im poslati par gajbi Jack Danielsa ako zavrse album u dogovorenom roku,i da vidis kako cemo se naslusati Metallice. a: Quote
moon child Posted September 11, 2002 Report Posted September 11, 2002 Ma da,malo Jack-a,i ima da prze ko nikad ...Usput,Tormentore (ili BLAZO,kako god ,na koju si novu pesmu mislio?Na mrtvog Kenedija,ili na uradili ponovo???Ako si mislio na Kenedija: well,pa uopste nije losa pesma...Plus sto je to samo delic demo snimka,koji ce da se menja,i menja,sve dok ga ne zavrse... A bas sad gledam metallica.com,i pise da ce 12-og Novembra ove godine u promet biti pusten Live Shit: Binge & Purge DVD set!!!!E,zbog ovakvih stvari pozelim da imam DVD player Quote
Hamsun Posted September 11, 2002 Report Posted September 11, 2002 /me ide da ugradi DVD... :roll: :roll: :roll: eh,sto bih volio da ne lazem... Quote
Jaymz Posted September 11, 2002 Report Posted September 11, 2002 Draga moja Sonja, znas sta je savrsenstvo zvuka? To sam cuo kod jednog lika koji ima 5+1 zvucnike od mnoooogo para i ima DVD "MetallicA" (tj. Black Album). Taj DVD remix albuma je savrsenstvo zvuka!!!!! Ti u sredini a TallicA oko tebe A inace dosetili su se pa ce krenuti neredom da objavljuju SVE albume na DVDu... Znaci treba skupiti oko dva i po soma za zvucnike i onda ti je DVD najmanji izdatak a momci opeth zaradjuju li zaradjuju... Inace, da me mrzis jos malo, u novembru mi stizu Cliff 'Em All i Year And A Half (oba dela) na DVDu Quote
Hamsun Posted September 11, 2002 Report Posted September 11, 2002 ja sam gledao "cliff `em all" 100 puta Quote
lemmy sixx Posted September 11, 2002 Author Report Posted September 11, 2002 ja sam gledao "cliff `em all" 100 puta A ja 150!!! a: Quote
Jaymz Posted September 11, 2002 Report Posted September 11, 2002 Posto vidim da su neki od vas moj post shvatili kao da to nisam gledao moram da ispravim dezinformaciju. Samo uz VHSove dodajem DVDove Quote
moon child Posted September 13, 2002 Report Posted September 13, 2002 Draga moja Sonja, znas sta je savrsenstvo zvuka? To sam cuo kod jednog lika koji ima 5+1 zvucnike od mnoooogo para i ima DVD \"MetallicA\" (tj. Black Album). Taj DVD remix albuma je savrsenstvo zvuka!!!!! Ti u sredini a TallicA oko tebe A inace dosetili su se pa ce krenuti neredom da objavljuju SVE albume na DVDu... Znaci treba skupiti oko dva i po soma za zvucnike i onda ti je DVD najmanji izdatak a momci opeth zaradjuju li zaradjuju... Inace, da me mrzis jos malo, u novembru mi stizu Cliff 'Em All i Year And A Half (oba dela) na DVDu Ne mogu da verujem!!! I ja imam druga koji ima DVD i kompletno ozvucenje (5+6-ti zvucnik),i takodje PUNO ko brod,i rekla sam ti (ja mislim) za to...Sad samo cekam da lik dodje sa Kipra,pa da gledam to divno cudo!!!Nikad do sada nisam gledala Metallicu na DVD-u,tako da to moram da uradim...A do tada mogu samo da te mrzim! Inace,moj ortak ima ist taj DVD Black...Da nemamo mozda istog ortaka !??!?!?? ...Usput,imam osecaj da tebi cela plata odlazi na `Tallicu a: Mmmmda....Mrzim te...I to mnogo!Dodjavola,odakle ti stizu ta DVD izdanja!?!?!?!??!Ja ti dolazim to da gledam !!!Ili,ako ti nije problem da mi pozajmis dvd,da gledam kod druga,pa ti vratim...Ili kako god...Ako zivis u Beogradu. Quote
lemmy sixx Posted September 14, 2002 Author Report Posted September 14, 2002 Je l' imas "Cunning Stunts" na DVD? Quote
Jaymz Posted September 14, 2002 Report Posted September 14, 2002 Heh. Nemam taj DVD (imam ga u planu od sledece plate) ali sam ga gledao. I ne samo gledao nego izvukao audio tako da imam taj koncert na obicnom audio disku... Quote
wlado Burton RIP Posted September 17, 2002 Report Posted September 17, 2002 sm na DVD------mogu mislit.....ima kod nas DVD za 600DIN Quote
Phantom Lord Posted September 17, 2002 Report Posted September 17, 2002 Da,ali to jedan koncert na dva dvd-a. Quote
Jaymz Posted September 17, 2002 Report Posted September 17, 2002 A jel' se pric o Cunning Stunts ili o S & M :? Quote
wlado Burton RIP Posted September 18, 2002 Report Posted September 18, 2002 Da,ali to jedan koncert na dva dvd-a. kako to mslis/?? mislimo na s&m ne moguce sigurno stane na 1 dvd!!![/code] Quote
Jaymz Posted September 18, 2002 Report Posted September 18, 2002 Pitaj mene: Jedan DVD, osim ako me nisu prevarili i prodali mi samo jedan Quote
wlado Burton RIP Posted September 19, 2002 Report Posted September 19, 2002 pa to i ja kazem,ovaj cvile...jedino ako se sprda za te DVD-e za 600 din ali stvarno mi to tu imamo Quote
Recommended Posts