srnde2 Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 e, srnde, bas si izvukao najgori momenat iz te spice, pored one face sto se uvrce... toga sam se uvek plasio kad sam bio klinac! PS: upravo ih gledam! Ja sam se plashio onog crtaca sa djavolom u kockastim pantalonama koji igra po klaviru... Quote
Гера Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 ne znam koji je to, ali mene su bagovala dva sa mikijem: 1. onaj, pozivaju se sve karte 2. onaj kada metle nose vodu strasno... Quote
Narsil Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 koji ti to pa sad crtani?? Ja sam se plasio onog crtaca sa onim patuljcima sto traze zlato pa nekog medju njima pojuri vampir na groblju uh kako sam se plasio toga... Quote
Гера Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 jeste li znali da je ova slika bila inspiracija za spot UNTIL IT SLEEPS? ko je gledao spot, znace i zasto! Quote
Kali Agna Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Danas bas upalim TV posle 100 godina i uhvatim na MTV-ju Metallica: Unplugged, snimak S&M koncerta... dodje mi da placem za starim vremenima... Quote
Narsil Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Danas bas upalim TV posle 100 godina i uhvatim na MTV-ju Metallica: Unplugged, snimak S&M koncerta... dodje mi da placem za starim vremenima... jebiga.... Quote
Гера Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 e, a ja sam danas na info24 gledao koncert sa nekog festivala iz evrope, iz istog perioda kad i s&m od prilike, i nisam mogao da verujem kako su tada bili do jaja! to im je definitivno bio vrhunac... posle toga je sve go kurac... cak se i rimuje... ali stvarno, ono je bilo extra! vokal, uopste nisu gresili, newsted... ajoj... Quote
Kali Agna Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Ja ipak mislim da im je vrhunac bio kad su objavili Black... od tada je krenula silazna putanja... Quote
Narsil Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Slazem se sa tobom...ali i black mi je postao dosadan , kill ' em all mi je najjaci... Quote
owl Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Ej sa Kill e'm all i Ride the Lightning su definitivno sipresavijali sve tadashnje metal gupe Quote
AGGRESSOR55 Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Vrhunac je Monsters Of Rock koncert Quote
Гера Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 ajde da se slozimo, vrhunac je ceo taj period od newstedovog dolaska, do njegovog odlaska, iako on muzicki nije mnogo doprineo, cak im je tu bio manjak, njegova energija na bini je nosila taj bend, i to je mnogo vise znacilo nego cliffovo sviranje! Quote
AGGRESSOR55 Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 A Rob je spoj Jasonove energije i Cliffovog umetja Quote
fap_mashina Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Metalika je dostigla vrhunac sa Cliffom onog trenutka kad su napravili ORION.Tu se vidi koliko je Cliff znacajan za bend i koliko je veliki um sto se tice stvarajna muzike. Iz svih iz benda je u pomenutoj pesmi izvukao maximum! Lars je ubio boga koliko je cepao dobar ritam! Sam vrh njegove udaracke karijere. Lars je uvek bio najdiskutabilniji u bendu,da ne pominjem rad ostalih,suvisno je. A drugi vrhunac,po meni jos veci i sam vrh metalike,posle koje metalika postepeno kao (thrash) bend"pada" je One.Ne treba tu nesto posebno pricati.Ima sporo,ima brzo,ima melodija,ima solo-kompletna,savrsena pesma! Quote
srnde2 Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 A jel' majmun i zaba smeshno ?! ...... Quote
Гера Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 pa jesu i majmun i zaba, ne sporim ja to, samo kazem da su u NEWSTEDOVOJ ERI bili najbolji live nastupi, a ne autorksi rad! to im je zlatna era live nastupa... Quote
srnde2 Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 pa jesu i majmun i zaba, ne sporim ja to, samo kazem da su u NEWSTEDOVOJ ERI bili najbolji live nastupi, a ne autorksi rad! to im je zlatna era live nastupa... Quote
Гера Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 a ti bi umr'o kad tvoj post ne bi bio poslednj, nego moras da stavis i neko najgore govno od smajlija, samo da napises nesto. Quote
AGGRESSOR55 Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Pre Majmuna i zabe Eh, jebi ga. Za njegov izgled me zabole kurac Quote
Џрк Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Meni je izgled bash bitan. sta,ti si clan neke gay koalicije? salu na stranu,mislim da je na mestu komentar da je jason stvarnoi bio bruka na "terenu"(pod bruka mislim extra ) ali i da je ipak tehnicki i idejno klif bio keva.za roba ne znam,jedni ga pljuju a drugi havale,ali sigurno je da ne moze da se oceni na osnovu jednog albuma na kojem on btw nije ni svirao)rob rock je odsvirao bas deonice cini mi se) Quote
Angelystor Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Ne, vec chlan YuMetala Chemu poenta raspravljati o proshlosti anyway...bolje valjda da grickamo nokte u ishchekivanju sledeceg Metallicinog cheda, i po mogucstvu svi probamo neku drugu veru ako i sad zajebu stvar... Quote
Recommended Posts