Archibald Reiss Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Metalika moj dobar drugar. Fade to black sad bio na Metropolisu, live from Moscow... mnogo dobro. Quote
Гласник смрти Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Eh, jebi ga. Za njegov izgled me zabole kurac Курац, битан је имиџ. Quote
srnde2 Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Pa gde Kill 'Em All najjachi.... Quote
Narsil Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 U smislu meni najbolji album.... Quote
lemmy sixx Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 pa jesu i majmun i zaba, ne sporim ja to, samo kazem da su u NEWSTEDOVOJ ERI bili najbolji live nastupi, a ne autorksi rad! to im je zlatna era live nastupa... Potpuno se jebeno slazem!Ali,hteli vi to priznati ili ne,i autorski rad.Ubedljivo muzicki najkvalitetniji Metallicin album jeste Black. Metallica,to meni znaci: James Hetfield Lars Ulrich Kirk Hammet Jason Newsted Uz svo postovanje prema cika Cliffu,ali po meni Metallica je ona prava sa gore navedenom cetvorkom. Quote
srnde2 Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 (edited) @lake_bodom Bolji ti je od Ride The Lightning ?! Edited November 13, 2005 by _meTal†souL Quote
Narsil Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Meni je najbolji kill 'em all, znaci bolji mi je od ride the lighting! Quote
srnde2 Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 (edited) Oke... Edited November 13, 2005 by _meTal†souL Quote
Гера Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Potpuno se jebeno slazem!Ali,hteli vi to priznati ili ne,i autorski rad.Ubedljivo muzicki najkvalitetniji Metallicin album jeste Black. Metallica,to meni znaci: James Hetfield Lars Ulrich Kirk Hammet Jason Newsted Uz svo postovanje prema cika Cliffu,ali po meni Metallica je ona prava sa gore navedenom cetvorkom. a, jel znas zasto? zato sto je sav zvanicni live materijal, pod koji podrazumevam audio i video koncerte, sniman za vreme newtedovog boravka u bendu (osim klifemola), a iz jednog drugog razloga, kada je vecina nas pocinjala da slusa metallicu newsted je bio u bendu, i logicno je da smo njega prihvatali po default-u! neke buduce generacije, koje sad budu pocinjale da slusaju "metal", i nabave novu metallicu, pitace se: "Ko je taj Cliff, ko je ta zaba Newsted? Mi znamo samo za monkey-face Roba!" cast izuzecima koji su slusali metallicu do 86., ali ja sam tada imao samo godinu dana! Quote
srnde2 Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 a, jel znas zasto? zato sto je sav zvanicni live materijal, pod koji podrazumevam audio i video koncerte, sniman za vreme newtedovog boravka u bendu (osim klifemola), a iz jednog drugog razloga, kada je vecina nas pocinjala da slusa metallicu newsted je bio u bendu, i logicno je da smo njega prihvatali po default-u! neke buduce generacije, koje sad budu pocinjale da slusaju "metal", i nabave novu metallicu, pitace se: "Ko je taj Cliff, ko je ta zaba Newsted? Mi znamo samo za monkey-face Roba!" cast izuzecima koji su slusali metallicu do 86., ali ja sam tada imao samo godinu dana! A ja sam po rodjenju pocheo da slusham Dyers Eve.... Quote
Narsil Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Oke... E ja sam poceo da slusam metallicu 2000! Quote
Angelystor Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 According to early reports from METALLICA's support gig with THE ROLLING STONES at SBC Park in San Francisco, METALLICA performed the following set at tonight's concert: 01. Orion (first half of the song only) 02. Master of Puppets (full version) 03. No Leaf Clover 04. King Nothing 05. Fade to Black 06. I Disappear 07. Turn the Page 08. Sad But True 09. One 10. Nothing Else Matters 11. Enter Sandman Dosta shuplja i dosadna lista..al's obzirom da posle njih sviraju Stonesi, onda ovaj materijal dobro dodje.. p.s. Nemojte sluchajno da povezete "suplja i dosadna" sa Rolling Stones..samo da napomenem Quote
Гера Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 bar nema nista sa ST.ANGER-a! izgleda da su i oni shvatili da je sranje! Quote
owl Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 I Disappear i Turn the page live.....interasting choice.... Quote
fap_mashina Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 (edited) ORION......... Imam 100 koncerata,a samo imam jednu live verziju oriona i to samo onaj clifov deo(tj.u interpretaciji jasona) i to nesto kratko. Bas bi volio da cujem da l ce da ga useru malo ili mnogo. I ne znam da l' ste znali(mada je verovatno da je pisalo bas na ovom forumu) da su na Cliffovoj sahrani pustili orion. Ja bi sad plako kolko mi zao Edited November 14, 2005 by fap_mashina Quote
lemmy sixx Posted November 14, 2005 Author Report Posted November 14, 2005 According to early reports from METALLICA's support gig with THE ROLLING STONES at SBC Park in San Francisco, METALLICA performed the following set at tonight's concert: 01. Orion (first half of the song only) 02. Master of Puppets (full version) 03. No Leaf Clover 04. King Nothing 05. Fade to Black 06. I Disappear 07. Turn the Page 08. Sad But True 09. One 10. Nothing Else Matters 11. Enter Sandman Dosta shuplja i dosadna lista..al's obzirom da posle njih sviraju Stonesi, onda ovaj materijal dobro dodje.. p.s. Nemojte sluchajno da povezete "suplja i dosadna" sa Rolling Stones..samo da napomenem Lista je sasvim korektno prilagodjena.Predgrupa su Stonsima,pa su listu prilagodili dogadjaju.Sasvim normalno. Quote
Novaliis Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 Metallica je postala gay bend. Quote
Гера Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 @fap - msilim da su svirali, a ne pustili Quote
srnde2 Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Da, Cliff je svir'o ja svojoj sahrani.... Quote
Гера Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 (edited) pa bez basa, some! mada ipak i meni je verovatnija cinjenica da su je pustali, posto bi bilo neverovatno glupo svirati je bez njega... a i da sviraju na sahrani, tj. na rasipanju, kako god se to zvalo! kad sam citao nesto na netu, pisalo je played orion, e sad da li su je svirali ili pustili, to je na nasem zdravom razumu! Edited November 15, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
AGGRESSOR55 Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 pa bez basa, some! mada ipak i meni je verovatnija cinjenica da su je pustali, posto bi bilo neverovatno glupo svirati je bez njega... a i da sviraju na sahrani, tj. na rasipanju, kako god se to zvalo! kad sam citao nesto na netu, pisalo je played orion, e sad da li su je svirali ili pustili, to je na nasem zdravom razumu! Pa ''playing'' moze da znaci i pustiti muziku. Btw. Gero, imam istu takvu trzalicu samo je su M i one linije crne a ostatak beo Quote
Angelystor Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Lista je sasvim korektno prilagodjena.Predgrupa su Stonsima,pa su listu prilagodili dogadjaju.Sasvim normalno. Quote
Recommended Posts