Ancient Posted November 11, 2002 Report Posted November 11, 2002 lijepo oni kazu..we will never stop we will never quit,coz we are metallica.. hail svim clanovima yu metala!!! a: a: a: a: a: a: a: Quote
azal Posted November 11, 2002 Report Posted November 11, 2002 lijepo oni kazu..we will never stopwe will never quit,coz we are metallica.. hail svim clanovima yu metala!!! a: a: a: a: a: a: a: nazalost hail 2 u 2 m/ Quote
Nixx Posted November 12, 2002 Report Posted November 12, 2002 Stvarno bi mogli da malo smanjite s Metallicom,bar dok ne izadje novi album.....ako sve vec niste izvakali i izprezivali dva puta....ccc Quote
RNA Posted November 12, 2002 Report Posted November 12, 2002 Jedva čekam novi materijal za pljuvanje! Ako bude dobar kao pesma "We Did It Again" ili zadnja dva albuma... slurp! Već mi pljuvačka teče u VELIKIM količinama! Quote
Nixx Posted November 13, 2002 Report Posted November 13, 2002 RNA kako ce mi biti drago kad budes morao da progutas tu pljuvacku. Quote
RNA Posted November 13, 2002 Report Posted November 13, 2002 Ako ću je progutati zbog kvaliteta albuma, čisto sumnjam. Pre bih rekao da će biti izbačena svom silinom! A i ti Vlado možeš da postupiš po svom potpisu! Quote
B@K@ Posted November 13, 2002 Report Posted November 13, 2002 Mislim da ste svi vi u jednoj velikoj zabludi!!! "Metallica je sranje!!!blah-blah-blah" - to je nesto slichno bogohuljenju (mada daleko od toga da je Metallica ikad bila blizu bozanskom)... Ko nije gledao (a ne verujem da ima takvih), neka pogleda film 'The Exorcist' i bice mu jasno sta se zbiva sa ovim toliko pominjanim (i slushanim) bendom... Jedini problem je u tome sto je dotichi demon (maybe Devil himself) poprilichno izlizanog muzichkog ukusa i veoma poremecen (k'o da pokushava da peva pesme u slavu Boga), a ljubav prema novcu se naravno (poslovno) podrazumeva... a: I tako, daco moja, ne kudite ih i ne karajte, vec ujedinimo svoja srca u iskrenoj ljubavi i usmerimo chiste misli ka njima, u cilju pomoci sabraci svojoj...shtono reche chicha-Paja: "Bhudihmo hljudi hi akho smho..." 8) 8) 8) P.S. Ko god pokusha neke insinuacije tipa - devojchica iz filma itd. ..... paaa... samo nek izvoli :oops: 8) Quote
RNA Posted November 14, 2002 Report Posted November 14, 2002 Pomoć sabraći svakako! Uvek i u svako doba! Ali, oni nisu moja sabraća, mogli bi sve nas jadničke sa ovog foruma da kupe sa sve našim kućama i kompletnom imovinom! Quote
Black Knight Posted November 14, 2002 Report Posted November 14, 2002 Jedva čekam novi materijal za pljuvanje! Ako bude dobar kao pesma "We Did It Again" ili zadnja dva albuma... slurp! Već mi pljuvačka teče u VELIKIM količinama! HE,HE,HE,HE,HE,HE,HE,HE,HE,HE,HE,HE AKO ZATREBA POMOC SAOM SE JAVI HE,HE,HE DA I JA MALO PLJUJEM Quote
Nixx Posted November 15, 2002 Report Posted November 15, 2002 Mogli bi da se okrenete jedan prema drugom...da se ja ne mucim Quote
Black Knight Posted November 16, 2002 Report Posted November 16, 2002 Mogli bi da se okrenete jedan prema drugom...da se ja ne mucim RNA i ja se nikada necemo okrenuti jedan protiv drugoga tako da mozete o tome samo da sanjate. Evo ovih dana vezbam bas pljuvanje u dalj. Vezbam sve dok ne dobacim do Amerike Jao kad pljunem onog Larsa pederka po sred cela he,he,he,he,he. Quote
Nixx Posted November 16, 2002 Report Posted November 16, 2002 Pa Larsa niko ne voli P.S:kakav ste svinjac napravili na ovom forumu....uskoro se vraca Lemmy sixx...mast ce da vam vadi Quote
Black Knight Posted November 17, 2002 Report Posted November 17, 2002 Pa Larsa niko ne voli P.S:kakav ste svinjac napravili na ovom forumu....uskoro se vraca Lemmy sixx...mast ce da vam vadi Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha. Sta se dogadja sa tim covekom uopste ??? Quote
Nixx Posted November 17, 2002 Report Posted November 17, 2002 Pa prvo je bio na putu...juce smo se napili...a vraca se cim kupi kabel za modem Quote
Aleara Posted November 17, 2002 Report Posted November 17, 2002 Ja bih kastrirala Bob Rocka!!!!! Quote
Ocelot Posted November 17, 2002 Report Posted November 17, 2002 Dosta vise sa Metallicom - ne moram ni da citam poruke - znamo sve vec napamet. :roll: Quote
Black Knight Posted November 18, 2002 Report Posted November 18, 2002 Pa prvo je bio na putu...juce smo se napili...a vraca se cim kupi kabel za modem Daj pozdravi ga molim te . Quote
Black Knight Posted November 21, 2002 Report Posted November 21, 2002 E pozdravlja i on tebe.... E kad cete bre doci da svirate u BG??? Quote
Nixx Posted November 21, 2002 Report Posted November 21, 2002 E vidis mogli bi...pitacu ga,ja svakako imam previse vremena.... Quote
Black Knight Posted November 21, 2002 Report Posted November 21, 2002 E vidis mogli bi...pitacu ga,ja svakako imam previse vremena.... Aj poteraj ga tamo , bas bi voleo da vas cujem. Kako imas previse vremena pa il ides ti u skolu il studiras??? Quote
Recommended Posts