AGGRESSOR55 Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Perfectore, molio bih tvoju listu Quote
Perfector Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Kad vec molis... Kill'Em All - Seek & Destroy,Motorbreath Ride The Lightning - Creeping Death,Fight Fire With Fire Master Of Puppets - Master Of Puppets ...And Justice For All - Blackened Metallica - Sad But True Load - The Outlaw Torn Reload - Fixxer Garage Inc. - Am I Evil St.Anger - The Unnamed Feeling Quote
Jellybelly Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 zaboravih da u svoju listu stavim to live is to die, pesma je prelepa, snazna, nabijena emocijama, po meni jedna od najboljih nijhovih pesama Quote
AGGRESSOR55 Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 nije mi jasno sto ljudi vole fixxxer? Quote
Гера Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 to live is to die je definitivno jedna od najboljih metallicinih pesama, bez premca! za fixxxer mogu da ti kazem da je po meni odlicna pesma (mada je meni svaka pesma metallice dobra)! ljudi evo vam jedan link na kome mozete da potpisete peticiju da izbace Boba Rocka sa mesta producenta, jer je po njima, a i ja se duboko slazem sa tim, upropastio Metallicu! Save Metallica & kick Bob Rock!!! Quote
Гера Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Vlado Burton-e, ne lupetaj majke ti!! Bila je heavy do black albuma!! A cist metal su svirali sve do ovog poslednjeg albuma....taj se ne moze svrstati nigde. stole nemoj da se bakces sa citanjem praistorijskih postova, vec se aktiviraj u ovim skorasnjim! i korisi QUOTE! Quote
AGGRESSOR55 Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 a to bese tvoj drug stole... Quote
Jellybelly Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 iako sam otisao da potpisem onu peticiju da maknu Bob Rocka, znam da je to glupost ziva. ako metallica to zeli, vratice se starom zvuku. ako nece, ona moze i da izda album sa obradama sabana saulica. a nazalost, ovo drugo mi se cini verovatnijim od prvog Quote
AGGRESSOR55 Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 jebi ga...i pored svega ja cu da slusam Metallicu till the end Quote
Jellybelly Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 (edited) tako je, uvek cemo imati stare albume. ako novi budu shit, jbg al ne mari mnogo, jer tu su kill, ride, master, justice, black. mada meni su i load i reload sasvim ok albumi. nije to zika prvih albuma al je opet dobra zika. ima dobrih tekstova, melodicno a opet dovoljno cvrsto, pomalo bluesy, sto mi se svidja Edited January 20, 2005 by fillex Quote
Гера Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 tako je, uvek cemo imati stare albume. ako novi budu shit, jbg al ne mari mnogo, jer tu su kill, ride, master, justice, black. mada meni su i load i reload sasvim ok albumi. nije to zika prvih albuma al je opet dobra zika. ima dobrih tekstova, melodicno a opet dovoljno cvrsto, pomalo bluesy, sto mi se svidja pa to i jeste fazon loada i reloada! Quote
Jellybelly Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 o tome i govorim! odlicna zika, a mnogi odjebu ta dva albuma jer nisu tr00 bez da ih posteno i preslusaju Quote
Imenjak Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 o tome i govorim! odlicna zika, a mnogi odjebu ta dva albuma jer nisu tr00 bez da ih posteno i preslusaju ma ti albumi su i bolji od nekih ranije, veci im je muzicki kvalitet i produkcijski... no druga je stvar sto to nije metallica... ali tako je i sa megadethom... Risk je odlican alboom ali nije to Megadeth... to se mora razumeti... ne moze sve da se svira isto od pocetka pa do kraja.... evo mojih pesama: kill 'em all.... seek & destroy ride the lightning.....ride the lightning master of puppets....disposable heroes ...and justice for all....the frayed ends of sanity metallica...wherever i may roam load.....untill it sleeps reload....fixxxer garage inc.... astronomy, last caress st.anger... invisible kid eto to su moje omiljene sa albuma, nadam se da vam se dopada moj izbor! Quote
Mr. Smarty Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 A evo i mojih! Kill 'em all... Ride the Lightning... Master of Puppets... ...And Justice For All... Metallica... Load... Reload... Garage inc... St.Anger... Quote
Imenjak Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 A evo i mojih! Kill 'em all... Ride the Lightning... Master of Puppets... ...And Justice For All... Metallica... Load... Reload... Garage inc... St.Anger... popuniti po zelji! jebiga ipak je meni metalika prvi "prvi" bend! Quote
AGGRESSOR55 Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 popuniti po zelji! jebiga ipak je meni metalika prvi "prvi" bend! i meni su prvi, zato ih toliko volim! Quote
Angelystor Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 I meni je Metalica prvi "prvi" bend..ali problem je shto sam u to vreme gotivio i Eminema, Scooter, Fatboyslim... Quote
AGGRESSOR55 Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 ja sam pre Metallice voleo Rock i Rap Quote
Гера Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 i meni je metallica prvi "prvi" bend!!! pre njih sam slusao domaci rok, a u to spada riblja corba, zabranjeno pusenje, van gogh (stari albumi), partibrejkersi, onda kad sam bio bas mali voleo sam bajagu... Quote
AGGRESSOR55 Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 ja sam bajagu slusao veoma rano, to mi je bila prva kaseta. posle Corbu i Yu Grupu, malo stranog rap-a i na kraju METALLICA! Quote
Гера Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 ja sam bajagu slusao veoma rano, to mi je bila prva kaseta. posle Corbu i Yu Grupu, malo stranog rap-a i na kraju METALLICA! zasto su svi voleli rap kad su bili klinci??? ja se secam, mi smo na jednoj exkurziji u mozda sestom razredu iz zajebavancije slusali MONTENIGERSE, ali mislim da se na toj exkurziji i zavrsilo... eh da zaboravih, slusao sam i ja YU GRUPU, a i SANTANU!!! tacno se secam dana kada sam uzeo metallicu, i prvo sto sam pustio bilo je HIT THE LIGHTS, za razliku od vecine koja je pocela sa NOTHING ELSE... HIT THE LIGHTS mi je i dalje jedna od najjacih njihovih pesama!!! Quote
AGGRESSOR55 Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 ja sam '87, i u vreme kada sam imao 10 godina rap je bio moderna stvar. prva Metallica pesma mi je bila THE UNFORGIVEN Quote
Recommended Posts