AGGRESSOR55 Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Ja sam prvu pesmu cuo Master! a onda sam poceo da kupujem one kasete: load, reload, garage i tsl... nisam znao da je postojalo nesto pre svih ovih albuma (osim mastera koji sam tada vec slusao).... jebiga, peti razred i neinformisanost... secam se tada je u modi bio turbo folk i rep je pocinjao, a ja nikako nisam podnosio turbo-folkere, a rep muziku sam mrzeo, i u to vreme biti metalac bilo je veoma tesko! Pogotovo ako se pojavish sa metalika majcom, svi misle da si u sekti, ili da si satanista, ili da se drogirash, ili sve u isto vreme... tako je bilo kod mene.... Ja sam prvo cuo Unforgiven. Onda sam kupovao sve sto sam naso, a medju prvim kasetama bilo je ovo: Heavy Best, Black, Ride The Lightning, Kill 'Em All, ReLoad. te kasete i danas volim da slusam.U odeljenju sam bio jedini, tako da su me stalno tukli. Mene je bas boleo k***c, izgurao sam do kraja. Quote
AGGRESSOR55 Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 vidi se gero da si zapeceni metalika fan... nijedna pesma nije losa a? znam, razumem te u potpunosti! CAR!!! Doofy-u skidam kapu, vidi se da zivi za Metallicu Quote
AGGRESSOR55 Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 (edited) Posto se opet smaramo, recite mi cija vam se obrada neke Metallicine pesme najvise svidja, i koju pesmu je Metallica po vama najbolje obradila? Po meni je to ovako: Destruction - Whiplash Metallica - Sabbra Cadabra Edited January 23, 2005 by AGGRESSOR55 Quote
Гера Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Metallica - Mercyful Fate Testament - Holier Than Thou Quote
AGGRESSOR55 Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Metallica - Mercyful Fate Testament - Holier Than Thou Mercyful Fate je mnogo duga i zbog toga smara Quote
AmyLee Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 nikad mi nije bilo jasno: ako vec toliko slusas thrash i "opasnije" pravce metala, zbog cega ti je nick AMY LEE, a ako se ne varam to je ona riba iz EVANESENCE-a? a cini mi se da ti je i na avataru! Sto,Amy je bas cool !!!Nije ona na avataru,by the way... Gotivila sam nekad pesmicu Lies,a nisam tako preterano opterecena stilovima,dopada mi se jos uvek...S vremena na vreme... Quote
AGGRESSOR55 Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 E, nismo vise Metallica crew, sad smo Thrash Crew Quote
AmyLee Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 E, nismo vise Metallica crew, sad smo Thrash Crew Hvala na informaciji...Puno se toga izdesavalo dok mene nije bilo ovih dana..... Quote
AGGRESSOR55 Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 ja mu dodjem nesto kao dezurni ovde Quote
Гера Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Mercyful Fate je mnogo duga i zbog toga smara gresis, mercyful je odlicna... to sto je duga to je cini jos boljom... ona mi je najbolja na garazu... podjednako sa sabbra cadabra... ali tu je negde i whiskey in the jar... Quote
AGGRESSOR55 Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Meni je prva, kao sto rekoh, Sabbra Cadabra, pa onda Crash Course In Brain Surgery, pa Turn The Page Quote
rustik Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Turn the page je ok ali me nervira sto je dozivela vrhunac komercijalizacije!! Meni se svidja So what? Quote
Imenjak Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Turn the page je ok ali me nervira sto je dozivela vrhunac komercijalizacije!! Meni se svidja So what? e nesto sam davno cuo, i zaboravio, da su neke kurve bile protiv te pesme... turn the page, jer onaj lik tuce kurvu??? zna li neko nesto vishe? Quote
Гера Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 spot ti je kratki dokumentarac o zivotu te kurve iz spota! i zalile su se neke feministkinje, ja mislim, i borci za ljudska prava, ili tako nesto! hteli su da se spot valjda zabrani zbog nasilja, ili tako nesto... Quote
Imenjak Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 spot ti je kratki dokumentarac o zivotu te kurve iz spota! i zalile su se neke feministkinje, ja mislim, i borci za ljudska prava, ili tako nesto! hteli su da se spot valjda zabrani zbog nasilja, ili tako nesto... ma... poduvale su ga! Quote
AGGRESSOR55 Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Sa drugog CD-a volim Helpless, Crash Course, Last Caress/Green Hell, Overkill i mnoge druge Quote
Гера Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 garage je u stvari odlican album! obrade su fantasticne! sve posme koje su obardili sto puta bolje zvuce nego orginali! Quote
AGGRESSOR55 Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 garage je u stvari odlican album! obrade su fantasticne! sve posme koje su obardili sto puta bolje zvuce nego orginali! Quote
rustik Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Jebo te, feministkinje i lezbejke postale najjaci lobi u ovom svetu oko nas! Prikazu realne stvari i one se sad duvaju da zabranjuju nesto mighty Metallici Quote
voodoo_ Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 I je li, koliko nas sad ima u crewu? Quote
Recommended Posts