AmyLee Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 inace, mejdn ne treba da obradjuje mentaliku jerbo je stariji i kvalitetniji bend....motorhead je klosarski bend i za njih je previse otmeno i govna da jeDu.... Hm.... Quote
Perfector Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 A ono gore spomenuto ne zove Master Of MetallicA nego Dream Of Puppets. Zapravo to ti je bootleg,a zove se bas Master Of Puppets,a ne Dream Of Puppets il Master Of Metallica kako je ovde pominjan. Quote
Jaymz Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Zapravo na official Theater sajtu u odeljku Bootleg se zove Dream Of Puppets, bas kao i bootleg za Maidenov NOTB se zove Dream Of The Beast, tako da ipak mislim da se zove DOP Quote
Invictus Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Samo da pljunem po ovome bendu, pa odoh dalje. Quote
Jellybelly Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 (edited) kupi pljuvaonicu a svoju spam-slajmaricu drzi podalje od metallice Edited February 21, 2005 by fillex Quote
Perfector Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Zapravo na official Theater sajtu u odeljku Bootleg se zove Dream Of Puppets, bas kao i bootleg za Maidenov NOTB se zove Dream Of The Beast, tako da ipak mislim da se zove DOP Nemam pojma meni na disku pise ovako,sad... Quote
AGGRESSOR55 Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Meni na discu pise Master Of Metallica, najozbiljnije Quote
Perfector Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 E jebi ga,svi znamo o cemu se radi... Quote
Jaymz Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Da, ali pitanje ko je rezao taj disk Eto napravismo diskusiju ni oko cega Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Hm.... shta nije jasno trebaju li 'dodatni casovi'.... Quote
AmyLee Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 shta nije jasno trebaju li 'dodatni casovi'.... Izrazio si se malo pregrubo u vezi Motorheada...Nisam ni ja njihov fan,ali malo postovanja,please! A ono u vezi Maidena...Stariji bend mozda jesu,ali ne bih sad raspravljala o kvalitetu...Jednostavno,nisu po mom ukusu... Quote
AGGRESSOR55 Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Valjda smo prevazisli Maiden vs. Metallica prepucavanje Quote
Jaymz Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 E kad vec pricamo o bootlezima ili obradama drugih bendova... Sta kazete za MetallicA obradjuje Metallicu koncert? U pitanju je bootleg (koji ponovo ima 2 imena - ne znam koje je pravo): Where The Fuck's James ili Met Without Het. Ceo koncert je otpevao Jason, a gostovali su i Kid Rock, lik iz Korna i SOADa. Meni to zvuci skroz smesno iako su tu trojca...James je ipak maajka Quote
AmyLee Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 E kad vec pricamo o bootlezima ili obradama drugih bendova... Sta kazete za MetallicA obradjuje Metallicu koncert? U pitanju je bootleg (koji ponovo ima 2 imena - ne znam koje je pravo): Where The Fuck's James ili Met Without Het. Ceo koncert je otpevao Jason, a gostovali su i Kid Rock, lik iz Korna i SOADa. Meni to zvuci skroz smesno iako su tu trojca...James je ipak maajka Imas to? Quote
fap_mashina Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 E ovo nema nigde! MetallicA obradjuje metallicu? Pa ovi su prejebali i inspektora Blazu! Sta je sledece,metallica obradjuje obradjevinu metallice od metallice Ili metallica se potvrgava plasticnoj operaciji da bi izgledali 20 godina mladje kako bi mogli ponovo da sviraju obradjene tribute obradjenih tributa svih svojih albuma? Quote
Jellybelly Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 nesto nam se zatribjutovala tema nego ja cu definitivno morati da nabavim neki tribute album metlice - nemam bas nijedan Quote
AGGRESSOR55 Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 (edited) E kad vec pricamo o bootlezima ili obradama drugih bendova... Sta kazete za MetallicA obradjuje Metallicu koncert? U pitanju je bootleg (koji ponovo ima 2 imena - ne znam koje je pravo): Where The Fuck's James ili Met Without Het. Ceo koncert je otpevao Jason, a gostovali su i Kid Rock, lik iz Korna i SOADa. Meni to zvuci skroz smesno iako su tu trojca...James je ipak maajka Najjaca je Kid Rockova Fuel verzija Meni pise James Disappear (original imam) Edited February 22, 2005 by AGGRESSOR55 Quote
Zakk Fade To Black Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Najjaca je Kid Rockova Fuel verzija Meni pise James Disappear (original imam) To mora da je do jaja Quote
rustik Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 E kad vec pricamo o bootlezima ili obradama drugih bendova... Sta kazete za MetallicA obradjuje Metallicu koncert? U pitanju je bootleg (koji ponovo ima 2 imena - ne znam koje je pravo): Where The Fuck's James ili Met Without Het. Ceo koncert je otpevao Jason, a gostovali su i Kid Rock, lik iz Korna i SOADa. Meni to zvuci skroz smesno iako su tu trojca...James je ipak maajka Pa to je kao da ljudi shvate da je on jedini koji odrzava taj bend jer kad bi on otisao ili umro Metallica se vise nigde ne bi pojavila jer bi ih onda svi odbacili. Btw. sta je 09. juna 2005. u 20h na JNA??? Quote
Гера Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Pa to je kao da ljudi shvate da je on jedini koji odrzava taj bend jer kad bi on otisao ili umro Metallica se vise nigde ne bi pojavila jer bi ih onda svi odbacili. Btw. sta je 09. juna 2005. u 20h na JNA??? totalno se slazem! on je najjaci lik u bendu! a 09.06. bi trebao da bude IRON MAIDEN u BGD-u! Quote
Angelystor Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Bice 'Dominacija paklenevatre'. Quote
Jaymz Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Da imam to logicno (inace ne bih pricao o tome, zar ne?) A ja opeth smaram sa naslovima: dowloadovao sam iz foldera Where The Fuck's James a kasnije sam nasao omot na coveruniverse-u gde se zove Met Without Het. Da se ne lazemo, tu nije bitno ime jer je to najgori bootleg Quote
Angelystor Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Moj omiljeni bootleg je jedan live iz 84e u Holandiji..grad Aarwen tako neshto. Kak'a svirka Quote
Recommended Posts