Zakk Fade To Black Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Bice 'Dominacija paklenevatre'. Fantasticno Quote
+ Jimmy + Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Dobra ideja, samo zar ne mislite da bi onda moglo doci do negodovanja Metalikinih anti-fanova i ostale bagre. By the way, ako neko zeli "Hunger" od Metalike neka kaze, album je bruka dobar, samo nisam siguran kada je snimljen. Znam samo da ima 2-3 pesme sa Megadethom. Quote
Jaymz Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Sto se Tributea tice meni je VRH "A Punk Tribute To MetallicA"! Uzasno mi se svidja i kompilacija "Metalliska" gde doduse ima samo Motorbreath od tallice ali ima i Maidena i bla bla bla A Pat Boone i njegov album No More Mr. Nice Guy i obrada Enter Sandmana - to se smejem svaki put kad cujem Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 (edited) Izrazio si se malo pregrubo u vezi Motorheada...Nisam ni ja njihov fan,ali malo postovanja,please! A ono u vezi Maidena...Stariji bend mozda jesu,ali ne bih sad raspravljala o kvalitetu...Jednostavno,nisu po mom ukusu... ukus i kvalitet TREBA RAZDVOJITI, ko poznaje muziku to moze....megalomanica je samo agresivnija muzicki od mejdna i nista dalje, anyway ostaje fakat da je i megalomanica jedan od najvecih bendova ikad.... inace, za motorhead stojim izA izjave zato shto je bend i po 'ideji' (stavljam u zagradu jerbo je to kvazi-ideja) i muzicki totalno siroV i anti-intelektualan u meri da to pocinje da smeta....s takvom zivotnom filozofijom iz lemijevih textova i djubriste je nedostizan cilj - maloumnost totalna.... Edited February 24, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Nixx Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Cekaj malo, tekstovi su Lemmyev zivot, price kroz sta je prosao i neka razmisljanja i osvrt na sve to. Sta ocekujes, kakvu filozofiju? Nema sta tu da se filozofira, covek kaze kako jeste i kako on to vidi, to sto je sirovo i nema nekog lickanja, to je njegov stil... to je Rock 'N' Roll...muzika za ljude svene svoje realnosti. Sve je to sex. Quote
Zakk Fade To Black Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 (edited) Cekaj malo, tekstovi su Lemmyev zivot, price kroz sta je prosao i neka razmisljanja i osvrt na sve to. Sta ocekujes, kakvu filozofiju? Nema sta tu da se filozofira, covek kaze kako jeste i kako on to vidi, to sto je sirovo i nema nekog lickanja, to je njegov stil... to je Rock 'N' Roll...muzika za ljude svene svoje realnosti. Sve je to <a sex Edited February 24, 2005 by Zakk Fade To Black Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 (edited) Cekaj malo, tekstovi su Lemmyev zivot, price kroz sta je prosao i neka razmisljanja i osvrt na sve to. Sta ocekujes, kakvu filozofiju? Nema sta tu da se filozofira, covek kaze kako jeste i kako on to vidi, to sto je sirovo i nema nekog lickanja, to je njegov stil... to je Rock 'N' Roll...muzika za ljude svene svoje realnosti. Sve je to sex. khkh....ti to ozbiljno.... btw. i to shto bi ti nazvao 'antifilozofijom' je takodje odredjena (glupa) zivotna filozofija.... Edited February 25, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Nixx Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 btw. i to shto bi ti nazvao 'antifilozofijom' je takodje odredjena (glupa) zivotna filozofija.... "Zivotna filozofija" je ipak bolja, odnosno realnija od bilo koje filozofije koja ukljucuje: maceve, zmajeve, ratove zvezda, hobite, Gulivera i ostalu bandu. O tome uopste necu da raspravljam. Vise cenim realno, pa makar se kosilo sa nekim mojim stavovima i verovanjima. Glupo bi bilo reci da je zbog toga necija filozofija glupa. Quote
Zakk Fade To Black Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Vise cenim realno, pa makar se kosilo sa nekim mojim stavovima i verovanjima. Glupo bi bilo reci da je zbog toga necija filozofija glupa. Upravo... Quote
AGGRESSOR55 Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Moj omiljeni bootleg je jedan live iz 84e u Holandiji..grad Aarwen tako neshto. Kak'a svirka Ja najvise volim Bay Area Thrashers. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 "Zivotna filozofija" je ipak bolja, odnosno realnija od bilo koje filozofije koja ukljucuje: maceve, zmajeve, ratove zvezda, hobite, Gulivera i ostalu bandu. O tome uopste necu da raspravljam. Vise cenim realno, pa makar se kosilo sa nekim mojim stavovima i verovanjima. Glupo bi bilo reci da je zbog toga necija filozofija glupa. opet je ovde pitanje tvog neshvatanja, ovde nije vazno shta je moja filozofija, nego shta je pogresno, ne znaci da je pogresno jer nije moje, zaR tako shvatas stvari.... a macevi i ratnici, i to je sranje na svoj (drugi) nacin.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Sex,drugs,R'n'R razlog propasti gitarske muzike.... Quote
fap_mashina Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Samo bre nesto filozofiras... Pokusaj da posetis forum religija+ filozofija+shit.Olaksaj dusu Quote
Zakk Fade To Black Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Samo bre nesto filozofiras... Pokusaj da posetis forum religija+ filozofija+shit.Olaksaj dusu I svi ce biti na dobitku... Quote
Jaymz Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 e ljudi aj' da menjamo te bootlege i rare snimke! Ko oce nek' mi se javi na pp i nek' kaze sta ima pa da se menjamo Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 Samo bre nesto filozofiras... Pokusaj da posetis forum religija+ filozofija+shit.Olaksaj dusu a, jebi ga, nesto nije za forum zbog duzine.... Quote
Zakk Fade To Black Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 a, jebi ga, nesto nije za forum zbog duzine.... Quote
AGGRESSOR55 Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 Tu sam I ja sam spreman za razmenu Quote
AGGRESSOR55 Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 Jel zna neko sta je sa Ronom McGovneyem? Quote
+ Jimmy + Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 Da li je neko sem mene odslusao "Hunger" i sta mislite o kompletnoj stvari? Quote
Jaymz Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 E da... Sta mi treba: Live Shit ali video. Ne pitam jel' su 2 DVDa ili je DivX samo da su OBA koncerta tu... Mrzim ih jer ne moze da se naruce samo DVDovi. Moras da narucis ceo komplet sa 3 CD-a i 2 DVDa i to je onda preskupo za moj ukus. Tj sto bih placao 30$ vise kad imam te CDove (i originale i bugare a i mp3 buahahahah). Dakle: Pomagajte ljudi Quote
Recommended Posts