AGGRESSOR55 Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 A tek avatar. Ovaj nema vise od 16 godina Quote
kirk hammett Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 A tek avatar. Ovaj nema vise od 16 godina al' imam vise od 16 mozdanih celija Quote
Zakk Fade To Black Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Ej, vratite se na temu! Jel znate da su izmedju ostalog, trebali da se zovu Thunderfuck (Metallica) ALCOHOLLLICA-Tako su se prvo zvali Quote
kirk hammett Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 ALCOHOLLLICA-Tako su se prvo zvali pa sto su promenili,zbog napstera? Quote
Angelystor Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 @Zakk Nope sinak, to im je bio "nadimak" tokom RTL evropske turneje... Quote
*nitro* Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 @AGGRESSOR55 - trebalo je prvo da se zovu Leather Charm, kao Hetfidov prvi bend, a tek onda Thunderstruck Quote
AGGRESSOR55 Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 ALCOHOLLLICA-Tako su se prvo zvali Nikad se tako nisu zvali. To je izmislio neki holandjanin i napravio majicu Quote
Гера Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 ALCOHOLLLICA-Tako su se prvo zvali Nikad se tako nisu zvali. To je izmislio neki holandjanin i napravio majicu Quote
fap_mashina Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Ili su bese mnogo voleli da sljokaju,pa su sebe nazvali AlkoholikA Quote
Гера Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Ili su bese mnogo voleli da sljokaju,pa su sebe nazvali AlkoholikA НЕ, ДЕФИНИТИВНО ОНО ГОРЕ! Quote
Jaymz Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 a Spactic Children? Jel postoji IGDE neki njihov snimak??? Quote
*nitro* Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Sta je to? Ja najstarije sto imam od metalike je "bay area thrashers" koji kupih u madjarskoj, to je neka njihova svirka iz '82 godine kad su s njima svirali Mustaine i Ron McGovney... Quote
Zakk Fade To Black Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Ili su bese mnogo voleli da sljokaju,pa su sebe nazvali AlkoholikA Cuj...pa ko ne voli... Quote
kirk hammett Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 ajde da probam i ja da izustim nesto pametno : sta bi sa Jason-om Quote
Zakk Fade To Black Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Kako sta je bilo? Menjan u OO bend za Monkey Man Trujila! Ako se nesto promenilo nemam pojma! Cliff Burton je najbolji bassista ikada(posle AGGRESSOR-a55 ) Quote
kirk hammett Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 da li ja haluniciram ili neko bezrazlozno brise odgovore?! Quote
Perfector Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Jason je svirao u Flotsam & Jetsam,i valjda jos uvek svira u Voivod-u,uz jos neke manje bendove... Quote
Jaymz Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Spastic Children: James 'Flunky' McDaniel - gitara Cliff Burton - bas Fred Cotton - vokal James Hetfield - bubnjevi Spastic Children su nastali samo radi zabave. Prvi koncert su imali 31. januara 1986. u 'Ruthie's Inn'. Pevali su i dizali buku sa pesmama kao sto su: 'Pus Is Great', 'I Like Farts' i 'Cunt'. Pre svake svirke, James i Cliff su se trudili da budu sto vise pijani i izmotavali su se na sceni. Kada bi publika tra`ila da odsviraju nesto od Metallice njihovi odgovori su bili podrigivanje, prdenje i pljuvanje po publici! Metallica je otisla na 'Master Of Puppets' turneju, pa su "Spastic Children" bili na 'odmoru'. 21. juna 1986. napravili su neocekivani koncert u 'Ruthie's Inn', pa su se vratili na turneju. 29. avgusta Metallica je ponovo napravila pauzu pa su "Spastic Children" odrzali novi koncert. Ovog puta James nije mogao da svira bubnjeve jer je slomio ruku, pa se pridruzio Fredu na vokalu, dok je Jumbo, pevac benda "Pillage Sunday" svirao bubnjeve. Ubrzo zatim, Metallica je nastavila turneju u Evropi. Tokom nje se desio tragican incident u kojem je Cliff Burton poginuo. Ipak, to nije bio kraj "Spastic Childrena" posto je Kirk Hammett preuzeo ulogu basiste. Jedino sto se promenilo je da je bend bio jos pijaniji i ludji i mnogo vise je nervirao publiku. Quote
Гера Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Jason je svirao u Flotsam & Jetsam,i valjda jos uvek svira u Voivod-u,uz jos neke manje bendove... izmedju toga je svirao u Echobrain-u, zbog njega je i otisao iz Metallice, jer mu Hetfield nije dao da izdaje album sa njima (bar sam ja takvu pricu cuo)! Quote
Jaymz Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Ma ne treba "nam" slika nego neki snimak! Quote
Recommended Posts