Face of Death Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Naravno da jesu,nisu thrash ali su mnogo ozbiljniji i imaju savrsene textove. Quote
Jaymz Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Cekaj bre Gero, sta si hteo da kazes sa tim da je Black otpadak od tresha? Ispada da je sad i on losh album... Quote
Гера Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 (edited) ne znam da li ste citali najnoviji METAL HAMMER, u njemu ima intervju sa Larsom! evo vam jedan deo koji bih izdvojio, sa mojim komentarima u zagradi: MH: "Znaci priznajes da je album bio problematican i tezak za slusanje?" (St.Anger) Lars: "Da, ali je bio i svojevrsno kaznjavanje slusalaca. Vec neko vreme pravimo sarkasticne sale od tome da bi naredni album trebalo da otvori petominutna solo gitarska deonica. Naravno, uz zvuk bubnjeva!" (sherpi ) MH: "Hocete li koristiti limeni poklopac kante za smece, kao nekad, ili ce to biti dobos?" ( al' ga isproziv'o! ) Lars: "Pa, sigurno necu uci u studio i reci: 'Hajde da lupam bubnjeve!' Na albumu St.Anger zaista je dominirao zvuk bubnjeva, mozda cak i previse. ( ) Sto se tice Kirka, smatrali smo da njegov talenat treba da dodje do izrazaja." (pa su snimili album bez soloa? I don't get it... ) Izdvojio bih i da nije istina ono sto pise u clanku da je Hetfield isao na rehabilitaciju i odvikavanje od droge, nego do alkohola! Edited May 9, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Гера Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Cekaj bre Gero, sta si hteo da kazes sa tim da je Black otpadak od tresha? Ispada da je sad i on losh album... ne, ne, nisi razumeo... nisam ja rekao da je to los album, naprotiv! to je odlican album... nego samo svi razdvajaju staru i novu metallicu, a ja smatram da black spada u novu metallicu koja nije thrash, jer sve do black-a jeste! Quote
*nitro* Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 sta, izasao je #2 domaci metal hamer? moram ga qpiti... Pa naravno da je jaymz bio na odvikavanju od alkohola, to je vec opste poznato Quote
Гера Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 sta, izasao je #2 domaci metal hamer? moram ga qpiti... Pa naravno da je jaymz bio na odvikavanju od alkohola, to je vec opste poznato izasao... lars na naslovnoj strani... ovde pise da je bio na odvikavanju od droge... Quote
*nitro* Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 pa da, ko sto je i u rock expressu za st. anger pisalo - povratak korenima Quote
Jaymz Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Ali zasto i ti sine brute odvajas Tallicu na novu i staru!? To je sve MetallicA BRE! Salim se, bre, morao sam da te "prozovem"... Uzgred, palo mi na pamet najjednostavnije resenje za DVD. Bas me mrzi da se cimam da kompresujem to tako da lepo dodjes kod mene da ga gledamo (i ovako sam gledao samo 4 puta do sada hahahaha) A sto se tice Jamesovog lecenja to je stvarno tesko bilo za saznati (opste poznato!?) lad je covek proveo 11 meseci na lecenju od bolesti zavisnosti... A kao sto lepo rece KRK kad odes tamo oni zadju mnogo dublje u tebe od "samo" problema sa alkoholisanjem... Quote
*nitro* Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 A sto se tice Jamesovog lecenja to je stvarno tesko bilo za saznati (opste poznato!?) lad je covek proveo 11 meseci na lecenju od bolesti zavisnosti... A kao sto lepo rece KRK kad odes tamo oni zadju mnogo dublje u tebe od "samo" problema sa alkoholisanjem... knjiga "metallica:kroz sopstvene rechi" i MTV icon mi trenutno padaju na pamet kao izvori tih informacija... ovih dana treba da dobijem s&m dvd, can't wait!!! Quote
Face of Death Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Pa nisam bas siguran da je bilo samo od alkohola, protumacite vecinu textova sa Load-a i Reload-a, da nisu mozda o gudri? Da se drogirao jeste sad koliko je daleko otisao to samo on zna. A nije tesko otici daleko... Quote
srnde2 Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Pa nisam bas siguran da je bilo samo od alkohola, protumacite vecinu textova sa Load-a i Reload-a, da nisu mozda o gudri? KOJI TEXTOVI? Quote
Гера Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 pa kad uzmes u obzir pesmu Master Of Puppets, cija je tema zlo narkomanije, ne znam koji mozak moras da budes da napises pesmu kako je droga losa, i onda pocnes da se drogiras! ja znam da se kirk drogirao, za ostale nisam siguran! Kirkova izjava: "Droga je bila svuda oko mene, na meni je bilo samo da je uzmem" (ili nesto slicno) Pa nisam bas siguran da je bilo samo od alkohola, protumacite vecinu textova sa Load-a i Reload-a, da nisu mozda o gudri? Da se drogirao jeste sad koliko je daleko otisao to samo on zna. A nije tesko otici daleko... ako mislis na pesmu fixxxer, ona ne govori o fixanju nego o voodoo-u! Quote
Гера Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 ...Uzgred, palo mi na pamet najjednostavnije resenje za DVD. Bas me mrzi da se cimam da kompresujem to tako da lepo dodjes kod mene da ga gledamo (i ovako sam gledao samo 4 puta do sada hahahaha)... KIX ASS!!! ajde, ako moze sledece nedelje, posto sam u frci sa kolokvijumima, i u petak imam svirku u batochini, pa kad sve to prodje, onda na trochasovno uzivanje, ako se ne varam... Quote
Face of Death Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 ako mislis na pesmu fixxxer, ona ne govori o fixanju nego o voodoo-u! Ne mislim na tu pesmu,ali na primer: Fuel,Prince Charming,Cure,Low Man's Lyric... ces jos? Quote
Jaymz Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 "MetallicA: kroz sopstvene rechi" nije zvanicna knjiga i u njoj moze da pise sta god hoces. Ja se uvek oslanjam na najbolji magazin na svetu "So What!?" kad su potrebne informacije u pitanju. Trebalo bi da procitate knjigu "So What!? The Good, The Mad & The Ugly", sad je vec dostupna i u nasim knjizarama... A ako se Kirk drogirao ne vidim kakve to veze ima sa Jamesovim tekstovima Quote
Jaymz Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 KIX ASS!!! ajde, ako moze sledece nedelje, posto sam u frci sa kolokvijumima, i u petak imam svirku u batochini, pa kad sve to prodje, onda na trochasovno uzivanje, ako se ne varam... Ok. deal. Film je 2' 20'' ali ima bonusa koliko ti dusa hoce... Sve zajedno negde oko 10 sati... Anyway, zvrcni me kad budes imao vremena pa pravimo neki plan... Quote
Face of Death Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 (edited) A ako se Kirk drogirao ne vidim kakve to veze ima sa Jamesovim tekstovima Pa nema jer se i James drogirao. ako mislis na pesmu fixxxer, ona ne govori o fixanju nego o voodoo-u! A da,Fixxxer ne govori o voodo-u nego o odnosu(losem) izmedju oca i sina. Edited May 9, 2005 by Face of Death Quote
Гера Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 (edited) A da,Fixxxer ne govori o voodo-u nego o odnosu(losem) izmedju oca i sina. A ako se Kirk drogirao ne vidim kakve to veze ima sa Jamesovim tekstovima pa nema, niko i nije rekao da ima! Ok. deal. Film je 2' 20'' ali ima bonusa koliko ti dusa hoce... Sve zajedno negde oko 10 sati... Anyway, zvrcni me kad budes imao vremena pa pravimo neki plan... vazi, brate, dogovor! Fuel,Prince Charming,Cure,Low Man's Lyric... Fuel - priznajem, jeste o drogiranju (ali ne mora da znaci da je o njegovom) Prince Charming - o nesrecnom detinjstvu, ili nesto slicno Cure - inspirisana Jaymz-ovim odvikavanjem i terapijama za izlecenje od alkoholizma (alkoholizam nije narkomanija) Low Man's Lyric - o beskucniku koji trazi oprostaj, ili nesto slicno (nema dve veze sa drogom) Edited May 9, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
srnde2 Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 JA MISLIM DA NIJE NI FUEL O DROGIRANJU AL AJDE. A FIXXXER NIJE O LOŠEM ODNOSU IZMEĐU OCA I SINA NEGO O ČOVEKU KOJI PREDSTAVLJA LUTKU U BOŽJIM RUKAMA.... Quote
Face of Death Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 JA MISLIM DA NIJE NI FUEL O DROGIRANJU AL AJDE. A FIXXXER NIJE O LOŠEM ODNOSU IZMEĐU OCA I SINA NEGO O ČOVEKU KOJI PREDSTAVLJA LUTKU U BOŽJIM RUKAMA.... Fuel definitivno jeste o drogi,za fixxxer moze biti to ni ja nisam siguran izmedju ta dva tumacenja ali o voodo-u definitivno nije. Fuel - priznajem, jeste o drogiranju (ali ne mora da znaci da je o njegovom) Prince Charming - o nesrecnom detinjstvu, ili nesto slicno Cure - inspirisana Jaymz-ovim odvikavanjem i terapijama za izlecenje od alkoholizma (alkoholizam nije narkomanija) Low Man's Lyric - o beskucniku koji trazi oprostaj, ili nesto slicno (nema dve veze sa drogom) Cure je o drogi mislim da mnogo vise smisla ima nego o alkoholu. Prince Charming-"There's a dirty needle in your child Ha ha, stick me"a u refrenu se obraca kevi! Low Man's Lyric-Beskucnik jeste ali sto??? "My eyes seek reality My fingers seek my veins" Mislim ima jos pesama nisu to sve ali nebitno. poz Quote
srnde2 Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Fuel definitivno jeste o drogi,za fixxxer moze biti to ni ja nisam siguran izmedju ta dva tumacenja ali o voodo-u definitivno nije. "Dolls of voodoo all stuck with pins One for each of us and our sins So you lay us in a line Push your pins, they make us humble Only you can tell in time If we fall or merely stumble" ŠTO SE TIČE FUEL-A TO JE PRE O LJUBAVI PREMA BRZINI I AUTOMOBILIMA NEGO O DROGIRANJU.... Quote
Distributor of Pain Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 ŠTO SE TIČE FUEL-A TO JE PRE O LJUBAVI PREMA BRZINI I AUTOMOBILIMA NEGO O DROGIRANJU.... Spot govori vise od reci Quote
AGGRESSOR55 Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 ŠTO SE TIČE FUEL-A TO JE PRE O LJUBAVI PREMA BRZINI I AUTOMOBILIMA NEGO O DROGIRANJU.... Fuel je o drogiranju i tacka Quote
srnde2 Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 E AJ' BAŠ DA PITAMO HETFILDA.FUEL JE O BRZINI I AUTOMOBILIMA.NE ZNAM ODAKLE VAM IDEJA DA JE O DROGIRANJU. Quote
*nitro* Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Another junkie lives too fast! - definitivno je o drogi, dodao bih - uopste o zivotu danasnje omladine Cure - nisam siguran ali bih rekao da je isnpiraciju nasao upravo na lechenju od alkohola Quote
Recommended Posts