Jump to content

Recommended Posts

Posted
Brate, da li je moguce da si toliko glup? Preko napstera si mogo da downloadujes besplatno pesme, to je bio problem. Ali vise ne mozes, jer ih je Lars tuzio. Sad mozes preko drugih programa

PA JA SAM I MISLIO DA JE BILO BESPLATNO ALI POGLEDAJ MALO BOLJE POST IZNAD MOG...

Posted

eh, logiko... no.gif

pa gubili su pare jer su ljudi skidali pesme sa NAPSTER-a, i logicno, nisu kupovali njihove (original) albume, sto jelte prouzrokuje manje prilive u njihove vec i onako duboke dzepove... icon_smile.gif

Posted

jel znate ko je ovde? pa jebeni kirk hammett je na yu metal forumu... da da... PAKA NIGGA je u stvari moj pseudonim, jer sam ja onaj kirk hammett, satrianijev ucenik... ovaj kirk, koji se predstavlja za kirka i svira u metallici, je u stvari covek koji je ukrao moj identitet... pa ko sam onda ja, pitanje je sad... icon_confused.gif kome da ga tuzim? kome da se zalim? kome da se jadam? moj zivot je gotov... idem da se samoubijem... sve soloe mi je pokrao... najzaliji mi je solo za st.anger... wallbash.gif stvarno kirku (kako se predstavljas, a u stvari se zoves Maksimilijan Doroslovacki), kako te nije sramota da krades i da se jos predstavljas pod mojim imenom... pa stvarno... no.gif

Posted

E ajde dosta smaranja sa Beatallicom!

Drugo zar postoji jos neko ko jos nije cuo za njih? wallbash.gif

I kakav crni cover za novi album? wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

@srnde

prvo svidja mi se tvoje razmisljanje citaj: avatar) a drugo, jel' mogu nekako da pristupim ŽENE SU ZLO CREWu? icon_mrgreen.gif

Posted
jel znate ko je ovde? pa jebeni kirk hammett je na yu metal forumu... da da... PAKA NIGGA je u stvari moj pseudonim, jer sam ja onaj kirk hammett, satrianijev ucenik... ovaj kirk, koji se predstavlja za kirka i svira u metallici, je u stvari covek koji je ukrao moj identitet... pa ko sam onda ja, pitanje je sad... icon_confused.gif kome da ga tuzim? kome da se zalim? kome da se jadam? moj zivot je gotov... idem da se samoubijem... sve soloe mi je pokrao... najzaliji mi je solo za st.anger... wallbash.gif stvarno kirku (kako se predstavljas, a u stvari se zoves Maksimilijan Doroslovacki), kako te nije sramota da krades i da se jos predstavljas pod mojim imenom... pa stvarno... no.gif

icon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gif

Posted

ej, mladjo (jaymz), a i svi vi ostali MetallicA fanovi slusajte:

04.06.2005. u SKC-u odrzace se MetallicA tribute vece na kojem ce se svirati skoro sve (najverovatnije sa svih albuma)!

Svirace bendovi: Hatred, Aggressive Silence, Underdeath i jos jedan kome ne znam naziv!

ova svirka jos nije 100% potvrdjena, ali da vam kazem na vreme!

icon_rockdevil.gifgivemebeer.gifpivopije.gif

Posted

A jel to vredi icemu???

Mislim, kul je sto momci obradjuju Bogove ali... Ne znam nekako sam skeptican i nikad nisam slusao tribjut bendove... Sta kazes? Ali ISKRENO pivopije.gif

Posted

Pa zar ne znate da je Gera konkurisao na mesto na kom je Trujillovo sada u Tallici?

E sad bez zezanja umro sam od smeha. Trujillo je svirao sa Ozzyjem to svi znate. A znate ko sad svira sa Ozzyjem? Jason Newsted!!! musik19.gif

Posted
pa to je sjajno... biggrin.gificon_rockdevil.gif

Danilo, svaka chast pivopije.gif

evo , shta sam rekao, nalozicjesh se na thrash kad-tad biggrin.gif ! Ali edukovacje tebe DANILO, ne brini icon_razz.gif

Hvala i nadam se da dolazish icon_da.gif !!!

Mladen(hatred) i ja smo 2 jebena meseca poqshavali da napravimo ovo veche al nikako se nije dalo, i evo konachno 4. juna + josh 2 dobra metLica tribjuta (Underdeath i "dzonsonov bend" tj. ne znam kako se zovu icon_biggrin.gif ). Verujem da ce biti jedno od najboljih tribute to metallica vecheri, bicjete i zvanichno obaveshteni na posebnoj temi pivopije.gif