Jellybelly Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 vlado, i meni taj unplugged da doneses kad dodjes u bg za leto. OBAVEZNO Quote
srnde2 Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Brate, da li je moguce da si toliko glup? Preko napstera si mogo da downloadujes besplatno pesme, to je bio problem. Ali vise ne mozes, jer ih je Lars tuzio. Sad mozes preko drugih programa PA JA SAM I MISLIO DA JE BILO BESPLATNO ALI POGLEDAJ MALO BOLJE POST IZNAD MOG... Quote
Гера Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 eh, logiko... pa gubili su pare jer su ljudi skidali pesme sa NAPSTER-a, i logicno, nisu kupovali njihove (original) albume, sto jelte prouzrokuje manje prilive u njihove vec i onako duboke dzepove... Quote
PAKA NIGGA Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 jel znate ko je ovde? pa jebeni kirk hammett je na yu metal forumu... da da... PAKA NIGGA je u stvari moj pseudonim, jer sam ja onaj kirk hammett, satrianijev ucenik... ovaj kirk, koji se predstavlja za kirka i svira u metallici, je u stvari covek koji je ukrao moj identitet... pa ko sam onda ja, pitanje je sad... kome da ga tuzim? kome da se zalim? kome da se jadam? moj zivot je gotov... idem da se samoubijem... sve soloe mi je pokrao... najzaliji mi je solo za st.anger... stvarno kirku (kako se predstavljas, a u stvari se zoves Maksimilijan Doroslovacki), kako te nije sramota da krades i da se jos predstavljas pod mojim imenom... pa stvarno... Quote
*nitro* Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Ho-ho-ho-aha-ha-ha-ha kako je to smeshno Quote
rustik Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Ho-ho-ho-aha-ha-ha-ha kako je to smeshno Ali zato ovo Quote
srnde2 Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 ŠTA JE BRE SMEŠNO ? NEMOJ DA SE JA UOZBILJIM. A SAD SE VRATIMO TEMI.KO NEMA ŠTA PAMETNO DA NAPIŠE NEMORA NI DA PIŠE GLUPOSTI. Quote
Distributor of Pain Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Au, sta je to, cover za novi album!? Quote
Jaymz Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 E ajde dosta smaranja sa Beatallicom! Drugo zar postoji jos neko ko jos nije cuo za njih? I kakav crni cover za novi album? @srnde prvo svidja mi se tvoje razmisljanje citaj: avatar) a drugo, jel' mogu nekako da pristupim ŽENE SU ZLO CREWu? Quote
srnde2 Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 SAMO TURI U POTPIS. A ŠTA JE SA NOVIM ALBUMOM??????????????????????????????? ZNA LI KO ŠTA? Quote
Гера Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 jel znate ko je ovde? pa jebeni kirk hammett je na yu metal forumu... da da... PAKA NIGGA je u stvari moj pseudonim, jer sam ja onaj kirk hammett, satrianijev ucenik... ovaj kirk, koji se predstavlja za kirka i svira u metallici, je u stvari covek koji je ukrao moj identitet... pa ko sam onda ja, pitanje je sad... kome da ga tuzim? kome da se zalim? kome da se jadam? moj zivot je gotov... idem da se samoubijem... sve soloe mi je pokrao... najzaliji mi je solo za st.anger... stvarno kirku (kako se predstavljas, a u stvari se zoves Maksimilijan Doroslovacki), kako te nije sramota da krades i da se jos predstavljas pod mojim imenom... pa stvarno... Quote
Jaymz Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 NEMA NOVOG ALBUMA DO DALJNJEG! NIJE U PLANU ZA OVU GODINU!!! Quote
Гера Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 ej, mladjo (jaymz), a i svi vi ostali MetallicA fanovi slusajte: 04.06.2005. u SKC-u odrzace se MetallicA tribute vece na kojem ce se svirati skoro sve (najverovatnije sa svih albuma)! Svirace bendovi: Hatred, Aggressive Silence, Underdeath i jos jedan kome ne znam naziv! ova svirka jos nije 100% potvrdjena, ali da vam kazem na vreme! Quote
Jaymz Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 A jel to vredi icemu??? Mislim, kul je sto momci obradjuju Bogove ali... Ne znam nekako sam skeptican i nikad nisam slusao tribjut bendove... Sta kazes? Ali ISKRENO Quote
Prinzessin Tinea Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 Svirace bendovi: Hatred, Aggressive Silence, Underdeath i jos jedan kome ne znam naziv! pa to je sjajno... Danilo, svaka chast Quote
Гера Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 ne, sto? ne delujem ti kao da umem da sviram? Quote
srnde2 Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 ne, sto? ne delujem ti kao da umem da sviram? PITAM. Quote
Jaymz Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 Pa zar ne znate da je Gera konkurisao na mesto na kom je Trujillovo sada u Tallici? E sad bez zezanja umro sam od smeha. Trujillo je svirao sa Ozzyjem to svi znate. A znate ko sad svira sa Ozzyjem? Jason Newsted!!! Quote
*nitro* Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 pa to je sjajno... Danilo, svaka chast evo , shta sam rekao, nalozicjesh se na thrash kad-tad ! Ali edukovacje tebe DANILO, ne brini Hvala i nadam se da dolazish !!! Mladen(hatred) i ja smo 2 jebena meseca poqshavali da napravimo ovo veche al nikako se nije dalo, i evo konachno 4. juna + josh 2 dobra metLica tribjuta (Underdeath i "dzonsonov bend" tj. ne znam kako se zovu ). Verujem da ce biti jedno od najboljih tribute to metallica vecheri, bicjete i zvanichno obaveshteni na posebnoj temi Quote
Recommended Posts