Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ne razumem ! Kakva bre mashina za uposhljavanje ?!?!?!?!?! icon_confused.gifwallbash.gif

jel ti to mene zezas? icon_confused.gif

imas li predstave koja masinerija ljudi stoji iza ovakve vrste bendova?

Posted

zasto ovaj srnde i na najbanalniju recenicu mora da kaze: "Ne razumem" i onda je ponovi u upitnom obliku? jesi ti stvarno toliko piglu ili se samo pravis? icon_confused.gif

Posted
Сад ћу да се расплачем. Имају толико лове да могу да от воре пар фабрика у Србији ис ве да их запосле да раде овде. Ето предлога, ако већ хоће да се играју бизнисмена.

Што рече Урош Смиљанић у свом тексту о Металики, шта кога брига колико ће пара ко из бенда зарадити ове године, ако су им албуми срање.

ma plak`o ti ili ne..

imaju oni love k`o blata, apsolutno - ali nijedna vreca para nije bez dna, mora stalno da se dopunjava i to DOBRO da se dopunjava.

sta god rekao uros smiljanic - ja mogu samo da kazem na to - a koga briga sto su im albumi sranje kad ubiru milione? icon_smile.gif

svi ulaze u muziku zbog para da se razumijemo.. a ne da doprinose kulturnoj bastini covjecanstva i tako ta sranja. rock`n`roll je u pogotovo u USA profitabilan biznis, i zasto bi neko ko je na kraju krajeva dobar muzicar prodavao naftu kad moze i svoju muziku?

Posted

Pa to jeste...ali kada bi nabrajali gomilu sjajnih riffova u Metallica pesmama,tu ne bi bilo kraja.Ja obozavam riffove sa "Load".Sjajni su!Doduse,album je jebeno remek delo,pa ni nemoze imati losu strukturu.

Posted

O Lemmy jel' opeth krecemo diskusiju da je LOAD MNOGO DOBAR ALBUM?

Neeeeeee, ne bunim se delim tvoje misljenje ali o tome si toliko pricao da mislim da SVI znaju da je Load sjajan album, a oni koji su mislili drugacije su UBEDJENI DA JE LOAD SJAJAN ALBUM icon_mrgreen.gificon_smile.gificon_mrgreen.gifmusik19.gifmrred.gificon_rockdevil.gif