srnde2 Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Ne razumes ti mnoge stvari... Kao npr...... Quote
Angelystor Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Imam taj A sad nadjoh live in Basel iz 1993e...a huge bitch... Quote
srnde2 Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 ' date='30. 6. 2005, 21:23'] Bu ha ha, he he he.Mnogo jako.Ha ha. Quote
blondie Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Ne razumem ! Kakva bre mashina za uposhljavanje ?!?!?!?!?! jel ti to mene zezas? imas li predstave koja masinerija ljudi stoji iza ovakve vrste bendova? Quote
Гера Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 zasto ovaj srnde i na najbanalniju recenicu mora da kaze: "Ne razumem" i onda je ponovi u upitnom obliku? jesi ti stvarno toliko piglu ili se samo pravis? Quote
blondie Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Сад ћу да се расплачем. Имају толико лове да могу да от воре пар фабрика у Србији ис ве да их запосле да раде овде. Ето предлога, ако већ хоће да се играју бизнисмена. Што рече Урош Смиљанић у свом тексту о Металики, шта кога брига колико ће пара ко из бенда зарадити ове године, ако су им албуми срање. ma plak`o ti ili ne.. imaju oni love k`o blata, apsolutno - ali nijedna vreca para nije bez dna, mora stalno da se dopunjava i to DOBRO da se dopunjava. sta god rekao uros smiljanic - ja mogu samo da kazem na to - a koga briga sto su im albumi sranje kad ubiru milione? svi ulaze u muziku zbog para da se razumijemo.. a ne da doprinose kulturnoj bastini covjecanstva i tako ta sranja. rock`n`roll je u pogotovo u USA profitabilan biznis, i zasto bi neko ko je na kraju krajeva dobar muzicar prodavao naftu kad moze i svoju muziku? Quote
AGGRESSOR55 Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 ja ga ne cujem... Ma nigde se ne cuje. Pojacao sam palyer do daske i nista se ne cuje Quote
srnde2 Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 imas li predstave koja masinerija ljudi stoji iza ovakve vrste bendova? Aha to ! Moze se reci da sam ja jedan od njih. Quote
*nitro* Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 srnde tebi treba dozivotno zabraniti pristup internetu Quote
srnde2 Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 srnde tebi treba dozivotno zabraniti pristup internetu Eh, kamo srece.Mozda bih uradio neshto pametno sa zivotom. Quote
srnde2 Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 (edited) Bad Seed.Worst song ever. Edited July 1, 2005 by srnde Quote
Kali Agna Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Bad Seed.Worst song ever. Meni je Slither ocaj zivi... Quote
srnde2 Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 ReLoad je najmekshiji album.Shto ne znachi da je losh. Quote
voodoo_ Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 E aj molim te ne piši crnim slovima. Mrzi me stalno da selektujem tekst da bih nešto pročitao... Quote
srnde2 Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 E aj molim te ne piši crnim slovima. Mrzi me stalno da selektujem tekst da bih nešto pročitao... Nema veze, ionako nemam shta pametno da napishem. Quote
lemmy sixx Posted July 1, 2005 Author Report Posted July 1, 2005 Meni je Slither ocaj zivi... Bad Seed i Slither?Strava pesme!Bad seed ima strava riff. Quote
srnde2 Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Najbolji rif imaju The Four Horsman, Master Of Puppets i tako dalje. Quote
lemmy sixx Posted July 2, 2005 Author Report Posted July 2, 2005 I?Sta sa tim?Da li sam ja pricao o najboljem riffu? Quote
srnde2 Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 I?Sta sa tim?Da li sam ja pricao o najboljem riffu? Nishta, samo kazem koji su meni naj. Creeping Death takodje ima do jaja rif.... Quote
lemmy sixx Posted July 2, 2005 Author Report Posted July 2, 2005 Pa to jeste...ali kada bi nabrajali gomilu sjajnih riffova u Metallica pesmama,tu ne bi bilo kraja.Ja obozavam riffove sa "Load".Sjajni su!Doduse,album je jebeno remek delo,pa ni nemoze imati losu strukturu. Quote
Jaymz Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 O Lemmy jel' opeth krecemo diskusiju da je LOAD MNOGO DOBAR ALBUM? Neeeeeee, ne bunim se delim tvoje misljenje ali o tome si toliko pricao da mislim da SVI znaju da je Load sjajan album, a oni koji su mislili drugacije su UBEDJENI DA JE LOAD SJAJAN ALBUM Quote
Recommended Posts