lemmy sixx Posted July 2, 2005 Author Report Posted July 2, 2005 U tome je i bila poenta...otvoriti oci ljudima. LOAD RULES! Quote
Гера Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 sto bi rekao moj drug Mish, load je ko secerlema, nekako je sav sladunjav, slusam ga samo kad mi padne secer! Quote
Шарки Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Load je golo sranje. Ali je produkcijski dojajan. Quote
Kali Agna Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Najbolji rif imaju The Four Horsman, Master Of Puppets i tako dalje. Ma, najbolji rif ima Leper Messiah, One i tako blize Quote
Face of Death Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 U posledje vreme me najvise odusevljava rif Harvester Of Sorrow,pored Mastera naravno! Quote
AGGRESSOR55 Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 (edited) Po meni najbolji riffovi su King Nothing i Ain't My Bitch. Odusevljavaju me, pogotovo ovaj prvi ra-ta-na-na, ta-na-na, ta-na-na-na-na-na-na Edited July 2, 2005 by AGGRESSOR55 Quote
dr.lecter Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Uvodni rif na "Placi Mala Placi" je genijalan a Drljaca je maestralan Svaka cast harmonikasu Quote
srnde2 Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 U posledje vreme me najvise odusevljava rif Harvester Of Sorrow,pored Mastera naravno! Bas kad sam ovo prochitao pochinjao je upravo taj rif. Naj su Master Of Puppets i The Four Horsman.Ne zna se koji je bolji. Quote
blondie Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Uvodni rif na "Placi Mala Placi" je genijalan a Drljaca je maestralan Svaka cast harmonikasu jel neko slusao fro whom the bell tolls - megadet i blu oster kalt? zna li neko kad je to radjeno? hvala. Quote
[retardus] Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 |--------------------------------| |--------------------------------| |--------------------------------| |-----------7---6---5------------| |-2---------5---4---3------------| |-0------------------------------| |------------------------------------------------------------------| |------------------------------------------------------------------| |------------------------------------------------------------------| |--------------------7---6---5-------------------------------------| |-----7-----6--------5---4---3-------------------------------------| |-0-0---0-0---0-0---------------------0-0-7-0-0-6-0-0-5-0-4-0-3-0-2--| I tako dalje, i tako dalje, i tako dalje......... Quote
lemmy sixx Posted July 3, 2005 Author Report Posted July 3, 2005 sto bi rekao moj drug Mish, load je ko secerlema, nekako je sav sladunjav, slusam ga samo kad mi padne secer! Load je zestok da sve puca. Quote
lemmy sixx Posted July 3, 2005 Author Report Posted July 3, 2005 Nije thrash fap mashinice,ali je zestok do krvi.Riffovi paraju usi.E sad,sto nekima sve sto nije zestoki metal nije zestoko,jebiga... Quote
fap_mashina Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Riffovi paraju usi. paraju brate.... Srnde,covece,stvarno mi je zao zato sto ti majka priroda nije podarila pravi.Veoma nezgodan polozaj.Moje iskreno saucesce... Valjda ces se usreciti vestackim.Evo da ti pomognem,cuo sam da su dobri oni od silikona.Duzina+debljina. Quote
Kali Agna Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 el neko slusao fro whom the bell tolls - megadet i blu oster kalt? zna li neko kad je to radjeno? hvala. Daj ne seri da je Megadeth obradio moju omiljenu pesmu? E postacu stvarno fan ovog benda... Quote
blondie Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 i treba i treba btw, dave pjeva battery k`o da ga fakat dave.. ali muzika je odlicna, samo da se zna! Quote
fap_mashina Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Cekaj,cekaj,megadeth svirao metallicine pesme?! Onaj megadeth? Je l' moguce? Quote
blondie Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 ja znam samo jedan megadeth. onaj koji postoji 20 godina. a sto to nije moguce? Quote
srnde2 Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 A je l' Dave Mustane prvi Met gitarista ??? Quote
Recommended Posts