Omega Posted February 7, 2003 Report Share Posted February 7, 2003 black sam i ja uvalila,a load i reload nemam kome... A Load i dalje rula! Ma dobar je load,ali neke pesme mi idu na nerve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleara Posted February 7, 2003 Report Share Posted February 7, 2003 Ja odustajem od pljuvanja doticnog benda. Nije me briga kakav ce biti novi album :| . Kupicu ga, cisto da ispostujem ono sto su bili nekad, pa ako mi se ne dopadne (a verujem da nece), poklonicu ga nekome k'o sto sam uradila sa Loadom, ReLoadom, i Blackom. black sam i ja uvalila,a load i reload nemam kome... Ja sam ih uvalila jednoj devojci koja slusa Shakiru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega Posted February 7, 2003 Report Share Posted February 7, 2003 Ja odustajem od pljuvanja doticnog benda. Nije me briga kakav ce biti novi album :| . Kupicu ga, cisto da ispostujem ono sto su bili nekad, pa ako mi se ne dopadne (a verujem da nece), poklonicu ga nekome k'o sto sam uradila sa Loadom, ReLoadom, i Blackom. black sam i ja uvalila,a load i reload nemam kome... Ja sam ih uvalila jednoj devojci koja slusa Shakiru mislim da ovo sve govori o njihovoj publici i njima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleara Posted February 7, 2003 Report Share Posted February 7, 2003 Ja odustajem od pljuvanja doticnog benda. Nije me briga kakav ce biti novi album :| . Kupicu ga, cisto da ispostujem ono sto su bili nekad, pa ako mi se ne dopadne (a verujem da nece), poklonicu ga nekome k'o sto sam uradila sa Loadom, ReLoadom, i Blackom. black sam i ja uvalila,a load i reload nemam kome... Ja sam ih uvalila jednoj devojci koja slusa Shakiru mislim da ovo sve govori o njihovoj publici i njima Da, a njoj su se albumi toliko dopali da je dala svim drugaricama da preslusaju. Nisam znala da li da placem il' da se smejem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega Posted February 7, 2003 Report Share Posted February 7, 2003 Mislim da je to pre za plakanje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 7, 2003 Author Report Share Posted February 7, 2003 Svejedno je Black album jedan od najboljih albuma u istoriji rock n' roll muzike. a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega Posted February 8, 2003 Report Share Posted February 8, 2003 ja ga licno bas i ne volim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 8, 2003 Author Report Share Posted February 8, 2003 Ja ga licno bas volim!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreaK_ Posted February 8, 2003 Report Share Posted February 8, 2003 Ljudi vi mene zbunjujete :? .....ovde valjda pisu fanovi metallike a ne neki kao sto je rekao sad ne znam ko "metallo-mrzci" jar bez uvrede ali covek dobije osecaj da bas i ne volite metallicu.--------ovo se odnosi samo na neke jer ima ovde i pravih fanova a u vezi novog albuma.......kupicu ga ! volecu ga i na jedan MP3 cu da narezem sve live verzije pesama sa tog albuma i URAMICU TAJ CD !!!!! P.S. MetallicA rules !!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega Posted February 9, 2003 Report Share Posted February 9, 2003 "]Ljudi vi mene zbunjujete :? .....ovde valjda pisu fanovi metallike a ne neki kao sto je rekao sad ne znam ko "metallo-mrzci" jar bez uvrede ali covek dobije osecaj da bas i ne volite metallicu.--------ovo se odnosi samo na neke jer ima ovde i pravih fanova a u vezi novog albuma.......kupicu ga ! volecu ga i na jedan MP3 cu da narezem sve live verzije pesama sa tog albuma i URAMICU TAJ CD !!!!! P.S. MetallicA rules !!!!!!!!! Ja volim Metallicu,ili bar njihove starije albume....a nekada sam ih OBOZAVALA.... Sad su me razocarali,pa svoj bes ispoljavam ovako kao sto vidite... Nisam mogla da se iskontrolisem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted February 9, 2003 Report Share Posted February 9, 2003 Ona pesma je i mene razocarala,sa onom crncugom,odvratan je onaj njegov glas,fuj .... i dalje ih slusam,a nikad necu ni prestati!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega Posted February 9, 2003 Report Share Posted February 9, 2003 Ona pesma je i mene razocarala,sa onom crncugom,odvratan je onaj njegov glas,fuj .... i dalje ih slusam,a nikad necu ni prestati!!! Nisam chula tu pesmu...a i bolje sto nisam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted February 9, 2003 Report Share Posted February 9, 2003 Ona pesma je i mene razocarala,sa onom crncugom,odvratan je onaj njegov glas,fuj .... i dalje ih slusam,a nikad necu ni prestati!!! Nisam chula tu pesmu...a i bolje sto nisam... Bolje nemoj,meni je sad krivo sto sam je cula,ne mogu podneti glas od onog majmuna(on se najvise i cuje)... :ne: :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega Posted February 9, 2003 Report Share Posted February 9, 2003 Reci cu samo..... OH ,BROTHER>...... :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasapin Posted February 9, 2003 Report Share Posted February 9, 2003 Kill 'em all i Master of Puppets su po meni najbolji albumi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted February 9, 2003 Report Share Posted February 9, 2003 kada bi barem to licilo na Bringe the noise od Antraxa i P.E. bilo bi podnosljivije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Johnny The Slayer~ Posted February 14, 2003 Report Share Posted February 14, 2003 Pa jes'! Pravo kazes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 15, 2003 Author Report Share Posted February 15, 2003 kada bi barem to licilo na Bringe the noise od Antraxa i P.E. bilo bi podnosljivije A i to je zesce sranje!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 16, 2003 Report Share Posted February 16, 2003 Jes', ali zaboravljate da je to bilo drugo vreme i da niko tada nije radio takve kombinacije. Sad je sve to manje-više izgustirano. A šta kažeš na onu kombinaciju (zapravo sve one komnacije) sa "Spawn" soundtracka? Ne sećam se da je to iko spomenuo ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 16, 2003 Author Report Share Posted February 16, 2003 Da,pogotovo Slayer i Atari Teenagee Riot.Ali sve je to bilo manje vise zesce sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 16, 2003 Report Share Posted February 16, 2003 Vala i meni, mada sam malo pre nego što je ta kompilacija izdata video par psotova od Atari Teenage Riot na NSplusu i mnogo su mi bili ludi. Prava metalska energija, iako im muzika nema veze sa metalom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixx Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 E svasta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Hiroshima Posted February 20, 2003 Report Share Posted February 20, 2003 Vala i meni, mada sam malo pre nego što je ta kompilacija izdata video par psotova od Atari Teenage Riot na NSplusu i mnogo su mi bili ludi. Prava metalska energija, iako im muzika nema veze sa metalom. Auh!Oni se ubedljivo najbolesniji bend na svetu!Bilo je mnogo slucajeva kada bi napravili koncert na sred ulice,a sve bi se zavrsilo zescom tucom izmedju fanova i policije.Pravi buntovnicki bend!Inace,onaj soundtrack sto su uradili sa Slayerom meni zvuci sasvim okej.Setite se da je Slayer poznat po tome da voli da radi sa mladim i nepromovisanim bendovima,koji cesto i ne sviraju metal.I sam Kerry King je to rekao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted February 20, 2003 Report Share Posted February 20, 2003 kada bi barem to licilo na Bringe the noise od Antraxa i P.E. bilo bi podnosljivije A i to je zesce sranje!!! Slazem se potpuno! Uopste cela prica o povezivanju rap-a i el. gitara ne pije vodu i 95% stvari ovoga kalupa ne lici ni na sta! Cast bendu RATM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted February 27, 2003 Report Share Posted February 27, 2003 hey YuMetallicA fucking cool site a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts