fap_mashina Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Mnogo je zalosno sto su postali takvi.A kako su poceli...IH ! Svaki put kad slusam Seek & Destroy(a slusam ga bar 3 puta dnevno),ne mogu da se nacudim da covek moze iz jedne krajnosti u sasvim drugu. Znaci iz krajnjeg + u krajnji - . Jebi ga... Neverovatno ! Quote
AGGRESSOR55 Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Dakle, evo vam liste laznih 'tallica pesama A time for hate (Kerbdog) Disposession James Hetfield / Britney Spears (So F*cking Crazy) The serenade of fire Zoom pod Enter sandman II Finally forgiven Fuck like a beaver Hunger (Eternal Decision) Just ask The deceiever Valley of misery (Holocaust) Nameless Pains wings Embracing the pain DVDA Vampira's Sorrow Risen Lake Burn it Down Won't matter anyway Hell yeah Through False skies Imperial March Quote
voodoo_ Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Mnogo je zalosno sto su postali takvi.A kako su poceli...IH ! Svaki put kad slusam Seek & Destroy(a slusam ga bar 3 puta dnevno),ne mogu da se nacudim da covek moze iz jedne krajnosti u sasvim drugu. Znaci iz krajnjeg + u krajnji - . Jebi ga... Neverovatno ! To je zato što si još mlad. Ja sam se recimo razočarao u sve i više ništa ne može da me iznenadi (eventualno da sagrade onu stospratnicu na Novom Beogradu što su najavljivali )... Quote
Angelystor Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Fuck like a beaver Valley of misery (Holocaust) Ove dve su najjache Posebno dabric... Quote
AGGRESSOR55 Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Ma ja naso i neku pesmu Deadly School, kao demo sa Kill 'Em All Quote
Гера Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 cekaj koji je fazon sa tim laznim pesmama? objavljene su kao metallica a nisu, ili sta? Quote
Kali Agna Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 E pa jebite se, ja nemam nista od toga... Quote
AGGRESSOR55 Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Nemas verovatno ni Metallica - Kill the Wabbit Feat. Ozzy Osbourne Nisu normalni A imam i Inspector Gagdet Theme (unreleased demo). Znaci, ovi ljudi nisu normalni Quote
Гера Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 pa jel to metallica svirala, ili su se to svi zivi potpisivali kao oni??? Quote
blondie Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 zajebancija, naravno. nego, da se ne vracam na prethodne strane, sta utvrdismo za blu oster kalt? Quote
Vic Rattlehead Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Meni Valley of Misery i Hell Yeah zvuče baš kao Metallica. Quote
srnde2 Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Drain you of your sanity ha - ha. Shta li mu je samo bilo ?! Quote
*Pera* Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 ALOoooooooooo bre!!sta je sa tim pesmama"LAZNIM"??? Quote
blondie Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 niTko nista ne zna, krhko je znanje (nadrealisti) Quote
Jaymz Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 E Gero, imas par tih pesama o kojima se prica na onom disku... Quote
Гера Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 nemam pojma, nisam ih primetio... uzgred, slayer je pojebao metallicu totalno... znaci ona energija koju su oni izneli nije ni prineti onoj na JNA! mislim, zna se koji bend mi je omiljeni, ali total respect for slayer! Quote
Jaymz Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 e vidis, to je jedan od razloga zasto nisam otisao na SlaYeR Quote
Марија П : Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Dakle, evo vam liste laznih 'tallica pesama A time for hate (Kerbdog) Disposession James Hetfield / Britney Spears (So F*cking Crazy) The serenade of fire Zoom pod Enter sandman II Finally forgiven Fuck like a beaver Hunger (Eternal Decision) Just ask The deceiever Valley of misery (Holocaust) Nameless Pains wings Embracing the pain DVDA Vampira's Sorrow Risen Lake Burn it Down Won't matter anyway Hell yeah Through False skies Imperial March Obrade dobro radi Betallica. btw. Sta je ovo "Fuck like a beaver"? Quote
kuruz Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 nemam pojma, nisam ih primetio... uzgred, slayer je pojebao metallicu totalno... znaci ona energija koju su oni izneli nije ni prineti onoj na JNA! mislim, zna se koji bend mi je omiljeni, ali total respect for slayer! E pa sad...Metallica je bila luksuznija,a Slayer nabijen agresijom.Ne mogu da kazhem shta je bolje,ne bi bilo iskreno shta god da kazhem.Bitno da smo mi njih videli,a sve drugo je nevazhno! Quote
mortisha adams Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Bitno da smo mi njih videli,a sve drugo je nevazhno! Quote
mortisha adams Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 uzgred, slayer je pojebao metallicu totalno... znaci ona energija koju su oni izneli nije ni prineti onoj na JNA! a ti si bash bio energichan tamo ispod drveta Boli te uvo, barem nisi pokisao! ja sam se nabila u prvi red, pa sad imam temperaturu Quote
Recommended Posts