Odin Posted March 12, 2003 Report Posted March 12, 2003 Ja odustajem od pljuvanja doticnog benda. Nije me briga kakav ce biti novi album :| . Kupicu ga, cisto da ispostujem ono sto su bili nekad, pa ako mi se ne dopadne (a verujem da nece), poklonicu ga nekome k'o sto sam uradila sa Loadom, ReLoadom, i Blackom. black sam i ja uvalila,a load i reload nemam kome... Ja sam ih uvalila jednoj devojci koja slusa Shakiru mislim da ovo sve govori o njihovoj publici i njima UVALIM VAM JA KURAC U USTA!!!!!!!! Quote
lemmy sixx Posted March 13, 2003 Author Report Posted March 13, 2003 Hehe,dobar komentar.Ali ipak pripazi malo na vokabular,nemoras vredjati neistomisljenike. Quote
RNA Posted March 22, 2003 Report Posted March 22, 2003 UVALIM VAM JA KURAC U USTA!!!!!!!! Ju, ju, ju, al' smo nekulturni! Lepše je s kulturom. Quote
MetallicA (Ibanez) Posted April 10, 2003 Report Posted April 10, 2003 Samo se vi nadajte! a: a: a: Quote
Astral Posted April 10, 2003 Report Posted April 10, 2003 sto se mene tice,mogu da umru.samo toliko. 1 Quote
Galvatron Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 Da umru i to u mukama. Proklete pozercine i izdajnici. Quote
RNA Posted April 17, 2003 Report Posted April 17, 2003 Ah, dobri stari borni poklič Metallica ratnika iz Subotice! Bez ovakvih ljudi bi nam ceo ovaj forum bio dosadan. All hail Lemmy! Quote
lemmy sixx Posted April 18, 2003 Author Report Posted April 18, 2003 Hehe,znam da ti je nedostajalo.Kolega,garantujem ti da cu uvek braniti cast jednog od najboljih bendova ever.Obecavam!!! a: Quote
AnaLizator Posted April 18, 2003 Report Posted April 18, 2003 Ej , a jel mogu i ja da se prodam?! Bas mi u dzepu zafalio koji milion pa bih molio ljude DA ME KUPE JER SAM NA PRODAJU!!!! Pocetna cena 25EUR + poklon lavabo i jedna slatka maca i asparagus i moj prvi album koji sam snimio sa 12 godina (ima Downset-Empower moja prva obrada)!!! Quote
RNA Posted April 26, 2003 Report Posted April 26, 2003 Evo jedne sitne zanimljivosti. Juče gledam govno do filma zvano "Josie and the Pussycats". Elem, ulaze neki tipovi koji su trebali da umlate Džozi i i članice benda, ili su tražili nešto, tek svi su izmlaćeni, a osim jednog svi izgledaju kao mumije. Ovaj što je ne-mumija kaže da su to što su tražili našli na parkingu Metallica koncerta i da su ih razjareni fanovi izgazili, te da će do kraja života znati napamet reči pesme "Enter Sandman". Quote
Hanuman Posted May 3, 2003 Report Posted May 3, 2003 ehe,znam da ti je nedostajalo.Kolega,garantujem ti da cu uvek braniti cast jednog od najboljih bendova ever.Obecavam POSLE SVEGA OVOGA STA MOGU RECI ZA JEAN OD NAJVECIH METAL BENDOVA:LEGENDE KOJE ZIVE....IZUZEV CLIFF-A(rip) WE REMMEBER YOU CLIFF!!!!!!!!!!! MetallicA je najbolji bend svih vremena, a vi mozete da se cesete. Samo cete izmislajti neke bendove, jer je iz nekog GLUPOG razloga ne volite. METALLICA RULESSSSSSSS Svaka cast majstori.Metallica je najveci thrash bend ikada.A 500 post-ova je dovoljan dokaz koliko su veliki.Mozda su pobegli od starog zvuka,ali niko nikada nece snimiti Creeping death ili Master of puppets,a o albumima i da ne govorim. _________________ SEE THEM TRY TO BRING THE HAMMER DOWN, NO DAMN CHAINS CAN HOLD ME TO THE GROUND Quote
Hail Metal Posted May 3, 2003 Report Posted May 3, 2003 Ja odustajem od pljuvanja doticnog benda. Nije me briga kakav ce biti novi album :| . Kupicu ga, cisto da ispostujem ono sto su bili nekad, pa ako mi se ne dopadne (a verujem da nece), poklonicu ga nekome k'o sto sam uradila sa Loadom, ReLoadom, i Blackom. black sam i ja uvalila,a load i reload nemam kome... Ja sam ih uvalila jednoj devojci koja slusa Shakiru Ti nesto protiv Shakire mozda? :roll: Quote
Aleara Posted May 3, 2003 Report Posted May 3, 2003 Ti nesto protiv Shakire mozda? Ma jok, devojka mi je vrlo simpaticna, posebno mi se dopadaju njeni pramenovi, preplanuo ten, preveliko dupe i gitara [koju ne zna ni da drzi]. Quote
Hanuman Posted May 4, 2003 Report Posted May 4, 2003 Snimite ovo: http://www.cafemontenegro.cg.yu/index.phtm...=vijest&id=9054 I nemoj da je neko rekao:"Pogledaj sa kim sviraju." Quote
Kai Hansen Posted May 4, 2003 Report Posted May 4, 2003 Ti nesto protiv Shakire mozda? Ma jok, devojka mi je vrlo simpaticna, posebno mi se dopadaju njeni pramenovi, preplanuo ten, preveliko dupe i gitara [koju ne zna ni da drzi]. Quote
RNA Posted May 5, 2003 Report Posted May 5, 2003 Ma, sve zajedno je strašno, naročito spisak likova sa kojima će biti na dodeli MTV nagrada. Quote
blondie Posted May 5, 2003 Report Posted May 5, 2003 UH! 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O james izgleda k`o prvoklasna kurava!!! lars mu je makro. (SAD BUT RRUE) kirk je otisao u tranzistore (travestite)... jednom rjecju: SJEBATI SU! Quote
blondie Posted May 5, 2003 Report Posted May 5, 2003 UVALIM VAM JA KURAC U USTA!!!!!!!! Ju, ju, ju, al' smo nekulturni! Lepše je s kulturom. eto ti sad... prvo imamo nekulturu a onda i onu smjesnu krajnje vulgarnu sliku... Quote
lemmy sixx Posted May 6, 2003 Author Report Posted May 6, 2003 Jedva cekam da cujem taj novi famozni album...izgledaju uzasno,ali jebiga,ljudi su omatorili.Blondie je kao i uvek malo vise preterala,ali oprosticemo joj. a: Quote
lemmy sixx Posted May 6, 2003 Author Report Posted May 6, 2003 jednom rjecju: SJEBATI SU! Mozda...a gde je Megadeth?!? Quote
RNA Posted May 6, 2003 Report Posted May 6, 2003 Oni su na vreme shvatili neke stvari i povukli se u legendu. Metallica se sama trudi da sruši svoj spomenik koji su davno radom, istrajnošću, žestinom i kvalitetom podigli. Quote
blondie Posted May 6, 2003 Report Posted May 6, 2003 jednom rjecju: SJEBATI SU! Mozda...a gde je Megadeth?!? pa jebi ga... oni se bar ne prostituisu po medijima, ne guraju silikone u sise, ne izgledaju k`o linkin park... lemmy, pomiri se s cinjenicom da sami sebe jebu u dupe... od dosade... Quote
Nixx Posted May 7, 2003 Report Posted May 7, 2003 Oni su na vreme shvatili neke stvari i povukli se u legendu. Posle Riska,i onog zadnjeg,koji zaudara na pokusaj povratka stare slave,i trebali su da okace gitare o klin. Quote
Recommended Posts