Archibald Reiss Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 metalika... moj dobar drugar. Quote
Jaymz Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 E Blondie nemoj jos sad ti da pocinjes da se prozivas ovde A i ti FAP bas pretra sa tim nije ni za kupus... Ajde malo PEACE Quote
srnde2 Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Peace up your ass ! E, a ko je ovde moj najbolji drugar ?! Quote
blondie Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 (edited) hvala meggy jaymz - ne mogu da trpim debilne provokacije jon bon jovi - cestitam od srca izvinjavam se na spamu, ali jebi ga, kad je nasao na ovoj temi da me proziva - a megadeth odmah pored metallice...... Edited August 1, 2005 by blondie Quote
srnde2 Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Blondie, ne lechi komplekse na temi o MetallicI, to radi na Megashit temi. Quote
blondie Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 srnde, sine - zaobidji me s komentarima, molim te. hvala. procitala sam u Metal Hammeru recenziju sa Some Kind Of Monster.. al ga nacrnise, ne kao tehnicki dio.. nego kao pricu.. pljuvanje tesko.. ali 60 miliona za jednu turneju brate.. a metal bend.. bruka. Quote
Kentaur Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Ja volim i ti morash hahah deco bweeee Ziveli svi... Quote
fap_mashina Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Dobro bre blondie,pa sto se tolko ljutis covece? Ja bas 'teo da ti cestitam sto si megafan nedjelje,a ti tako.Mislim,kolko god da si pametna ,opet nisi neke stvari shvatila,al' nema veze.Necu ovde da kvarim temu,posteno.E,al' ipal mora ti kazem: de si bre cula da ako je Rambo pametan i njegovi fanovi moraju da budu pametni?! Sta sad,Mayhemovi fanovi moraju da kolju svoje najbolje drugare?! E,luda si,dece mi... E majke mi,od ovolkog silnog pametovanja ove blondie,ima da se udruzim sa srndeom! Cek,cek ! Al' da se razumemo,posto sam sad video. Vi ste sigurno razumeli kad sam napisao "a nije bas ni za u kupus" u negativnom smislu. Izvinjavam se,tako ispada jebi ga,pisana rec. Ustvari sam mislio nije bas nesto,ali nije bas da je za u kupus. Znaci: kupus<blondie<dobra. Resiti resenje jednacine. I kazite mi vise ko svira onaj jebani instrumental!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Jaymz Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 E postajes ko Srnde1 sa tim instrumentalom! Ne znam ko to izvodi, ne znam gde si to nasao i ne znam sta je! Reci 'de da nadjem pa cu cujem i da ti kazem. Samo znam da MetallicA nema ni u ludilu cak ni parce demoa koji se zove "Heavy Intrumental"... -------------------------- 1 Srnde = novonastali izraz kad neko smara bez milosti Quote
fap_mashina Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Dobro kad ti ne znas,onda vala i ne treba da znam! Samo da ti cestitam sledeci post! Quote
srnde2 Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Inache sad sam sam kuci, i pogasio sam sva svetla, i pustio The Call Of Ktuly ! Usr'o sam se ! Kakav trip, josh sam se setio onog filma kad bace devojchicu u bunar i snime to na video kasetu, pa svako ko odgleda dobije telefonski poziv da ce umreti za sedam dana ! Quote
fap_mashina Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 A partizan nikad nece biti prvak u futbalu! Nego,srnde sto promeni nick? Neje lose! I sta mislis,ko bi mogo da svira onaj instrumental? Quote
srnde2 Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 A ti bi mogao da promenish nadimak u fap_mashina_afraid_from_the_dark ! Bilo bi bash gotivno ! Instrumental je veoma redak. Al' k'o da je vazno... Quote
dudi Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Inache sad sam sam kuci, i pogasio sam sva svetla, i pustio The Call Of Ktuly ! Usr'o sam se ! Kakav trip, josh sam se setio onog filma kad bace devojchicu u bunar i snime to na video kasetu, pa svako ko odgleda dobije telefonski poziv da ce umreti za sedam dana ! Jesi ti zaboravio da uzmeš lekove ? Quote
srnde2 Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Ne uzimam nikakve lekove.Al' razmishljam da pochnem ! Quote
Jaymz Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Dobro kad ti ne znas,onda vala i ne treba da znam! Samo da ti cestitam sledeci post! E pa EVO GA! Quote
Шарки Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 skinula sam s winimixa onih cuvenih pola sata metallice s mustaineom.. 3, mart `83.. losiji snimak ali moze da se prati. E snimak je toliko troo da sam se sav oznojio gledajući ga! Quote
Гера Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 morate mi to nekako dobaviti, jer ja to nikada necu skinuti... nego... jel ima to neke veze sa onim sa cliff 'em all-a? Quote
fap_mashina Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 (edited) Nisam gledao,al' nabavicu ga. I mogu da se kladim da se bar jedan deo nalazi na CEA. Pa svi bitniji momenti i koncerti su na CEA. Ovo ostalo se tesko nalazi i snimci su u 99,99% slucajeva odvratni. Ja bi bio veoma srecan kad bi naso sto vise takvih koncerata iz perioda KEA do AND JUSTICE. I trazio sam,ali tesko ide. Cak i Gotik pomocu svojih ultra brzih internet konekcija nije mogo pomoci... E dosado,a sto fap_mashina_afraid_from the dark? Edited August 4, 2005 by fap_mashina Quote
Гера Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 opet se niko nije setio HETFIELD-ovog rodjendana... i sada bez glupih komentara, kao npr. sto bi se toga setio, kao da se on seca mog, ili kao da ce da me zove na zurku... itd... sve u svemu JAMES Quote
Гера Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 metallica svira kao specijalni gost rolling stones-ima 13. i 15.11. u san francisku! Quote
blondie Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 a zato je onako skupa karta... c c c ... Quote
Recommended Posts