Jump to content

Recommended Posts

Posted

E Blondie nemoj jos sad ti da pocinjes da se prozivas ovde no.gif

A i ti FAP bas pretra sa tim nije ni za kupus... Ajde malo PEACE mrred.gif

Posted (edited)

hvala meggy

jaymz - ne mogu da trpim debilne provokacije

jon bon jovi - cestitam od srca

biggrin.gif

izvinjavam se na spamu, ali jebi ga, kad je nasao na ovoj temi da me proziva - a megadeth odmah pored metallice...... no.gif

Edited by blondie
Posted

srnde, sine - zaobidji me s komentarima, molim te. hvala.

procitala sam u Metal Hammeru recenziju sa Some Kind Of Monster.. al ga nacrnise, ne kao tehnicki dio.. nego kao pricu.. pljuvanje tesko..

ali 60 miliona za jednu turneju brate.. a metal bend.. bruka.

Posted

Dobro bre blondie,pa sto se tolko ljutis covece? Ja bas 'teo da ti cestitam sto si megafan nedjelje,a ti tako.Mislim,kolko god da si pametna icon_rolleyes.gificon_smile.gif ,opet nisi neke stvari shvatila,al' nema veze.Necu ovde da kvarim temu,posteno.E,al' ipal mora ti kazem: de si bre cula da ako je Rambo pametan i njegovi fanovi moraju da budu pametni?! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Sta sad,Mayhemovi fanovi moraju da kolju svoje najbolje drugare?! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

E,luda si,dece mi... icon_smile.gif

E majke mi,od ovolkog silnog pametovanja ove blondie,ima da se udruzim sa srndeom! icon_smile.gif

Cek,cek ! Al' da se razumemo,posto sam sad video. Vi ste sigurno razumeli kad sam napisao "a nije bas ni za u kupus" u negativnom smislu. Izvinjavam se,tako ispada jebi ga,pisana rec. Ustvari sam mislio nije bas nesto,ali nije bas da je za u kupus. Znaci: kupus<blondie<dobra. Resiti resenje jednacine. icon_wink.gif

I kazite mi vise ko svira onaj jebani instrumental!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

E postajes ko Srnde1 sa tim instrumentalom!

Ne znam ko to izvodi, ne znam gde si to nasao i ne znam sta je!

Reci 'de da nadjem pa cu cujem i da ti kazem.

Samo znam da MetallicA nema ni u ludilu cak ni parce demoa koji se zove "Heavy Intrumental"...

--------------------------

1 Srnde = novonastali izraz kad neko smara bez milosti pivopije.gif

Posted

Inache sad sam sam kuci, i pogasio sam sva svetla, i pustio The Call Of Ktuly ! Usr'o sam se ! laugh.gif Kakav trip, josh sam se setio onog filma kad bace devojchicu u bunar i snime to na video kasetu, pa svako ko odgleda dobije telefonski poziv da ce umreti za sedam dana ! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gifmrred.gif

Posted
Inache sad sam sam kuci, i pogasio sam sva svetla, i pustio The Call Of Ktuly ! Usr'o sam se ! laugh.gif Kakav trip, josh sam se setio onog filma kad bace devojchicu u bunar i snime to na video kasetu, pa svako ko odgleda dobije telefonski poziv da ce umreti za sedam dana ! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gifmrred.gif

Jesi ti zaboravio da uzmeš lekove ?

Posted
skinula sam s winimixa onih cuvenih pola sata metallice s mustaineom.. 3, mart `83.. losiji snimak ali moze da se prati.

E snimak je toliko troo da sam se sav oznojio gledajući ga! icon_smile.gif

Posted (edited)

Nisam gledao,al' nabavicu ga. I mogu da se kladim da se bar jedan deo nalazi na CEA. Pa svi bitniji momenti i koncerti su na CEA. Ovo ostalo se tesko nalazi i snimci su u 99,99% slucajeva odvratni. icon_rockdevil.gif

Ja bi bio veoma srecan kad bi naso sto vise takvih koncerata iz perioda KEA do AND JUSTICE. I trazio sam,ali tesko ide. Cak i Gotik pomocu svojih ultra brzih internet konekcija nije mogo pomoci...

E dosado,a sto fap_mashina_afraid_from the dark?

Edited by fap_mashina
Posted

opet se niko nije setio HETFIELD-ovog rodjendana... i sada bez glupih komentara, kao npr. sto bi se toga setio, kao da se on seca mog, ili kao da ce da me zove na zurku... itd... sve u svemu

user posted image JAMES