Tomislav Sawyer Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Kategoricki tvrdim da Metallica do ReLoad-a nema ni jednu jedinu slabu pesmu. Tu se potpuno slazemo! Na stranu to sto je meni opus do Justice-a mnogo blizi, sve do Re-loada je sjajno, restecpa! Quote
srnde2 Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Sad But True je bash onakva kakva bi trebala da bude. Quote
Jaymz Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 A cekaj Kali zar nisi rekla da si taj album pre neki dan pustila po drugi put i rekla da si posle cetvrte pesme odustala? Kako ti se onda svidja #11? Quote
srnde2 Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 A cekaj Kali zar nisi rekla da si taj album pre neki dan pustila po drugi put i rekla da si posle cetvrte pesme odustala? Kako ti se onda svidja #11? All Within My Hands ?! Ja je obozavam. Quote
Kali Agna Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 (edited) A cekaj Kali zar nisi rekla da si taj album pre neki dan pustila po drugi put i rekla da si posle cetvrte pesme odustala? Kako ti se onda svidja #11? Dobro pitanje Poenta je da imam taj album na mp3-ju i da su pesme po azbucnom redu poredjane, sto znaci da je All Within My Hands prva po redu, a odmah za njom Dirty Window... St Anger sam cula pre toga svakako A inace sam juce uzela i preslusala jos jednom, ovaj put ceo album... mada mi ostalo nije nesto uslo u usi, mozda Frantic samo... eto, slucajno se desilo da su najbolje pesme bas na pocetku Edited September 9, 2005 by Kali Yuga Quote
srnde2 Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 "Ono sto za svetsku knjizevnost predstavlja "Rat i mir" to za heavy metal predstavlja ovaj album.Epohalno delo." Quote
lemmy sixx Posted September 9, 2005 Author Report Posted September 9, 2005 Jeste ali ovde cim se spomene losa pesma svi vicu St. Anger Sve njihove pesme delim na mesto od jedan do cetiri. Gde su na mestu broj 4 (ne lose pesme vec pesme koje licno najmanje volim) samo 2 pesme sa St. Angera (Purify i All Within My Hands), Where The Wild This Are i Ronnie (za koju ne kazem da je losa pesma vec mi se nekako najmanje svidja sa tog albuma). Znaci od 137 pesama ja samo za 4 mogu da kazem da mi se manje svidjaju Pa naravno,kada je to jedini Metallicin stvarno los album. All Within My Hands?Jebote,to je jedina pesma sa Angera koja mi se,ajder recimo tako,svidja.Ukusi su mnogo cudna stvar. Quote
Vlaja Buraz Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Mr.T vs Metallica http://members.tripod.com/~gravyboat/meTal.../meTallica.html Dobar fazon. Quote
Jaymz Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 E sad moram da obrazlozim All Within mi se mnogo svidja do negde 7'30'' a onda kad krene sa Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill (shvatili ste poentu) pa sledi malecan brejk pa Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill KILLLLLL e to mi upropastilo celu pesmu i SAMO ZBOG toga je ne volem I ne ide mi kraj ovakvog albuma zacinjen sa tim Kill Kill... Da ke Kill 'Em All pa i 'ajde Quote
Tomislav Sawyer Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Ja sam tek sad skontao da je Mladen promenio avatar. Nisam ni kontao da citam tvoje postove... whatever. Quote
blondie Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 (edited) Mr.T vs Metallica http://members.tripod.com/~gravyboat/meTal.../meTallica.html Dobar fazon. fenomenalan. lemmy: jel taj recenzent procitao rat i mir? metabeer: isti slucaj sa mnom.. tek sad skontah da je to jaymz Edited September 10, 2005 by blondie Quote
Tomislav Sawyer Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 definitivno poslednja osoba od koje sam ocekivao da ce da promeni avatar... Quote
[retardus] Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Mr.T vs Metallica http://members.tripod.com/~gravyboat/meTal.../meTallica.html Dobar fazon. mnogo mocno uradjeno. Quote
AGGRESSOR55 Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Mr.T vs Metallica http://members.tripod.com/~gravyboat/meTal.../meTallica.html Dobar fazon. Mnoogo zajebana stvar Quote
Kali Agna Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 E sad moram da obrazlozim All Within mi se mnogo svidja do negde 7'30'' a onda kad krene sa Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill (shvatili ste poentu) pa sledi malecan brejk pa Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill Kill KILLLLLL e to mi upropastilo celu pesmu i SAMO ZBOG toga je ne volem I ne ide mi kraj ovakvog albuma zacinjen sa tim Kill Kill... Da ke Kill 'Em All pa i 'ajde Donekle si u pravu. Imam utisak da je pesma mogla da bude mnogo kraca, jer se bukvalno ceo jedan deo pesme vrti od pocetka do kraja 3-4- puta Quote
*nitro* Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 ma s obzirom da nema ni jednog jedinog sola, sve pesmesu mogle da budu kracje Quote
Jellybelly Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 Mr. T vs Metallica je konza. Quote
srnde2 Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 Hocu ovu temu kao sticky ! MetallicA je to zasluzila ! Quote
Гера Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 ma s obzirom da nema ni jednog jedinog sola, sve pesmesu mogle da budu kracje u stari i ja sam se bas pitao isto, zasto su, dodjavola, ubacivali po 10.000 nebitnih i odvratnih riffova u pesme, i samo ih produzavali, kad su mogli da naprave neku temu, i da se na njoj zavrsi, kao sto su i uradili na npr. unnamed feeling-u, st.anger-u ili frantic-u? Quote
srnde2 Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 u stari i ja sam se bas pitao isto, zasto su, dodjavola, ubacivali po 10.000 nebitnih i odvratnih riffova u pesme, i samo ih produzavali, kad su mogli da naprave neku temu, i da se na njoj zavrsi, kao sto su i uradili na npr. unnamed feeling-u, st.anger-u ili frantic-u? Slazem se. p.s. Jebale te patike pederu ! Kupi starke k'o normalan chovek ! Quote
fap_mashina Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Ne seri bre idiote,patike su zakon! Da sam znao da postoje uzeo bi njih,a ne ove shox.Bas slepo od nike sto prave retro modele. Inace Nigrutine,bubnjar vam je zakon,sve ste super samo pevaca ili naucuite da peva ili nadjite drugog.I malo soladziju takodje i original ste metalika!Svaka cast! Quote
Гера Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 @srnde - glupi konju nenormalni imam starke... ti si glup! @fap - ma dobar je on, extra skida jaymz-a, ne znam sto ti se ne svidja? jesi slusao preko radia ili...? ako si preko radia uvek je krsh zvuk... tonci ne nameste lepo, i onda dominiraju neke stvari koje ne trebaju, a u pozadini su stvari koje treba da dominiraju, i tako... a pevach je i soladzija tako da... ma dobar je on... jos je mlad (89. godiste), pa bice to bolje, samo jos malo da sazri... hvala! Quote
Jaymz Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Nego jesi li se spustio malo sa 6200 din? Makar na 6100? Quote
Recommended Posts