AGGRESSOR55 Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 ne to je drugi disk istog onog skom-a, na kome se nalaze ne objavljeni momenti! Najjaca je scena sa crncima Umro sam od smeha Quote
fap_mashina Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Ne bratance,najjace je kad Lars na SKOM 1 prica,"u,ja sam voleo megadeth potajno,pogotovu Peace sells,to mi je omiljena ploca...",a na SKOM2(boze sto vi metalika fanovi zaostajete) dat je ORIGINAL,nemontiran snimak te scene koja otprilike ide" u ja sam voleo megadeth i jedna od mojih najomiljenijih,najhevijih ploca svih vremena je upravo od megadeth...a...ovaj....a.... peace...a....peace.. -(neko) PEACE SELLS,RUST IN PEACE? -(lars) Peace,yeah,peace...(laugh) I knew there was some PEAS(grasak,valjda je na to mislio,ako je to uopste bila fora)...hahaha... ...fuckin' prick ! @ Jamz Ja bi reko da ovo PADAWAN znaci pavijan. Jer normalno bi mi jedino zvucalo:"Srnde,kecaju te ko mladog(young) pavijana." Ne znam,kod nas postoji izraz... Inace Jamz,ti volio da idemo na koncert,ALI da ja donesem fuck ups...Veoma lepo od tebe... Salim se,ja cu tebi da donesem fuck ups,al' ti meni donesi onih 2600 hi-res slika Angeline Jolie . mmmmm.....Angelina...(homer ) Quote
srnde2 Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Najjaca je scena sa crncima Umro sam od smeha Rekao si do sad 316 puta. P.S. Teshko je biti The Unforgiven ! Ne znash koji ti je kurac !!!!! Quote
Kali Agna Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 @Kali: Tzv. bonus materijal sa izbacenim scenama, trailerima, konfererncijama za stampu, intervjuima, audio komentarima benda na neke scene itd itd... Aham, na to se znaci misli... ... e, vidis, totalno sam zaboravila da je SKOM dupli disk... ortakinja & ja smo jos letos odgledale prvi deo kod nje i posle toga smo se nesto zajebavale pa smo zaboravile da postoji i drugi Quote
blondie Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Ne bratance,najjace je kad Lars na SKOM 1 prica,"u,ja sam voleo megadeth potajno,pogotovu Peace sells,to mi je omiljena ploca...",a na SKOM2(boze sto vi metalika fanovi zaostajete) dat je ORIGINAL,nemontiran snimak te scene koja otprilike ide" u ja sam voleo megadeth i jedna od mojih najomiljenijih,najhevijih ploca svih vremena je upravo od megadeth...a...ovaj....a.... peace...a....peace.. -(neko) PEACE SELLS,RUST IN PEACE? -(lars) Peace,yeah,peace...(laugh) I knew there was some PEAS(grasak,valjda je na to mislio,ako je to uopste bila fora)...hahaha... da, to je takodje iz Behind The Music - Megadeth DVD. taj sto je dobacivao, bio je valjda James koji je sjedio pored Larsa. Quote
Гера Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 da, to je takodje iz Behind The Music - Megadeth DVD. taj sto je dobacivao, bio je valjda James koji je sjedio pored Larsa. tako sam i ja neshto nachuo! Quote
Jaymz Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 @Fap: Hahaha vidim dobre vesti se sire gradom : ) Aj bez zezanja idemo a usput bi stvarno mogli da razmenimo nekoliko stvari tipa o Metlici ili whatever... Gledao sam SKoM veceras po jubilarni 20-ti put i kad vec pricamo o naj detaljima meni je naj onaj krupnjak cinije sa bananama i Trujillo u pozadini Slucajnost ili genijalnost rezisera? Quote
fap_mashina Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Koje zezanje covece?! Ja ti ozbiljno kazem da idemo.Aaaaaa,ti sad cim sam pomenuo Angelinu sevrdas,a? A teo bi samo za sebe,a? E pa burazeru,nece moci,a,NE,NE ! Angelinu ti meni daj ako oces fuck ups,a za drugo cemo lasno! Pazi ti njega...On bi teo Angelinu samo za sebe...ccc... Slusaj Jamz,pred tobom je sada najvaznija zivotna odluka,METALIKA ILI ANGELINA ? Ja mislim da teze pitanje za bilo kog fana ne postoji! Quote
Jaymz Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Pa tu zapravo i nema velike dileme... Ako treba da biram sta cu da GLEDAM definitivno Andja pobedjuje A kad smo kod SLUSANJA ni tu nema dileme Onda se vidjamo matori E Gero a gde je ta svirka na koju idemo? Quote
fap_mashina Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 ...GLAVOSECA... KAKVO IME !!!! Znaci Jamze dogovorili smo se.Pa jos da vidimo i taj katalog,glupo je da menjamo jedan disk. A srnde inace promenio potpis. Ziva istina sto pise u njemu... Quote
AGGRESSOR55 Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Prica iz mog profila o srndetu je pravi dokaz njegove inteligencije Quote
srnde2 Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Najgore je kad se rodish filozof a nemash chime da mislish... Back on topic... Quote
srnde2 Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Prica iz mog profila o srndetu je pravi dokaz njegove inteligencije Joj sunce pametno, pa gde si chuo ovo ? Quote
Гера Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 svirka je u skc-u 07.10. sa pocetkom od 18:00, a traje do 02:00, nemam pojma koji mi sviramo... Quote
srnde2 Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 svirka je u skc-u 07.10. sa pocetkom od 18:00, a traje do 02:00, nemam pojma koji mi sviramo... Reci cu ti ja.Svirate kurcu. Quote
Jaymz Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 E samo nemojte prvi. Nije mi bas 3p da odem u 6 popodne na koncert na zatvorenom!? Mali SKC ili veliki? Quote
Kali Agna Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 E pa posto se ovo pretvorilo u Underdeath temu (mada, nemam nista protiv ) mogao bi Gero da nam otkrijes sta cete otprilike svirati od Metlice Quote
fap_mashina Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 More bolje da svirate ranije,ima se obaveza,fakultet i to... Ajde molim te javi koji svirate Quote
Kali Agna Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 More bolje da svirate ranije,ima se obaveza,fakultet i to... Ajde molim te javi koji svirate To ti je brate lutrija, zna se recimo dva sata pred svirku Quote
Điga Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 (edited) ima li neko informacije o nekim novim pesmama???? Edited September 30, 2005 by invisible kid Quote
fap_mashina Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 To ti je brate lutrija, zna se recimo dva sata pred svirku Vala ni tad se ne zna,sad si me podsetila.Ustvari ne zna se uopste.Valjda ce na tref da budu u neko pristojno vreme. Nigrootine,aj svirajte za mene i Jamza no remorse ili metal militiu (ako ste vezbali).Promenite malo repertoar E Jamze,posto smo se dogovorili da idemo,aj da vodimo i srndeta! Quote
Гера Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 repertoar je i nama nepoznanica do pocetka svirke, mi se dogovaramo pet minuta pred pocetak! Quote
Jaymz Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Hahaha mogli bi Nego jel imas ti obicaj da odgovaras na mailove? Quote
GROM Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 E samo nemojte prvi. Nije mi bas 3p da odem u 6 popodne na koncert na zatvorenom!? Mali SKC ili veliki? 'Ajde bre prijatelju, mnogo fantaziras....na hipodromu nastupaju! Ko zeli zaista da cuje Underdeath, doci ce u bilo koje vreme! P.S. Nema ispita koji specava pravog njihovog fana da se pojavi na svirci! Quote
Recommended Posts